..
Върни им го. Щом още няколко години ще ги търпиш, ще трябва да покажеш, че не може да се отнасят с теб като с парцал. Аз лично бих се била или бих ги обиждала.
мдам ... писна ми от тия идиоти навсякъде е пълно с такива комплексари дето си избиват комплексите на невинни хора дето нищо не са им направили... пфуууу мн ясно че ще ги обиждаш хохохо ... сама си го каза като не разбират от добро тва еПървоначално написано от WaterLilly
![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
..
Първоначално написано от Djuff
лелеее това искам да го гледам!!![]()
![]()
![]()
![]()
а иначе ... не падай на тяхното ниво, не отговаряй на простотията с простотия!Нямаш ли приятели от класа ти, които да ти помогнат и да те защитят?
Ако не можеш да решиш проблема сама, говори с родител или учител, това не може да продължава така цели 5 години!
![]()
учителите нищо няма да кажат, защото бащата на това момче също е учител..а "приятелите" от класа ми .. те само сеир гледат
![]()
![]()
Толкова ли не можеш и ти да ги наредиш,все ще има с какво да ги обидиш..Не знам с какво те гаврят,но можеш да кажеш са деца на ялова вещица и импотентен дявол..Не знам някаква глупост от тоя род,да се чудят какво да ти кажат ..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
след даскало ги убий от бой в някоя тъмна уличка![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
е тогава значи предпочиташ да продължават да те гаврят? или, или... сама си направи избораПървоначално написано от BuKLiChKa
![]()
![]()
<N>
Първоначално написано от BuKLiChKa
Мила,да знаеш,че щом тебе са избрали вината е в теб...
еби са в гъза
Понякога трябват и няколко тупаника,че да настане малко повечко тишина кат се сгънат на 5 ...Първоначално написано от Smiler
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
извикай някой ... Бой му е майката!![]()
ПС: ако няма кой давай при директора направо![]()
дамм нещо такова +Първоначално написано от nefchi_bs
![]()