.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Препоръчайте ми..

препоръчайте ми хубава спирала искам хубаво да извива миглите .. и да не се разтича

Град
    Варна
    Telescopic на L'Oreal.

Ако умееш да я сложиш както трябва - извива миглите, удължава ги, разресва ги страхотно. Въобще не се размазва, и в 8 вечерта ще изглежда така, сякаш си я сложила преди час. Доста спирали съм изпробвала, за да проверя дали не са по-добри - ами не са. Горещо ти я препоръчвам. Цената й варира от 21 до 22 лв.

А ако не ти се дават толкова пари, има по-евтин вариант, който е с около 5 лв по-евтин, но спиралата не е толкова трайна и леко се размазва след няколко часа. Поне извива добре и има хубава четка - Volume Glamour Ultra Curl на Bourjois.
    Това, което е лесно, не е интересно.

Супер фен Аватара на nymphadora

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Хубава спирала, но четката е ужасна, страшно слепва миглите.
    Това, което е лесно, не е интересно.

Супер фен Аватара на galu6a
    една жълта тубичка незанам на коа марка струва акала 10-12 лв много хубава
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Повече от фен Аватара на Melanie
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    тази ли?За парите си е хубава и пак смятам да си взимам такава

Супер фен Аватара на gabi_94
    тази жълтата и аз я имам, ама не ми ги извива особено Не знам ама няма спирала за мен....пробвала съм всякакви, просто миглите ми не искат да се извият, освен това са и къси, дори една приятелка на мама, която е гримиорка се опита да ми ги извие с някаква спирала на макс фактор и пак ефекта беше краткотраен....Иначе майка ми също ползва тази колосал на мейбълин и на нея мн добре и извива миглите...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Мейбълин Колосал ( така ли се пише )
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от Melanie
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    тази ли?За парите си е хубава и пак смятам да си взимам такава
    да точно тази мн е хубава
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на Infinity
    Колосала е хубава, но дифайн-а-уаш също и много добра и много добре извива миглите. Ти Габи не знам дали си я пробвала , но е добре. Все пак не мога да се ангажирам да кажа на 100 % , че ще ти свърши работа , но пак е вариант.
    Четката и е много осебена, не от косъмчета ами от нещо , катооо...знам ли просто е като гумичка , такава еластична.

Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Колосала е хубава, но дифайн-а-уаш също и много добра и много добре извива миглите. Ти Габи не знам дали си я пробвала , но е добре. Все пак не мога да се ангажирам да кажа на 100 % , че ще ти свърши работа , но пак е вариант.
    Четката и е много осебена, не от косъмчета ами от нещо , катооо...знам ли просто е като гумичка , такава еластична.
    На каква цена е?
    Иначе аз използвам на Maybelline - Colossal Volum Express / тази жълтата /.Аз я ти я препоръчвам.Добра е.Лично на мен ми върши страхотна работа.Новата спирала на Буржоа също е много хубава.Тази дето я рекламираха с Ева Лонгория и тя е добра, а пък и четката й е много интересна.
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Цитирай Първоначално написано от chocolatee
    На каква цена е?
    Иначе аз използвам на Maybelline - Colossal Volum Express / тази жълтата /.Аз я ти я препоръчвам.Добра е.Лично на мен ми върши страхотна работа.Новата спирала на Буржоа също е много хубава.Тази дето я рекламираха с Ева Лонгория и тя е добра, а пък и четката й е много интересна.
    цената на тая зелената е към 8 лв и бърши работа, добра е

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от sunshine1
    Цитирай Първоначално написано от chocolatee
    На каква цена е?
    цената на тая зелената е към 8 лв и бърши работа, добра е
    добра е

Повече от фен Аватара на Ambrosia
    аз имам тази много съм доволна

Повече от фен Аватара на Ambrosia
    но според мен сама трябва да си прецениш,защото различните спирали седят по различен начин на различните мигли хаха
    Например тази жълтата colossal maybelline имам приятелки които я ползват и са много доволни ,майка ми също я ползва ,но на мен не ми харесва как ми прави миглите

препоръчайте ми някаква спирала която да удължава миглите, но да не ги сплъстява и да седи хубаво.

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    http://1.bp.blogspot.com/_ZCtaTpUdO0...Wonderlash.jpg уникална е..хем ги прави дълги, и не се сплъстяват..а за извиванетоо > http://www.euro-woman.net/shu_uemura/P8119_lg.jpg

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3

Re: Препоръчайте ми..

Цитирай Първоначално написано от Apricote
    препоръчайте ми хубава спирала искам хубаво да извива миглите .. и да не се разтича
    спирала миглите не може да ти извие няма как да стане ей така с магическа пръчица не си измислям професионален козметик го е казал това нещо трябва да си купиш миглоизвивачка вярно че пречупва миглите и по лесно се накусват после но не се притесняваи за 1 месец ти пораснало ново косъмче а има си и хубава страна новите косъмчета растат по дълги

Супер фен Аватара на psych0
    http://beautychaotic.com/blog/wp-con.../06/loreal.jpg

най-добрата спирала за мен!
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Цитирай Първоначално написано от psych0
    http://beautychaotic.com/blog/wp-content/uploads/2009/06/loreal.jpg

Тази я купих, но реших да я дам на майка ми.. доволна е, но аз самата не мога да дам обективно мнение.
    Иначе аз ползвам Колосал и съм много доволна...

Повече от фен Аватара на stylo
    аз съм с maybelline define-a-lash много доволна

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Цитирай Първоначално написано от psych0
    http://beautychaotic.com/blog/wp-content/uploads/2009/06/loreal.jpg

наистина е много добра, но като я чистих.. хмм, голям зор видях
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Голям фен Аватара на liim0nka
    с тази на колосал..изобщо не се разбираме.. според мен четката е много голяма..и не мога да си извия миглите като хората.. аз си ползвам 2000 калории на макс фактор..и си ми е перфектна
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си