.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен Аватара на psych0

Алергичен шок

Здравейте,
    Искам да ви попитам дали сте чували за така наречият алергичен шок?
    Днес казах на мои приятели че искам да си пробия устната,но също споменах,че когато бях малка имах алергия към други метали освен злато и ме е страх да не би да се надуе или нещо от сорта.А едно от момичетата ми каза,че мога да получа алегричен шок и да умра. След като чух това се притесних доста.

Та въпроса ми е Вие чували ли сте за това Алергичен шок? Наистина ли може да се умре ?
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Супер фен Аватара на galu6a
    азне съл чувала ,но ако наистина има алергия към някакъв вид метали по добре недей
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Повече от фен
    Град
    Шумен**
    Може мястото да се подуе и не само това.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Aз съм чувала, но за алергичен шок от хапчета, майка ми направи такова нещо, щях да полудея от страх, в болница влезе и ако не беше отишла на време можеше и да умре.
    Шега не бива с алергиите По-добре се консултирай с доктор преди да се пробиваш и разучи какви метали са подходящи за теб и ако можеш да си намериш такива обици, дупчи, иначе не рискувай
    Зная ,че ти е кофти, защото искаш обица, но по-добре без обица, от колкото със, но без теб :С

Супер фен Аватара на psych0
    да,но имам индустриъл на ухото и нищо ми нямаше

DevilWish благодаря.ще се консултирам с лекар
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    аз не съл чувала ,но ако наистина имаш алергия към някакъв вид метали по-добре недей
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    метала от който са направени всички обеци пиърсинг се нарича медицинско желязо или т.н. титан. от него ням алергия - точно затова е предназначен и за вътрешно - примерно болтове на някоя кост , така че спокойно няма да имаш алергия

Град
    в света на приключенията ..
    чак пък да умреш.. тц не
    уплашили са те излишно
    отиди на алерголог да ти напрявят тест и ще се разбере дали можеш да си спробиеш усната

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Чувала съм за това покрай кучето ми, което получи такъв преди години, от хапчета, добре че беше по-млада та прескочи трапа, но определено шанса да умре беше доста голям. Шега не бива с тея работи, не рискувай здравето си (да не казвам живота) заради едната прищявка.

Супер фен Аватара на sunshine955

Мега фен Аватара на ameli
    Може да се умре, ако премерно си алергичен към пчели и те ужили, но от обеца мисля, че няма този риск
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на pinki
    абе опасно си е! Но и на мен не ми се вярва от метал чак да умреш доста са те стреснали.
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    метала от който са направени всички обеци пиърсинг се нарича медицинско желязо или т.н. титан. от него ням алергия - точно затова е предназначен и за вътрешно - примерно болтове на някоя кост , така че спокойно няма да имаш алергия
    !!!

Голям фен
    Да,има такова нещо като алергичен шок и може да умреш от него буквално за броени минути.Но не знам дали е възможно да се получи от металът на обецата

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    чак па да умреш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си