- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети дневник 2
Момичета правя нова тема ,защото мисля ,че другате вече е претъпкана и сега на чисто ,ще е по добредано старата авторка да няма нищо против
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=295393 -линк към старата тема
и имам едно предложение ,което бях писала пред известно време ,но така и не се осъществи
ако някой иска да ходим на фитнес заедно понеже искам да стегна тялото си , а и е полезно (от Бургас съм) ,който желае може да пише тук или на ЛС моля хората да бъдат серозни![]()
колкото за диетите не съм на диета в момента и ям колкото искам от каквото пожелая не се тъпча,КОЕТО Е МН ВАЖНО![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Мислих да пускам ДИЕТИ-Дневник 2, но с друга цел,а не пак това да пишем!!!!!![]()
![]()
![]()
ами кажи какво искаш да пишем и ще го редактирамПървоначално написано от titinkaa
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
ще го обмисля да видя дали ще има такив ахора и тогава
Хмм..верно, че предната тема е претъпкана..обаче..като гледам накрая какво стана може би няма да има голям напредък и тук..
Нека чуем на титинка предложението..Пък може да излезе нещо много сполучливо..
![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Ако реша нещо ще го пусна в нова тема до края на седмицата,имайте търпение,все още обмислям,за д аможе да има кво да се пише в нея,а не само ей так ада соти два дена и повече никой да не пишеПървоначално написано от silviau66
Добре де.. :Д Аз малко не съм на ти с търпението.. Тоест мога да търпя обаче често ми се случва да напомням по няколко хиляди път..(хе знам, че няма да стане по - бързо хем мрънкам.. :ДПървоначално написано от titinkaa
) Както и да е ще го преживея..
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
хаха добре ще с епостарая по-бързо да размисля,за да не чакашПървоначално написано от silviau66
![]()
![]()
![]()
еее никой ли неще с мен на фитнес няма ли някой бургазлия![]()
м когато последно бях в Бургаз това лято видях нещо много яко в морската градина си имате фитнес уреди по алеиките .... бях изумена мн е якоПървоначално написано от galu6a
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
не съм забелязалаПървоначално написано от HexGirl
може ама айде ако някой има амбиции да пише да се стегнем за лятото
![]()
![]()
Titinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa please сподели дееее, не ни дръж така в неведениеее.. МНОГО е гадно![]()
![]()
Иначе аз сега след празниците започнах пак 90 дневната диета за седмица, две и после малко протеиновата.. и след тях на фитнес за стягане![]()
Първоначално написано от shyshinka
сама ли ходиш на фитнес![]()
Ами на мен ми се ходи, но си ми малко далечко...А иначе мисля да ходя, но ме е срам сама, а като гледам май и с приятели ме е срам...
![]()
![]()
![]()
![]()
(music)
тцтц не казвамммм... :PПървоначално написано от shyshinka
не съм от бургасПървоначално написано от galu6a
Иначе да.. преди с една приятелка, но на нея сега не и се дават пари за карта.. иначе аз на фитнес ще тръгна като се затопли времето.. към март месец може би.. а през това време да се надяваме съм смъкнала излишните кг и тогава да ходя само за стягане.. Иначе сама, то тоя фитнес дето ходя си е само женски и с карти и м ине пука особено, че съм сама... нали няма някакви изпотени мъже зяпащи само жените в залата (както в някои обикновен фитнес)
![]()
Оф....Сега на мене ми кажете точкова ли 90 дневна ли?
Майка ми вика "Виж са!" за да ме "стресне" после като и кажа,че искам да съм на диета тя "много си малка".Така де...оправих се.Сега много се колебая между тези диети.По-лесна е точковата,но 90 дневната е по-сигурна.Искам да отслабна до края на учебната година на 2011-не само слаба,а стегната със супер тяло .
Почвам 155/55кг Преди бях 50 ама ся по празниците не бяха баклави,баници... Искам да стана 41-42кг.
И мен...Първоначално написано от silviau66
Искам да се похваля, че днес ми казаха, че съм отслабнала, пожълтяла, побеляла и незнам си кво![]()
![]()
![]()
1 седмица буквално глад с някакви съвсем мизерни яденета. Най-много си позволих хамбургер и картофки в макдоналдсИначе ядох по веднъж на ден и то нещо адски мизерно.
Сега продължавам глада още 2 седмици, тъй като и да искам не мога да ям нищичко, което си е ужасно.![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Аз започнах 90-дневната и днес на 3 ден се провалих с доволно количество бири,вече нз какво да правя не мога без шоколад,кола и бира![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
нали нали налииииии оо бира...как без неяПървоначално написано от billytalent
![]()
Голяма зарибявка е,чудя се ако карам само на бира ще отслабна ли
![]()
о според мен е възможноПървоначално написано от billytalent
През гладните ми дни карах основно на вино и уиски. Тей, че само с алкохол без храна пак трябва да има ефект
![]()
Една приятелка за 2 седмици на вино и бира се стопи,това е по-добрият вариант пред някакви треви(салати) по-цял денПървоначално написано от mmKamm
![]()
Оф, на мен всеки вече ми казва, че прекалявам с тея диети,
че съм мноого кльощава, не знам си какво, ама аз се кефя.![]()
Даже съм качила около 2 кг сега по празниците и полудявам.![]()
![]()
И съм качила по 1 см почти навсякъде..... Иде ми да се гръмна просто.