- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос към момчета
някой може ли да ми каже как мога да си направя изкуствена вагина с подрачни материали МОЛЯ![]()
На колко години си ?
Ако си над 15-16 --> намери си естествена (приятелка)
Ако си под 16 --> С подръчни материали трудно, но може да си посъбереш парички, ако толкова държиш иначе си карай с ръчичка.
Хохохо4екиите не са ли добре ако 6те купува6 оба4е дай кукла
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
имаше един филм пай с издълбана дупка по средатаПървоначално написано от TonitoX
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
Пробвай прахосмукачката, върши работаХах
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Хах Американски пай 1 мн е яко само мом4ето пита какво е 4увството като проникне6 и му казаха като в топъл пай и майка му била направила и той го по4нал и после влезе ба6та муПървоначално написано от anichka12345678
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от awerw
![]()
![]()
![]()
![]()
И той: " Не е това което си мислиш татеПървоначално написано от dakata123
"
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Или както е в Американски паи 6 или 7 гледаи паржите 10 мин некаде и 6а разбере6![]()
![]()
![]()
случайно да не е Американски пайПървоначално написано от anichka12345678
![]()
![]()
![]()
![]()
всеки има право да бъде тъп![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮