.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Различен*

Различен*

В новия клас никой не ме харесва и то само защото се скарах с плейбоя на класа (ше го е*а и гея) Като кажа чао на някой той не ми казва чао,никога никой не ме поздравява,а и гледат само да се заядат.От тоя клас ми излезна некъв шибан комплекс,имам чувството че вината е някъде в мен,в това че съм дребен може би.Когато говоря никой не ме слуша.Не знам може би съм станал асоциален от непрекъснатото седене пред компа лятото,нямам хумор и не съм разговорлив.ПОМАГАЙТЕ!! :[
    Талант е да говориш много и да не казваш нищо...

според мен трябва да се опиташ да се сприятелиш с някой но ако никой от твоя клас не те разбира невярвам да познаваш хората само от твоя клас започни да си пишеш с някой щом прекарваш много време пред компютъра викни някой излезте намери си нови приятели щом тези които си ги смятал за приятели не са ти такива опитай да си промениш живота до колкото външния ти вид не се впрягайй намери човек който те приема такав какъвто си биз да се променяш намери си и приятелка .. не се комплексирай тва е най важното ... Успехх

Всички от стария клас са ми приятели,но рядко се виждаме понеже живеят далече.
    Талант е да говориш много и да не казваш нищо...

еми създай нови приятелства нови връзки .. според мен така трябва да направиш дано да съм помогнал с нещо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си