- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети дневник 2
ЕвалЯ !!!!!! ^^^![]()
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Днеска не ядох закуска,защото станах в 10.30.
За обяд изядох настърган морков и сандвич с сирене(1 филия,без масло/маргарин и препечена)
Правя 90 дневната диета.
Проблем:За вечеря майка ми и баща ми ще правят онова на Magi за макарони на фурна.Половин сандвич ли да изям тогава?
на кой ден сиПървоначално написано от MichellePhan
![]()
за всички други аз препоръчвам 90 дневната
п.п. днеска си купих тоя антицелулитния крем на Дева и съм мн навита да ходя на фтнес ама няма с кой пък сама ме мързи![]()
а колко струват тия карти ,не ми се дават мн пари![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
абе хора питам тук, за да не правя нова тема. Умирам от глад и не съм яла от в4ера сутринта. Пробих си вчера след обяд езика и ся ме боли и не мога да ям. Кво да правяДали да изчакам да спадне подутото или да ръгам супички?
кисело мляко ръгаи че от топлото се надува
аз хапвах това
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
a кисело мляко...супер!
О значи от топлото се надувалоМерси много
А ако ям студена супа ..
става![]()
Дз аз на третия ден хапвах всичко![]()
И не е вярно че алкохол не може![]()
Шапкарю .....
aбе всички, които познавам и имат ми казват, че на 3-тия ден са яли всичко...а с моите болки ми се струва невъзможноАма ха дано
А за алкохола...специално попитах в студиото дали мога да пияКазаха, че няма проблем
![]()
не разбрах дали става дума за конкретна диета ама все пак да си напиша аз на каква ще се подложа. Значи тези 5 дена се редуват 2 пъти т.е. диетата трае 10 дена и се свалят 5-7 кгНа мен лично не ми се струва тежка и мисля да я издържа, че след празниците съм се позаформила...
1 ден: 2 кофички кисело мляко
2 ден: зеленчуци на корем
3 ден: 5 сварени картофа
4 ден: 5 твърдо сварени яйца
5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
^ТОВА не ти се струва ТЕЖКО???Че аз една кофичка кисело мляко си я изяждам между другото, а ти на 2 искаш да изкараш цял ден
![]()
мале тихо, че осверопявам от глад вечеПървоначално написано от Sissy90
цял ден се наливам с вода и се чудя какво да правя от ГЛАД
ще издържа аз само да мине днеска!!!
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
свиква сеПървоначално написано от pinki
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
btw наистина се свиква! Като си пробих езика и 10 дена я карах само на по 1 супа на денПървоначално написано от galu6a
бях се захарлачила тогава
снощи изядох една студена но супер вкусна супа с половин препечена филийка![]()
аз имам да сваля 5 кг, но проблема в тоя случай е, че съм вегетарианка. Някой да ми препоръча нещичко?![]()
![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
знам,че ако ядеш извесно време само плодове и зеленчуци се отслабвало с 5-7кг пробвай ако искаш,аз съм на такава диета сега,само дето ям и месоПървоначално написано от myl0weee
titinka измисли ли нещо..![]()
![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
даа неска или утре ще я пусна новата темаПървоначално написано от silviau66
![]()
аз съм на Японското чудо от днес![]()
Не е трудна дано поне има ефект![]()
Шапкарю .....
Първоначално написано от titinkaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Йеееее
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
днес хапнах 2 шоколадови бонбона и малко зрънчо слънчоПочнах да мога да яяяяяям
сега ще ям супа
![]()
Има ефект,но всеки ми казва,че след това много бързо се връщали кг.Първоначално написано от HexGirl
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
и аз така знам че бързо се възвръщат килограмите,че даже и повече се качвалоПървоначално написано от billytalent
Йес.![]()
Втори ден от диетата ми е и всичко върви по план(е днес нямаше как да не прегреша, тъй като щях да се прибера много късно и нямаше да издържа на глада), но пък за сметка на това на вечеря беше много "по-бедно" отколкото трябваше да е(според диетата).![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Пък аз днес изядох два шоколада и се чувствам свиня.![]()