- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Dorian Gray
За мене тоя филм е шедьовър :X ... много ми хареса всичко - как е замислено, как е нарпавено..изобщо всичко.. въпреки че ми беше ясно че ше убие художника
Та пускам темата не за да ви кажа колко ми хареса филма ..а да ми попитам дали някой знае от къде мога да си сваля книгата и да я чета на PC-то? А ако не..поне дали я има в България - да си я купя?
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
И книгата и филмът са уникални !
Аз я имам, но е старо издание.. иначе ново >> Тук
Cappuccino Princess ^^
"Ако можеше аз да остана вечно млад, а да се състари портретът!...Бих дал душата си за това!"
![]()
Обичам те!19.09.08
===========
книгата съм я чела и ми харесва повече от филма, но все пак и филма не е лош, спазена е идеята...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Много тъп филм
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Ох, ми дали я има в България ;х Чудим се "Портретът на Дориан Грей" някой въобще чувал ли я е тая книга? Едва ли. То толкова глупава книга кой ще се сети да я преведе на български и да я разпространява в книжарници и библиотеки? КОЙ? Ми никой, да, то не си заслужава просто, разбираш ли? Пък и тоя Оскар Уайлд само простотии пише, аз даже името не му бях чувала преди да излезе филма, сеш се...
^ и за 2мата по-горе
1во - DjBaloon не съм ти искал мнението за това дали е хубав или не е филма - както сам писал и по-горе
2ро - AFT ..е не знам дали си го чувала но аз съм - вярно че не пише много добри nestha, но това е смятано от много хора за хитако може така да се нарече.. и много хора познвам които са я чели.Не съм се инт. дали на БГ или на англ, но със сиг. я има в България
И все пак мерси за отговорите![]()
Обичам те!19.09.08
===========
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Жалко за теб че не схвана иронията йПървоначално написано от doublet
Но добре че все пак проявяваш интерес към книгата, де. Боже, като се сетя аз на колко я четох, а ти на колко си...
Книгата ми е много любима. Филмът нямам спомен да съм гледала. По принцип не обичам филми правени по книги.
1во - Оскар Уайлд е много известен ирландски писател, чак не мога да повярвам, че има хора, които не са го чували изобщо
2ро - Книгата е известна и я има преведена на българскиказва се "Портретът на Дориан Грей"...
И е нормално на някой да не му хареса, разни хора, разни идеали, както се казва... На мен лично ми допадна...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Книгата знам как се казва..
Мерси все пак..ше трябва да я потърся
Обичам те!19.09.08
===========
Сериозно ли мислиш че трябва да ми дадеш разрешение,за да си кажа мнението?Първоначално написано от doublet
![]()
по темата:
Филма е многоо тъп ;]
Дръпнах си го с голямо очакване,но след 5-тата минута знаех какъв ще е края,другото беше безсмислен пълнеж
Дори американските филми за спасяване на света са идея над този филм![]()
Не..просто ако си малко по-умен ще разбреше че е тъпо да си го даваш
...а и не копирай чужди мнениятова мнение го имаше или в Замунда или в друга тема...
Обичам те!19.09.08
===========
Да имаше го,Първоначално написано от doublet
беше мое![]()
аахха
Може да провериш и в замундата и тука в музика и филми го има
![]()
Иначе както вече казах един от последните хора си които имат някакъв начин да ми кажат дали да си давам мнението или не![]()
Обичам те!19.09.08
===========
Това е класика бе, хора! Как може да се чудите дали я има на Български?![]()
Ако филма ви е харесал, дълбоко се съмнявам да свършите книгата. Толкова са си украсили историята във филма. Дориан е представен в по-добра светлина определено. Казвам ви, ако ви е харесал филма... стойте си така. Не четете книгата... не е това което очаквате!
И все пак... моето лично мнение е, че филма е сниман добре, но е лош преразказ на федьовара на Уайлд.
Книгата е прекрасн. Филма като го видях си казах хм... дай да го видим.. Като идея са го докарали всичко друго е савсмем различно.... Ако не сте чели книгата г направете пак послефилма![]()
Не пишел много добри неща ли ?! Че ти коя негова творба прочете и критик ли си , та да правиш такива оценки.Първоначално написано от doublet
+ това, ми се струва, че май не схвана иронията на момчето/момичето, чийто пост е това!
Жалкото е, че трябва да се направи филм по една книга, за да се разбере, че тя въобще съществува.![]()
Винаги ми е било интересно как масово се цитира автора : " Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш", но нито знаят кой е той, нито от коя книга е тази фраза. Но цитират там нещо си и си въобразяват, че разбират смисъла.
Моите уважения към онези, които са чели книгата! Много по-добра от филма.![]()
Това, което е лесно, не е интересно.
хаха книга ше чете![]()
последно четах книга ммм 5 клас май бях![]()
а филма не е нищо особенно.
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Първоначално написано от AFT
Първоначално написано от stop_looking_at_me
Напълно съгласна с вас тримцата. Жалкото е, че каквото и да си говорим тук, няма да променим нещата.Първоначално написано от Claudette
Гледахте ли "Тази сутрин", малко преди на екрана да се появи майор Костов? Ани Цолова показа едно уникално ръкописно творение /направо шедьовър/, в което беше отбелязала със зелен маркер всяка правописна грешка. След тази удивителна гледка май вече нищо не е в състояние да ме впечатли... уви!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Това донякъде обяснява защо си толкова неграмотен/неграмотна. Но само донякъде.Първоначално написано от eXpl0d3
Това, което е лесно, не е интересно.