.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Въпросче

Въпросче

Здравейте пише ви едно момче със странна история... Не се смейте и моля ви не се подигравайте, тъй като навсякъде има хора които са правили грешки в живота си. Та да карам по същество Наскоро с приятелката си го направихме за първи път (секса де) и тъй като го бяхме обсъждали доста време и се бях ровил в интернет и изчетох доста статий по въпроса.. в повечето от тях се казваше че това да има приемане на роли от партньорите не е нищо странно а даже напротив - разнообразява и прави нещата по задоволяващи. Приятелката ми имаше странно желание относто роля от моя страна която е без значение в историята ми. Със малко недоумение я изпълних а когато тя ме попита дали искам нещо я помолих за това което в интернета видях като масажиране на простата, което карало мъжа да свърши придружено с дори повече удоволствие.. и тя се съгласи доста лесно. Когато го правехме ми беше странно и хубаво но не можех да се оттърва от това чувство че е нередно дали защото ни беше за първи път или защото наистина има нещо което е с хомосексуален смисъл.. не знам и съм доста объркан в момента. Надявам се някой от вас да ми каже : Когато приятелката ти ... така да кажа проникне в дупето ти с цел да ти достави удоволствие и на теб ти хареса, счита ли се за хомосексуално желание от твоя страна. Защото ми хареса но ми е някак неправилно да я моля да го прави. Моля ви да бъдете честни и откровенни с мен какъвто и да е реалния отговор на въпроса ми. благодаря

Re: Въпросче

Цитирай Първоначално написано от roshkomir
    Здравейте пише ви едно момче със странна история... Не се смейте и моля ви не се подигравайте, тъй като навсякъде има хора които са правили грешки в живота си. Та да карам по същество Наскоро с приятелката си го направихме за първи път (секса де) и тъй като го бяхме обсъждали доста време и се бях ровил в интернет и изчетох доста статий по въпроса.. в повечето от тях се казваше че това да има приемане на роли от партньорите не е нищо странно а даже напротив - разнообразява и прави нещата по задоволяващи. Приятелката ми имаше странно желание относто роля от моя страна която е без значение в историята ми. Със малко недоумение я изпълних а когато тя ме попита дали искам нещо я помолих за това което в интернета видях като масажиране на простата, което карало мъжа да свърши придружено с дори повече удоволствие.. и тя се съгласи доста лесно. Когато го правехме ми беше странно и хубаво но не можех да се оттърва от това чувство че е нередно дали защото ни беше за първи път или защото наистина има нещо което е с хомосексуален смисъл.. не знам и съм доста объркан в момента. Надявам се някой от вас да ми каже : Когато приятелката ти ... така да кажа проникне в дупето ти с цел да ти достави удоволствие и на теб ти хареса, счита ли се за хомосексуално желание от твоя страна. Защото ми хареса но ми е някак неправилно да я моля да го прави. Моля ви да бъдете честни и откровенни с мен какъвто и да е реалния отговор на въпроса ми. благодаря
    Каквото и да правиш с момиче ,не се счита за хомосексуално.И това ,което на теб ти харесва ,го харесват много други мъже .Хомосексуално щеше да е ако те чука мъж .
    Sleda ot liubovta

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    за пръв път чувам за такова нещо... и по какъв начин приятелката ти прониква в дупето ти?

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    за пръв път чувам за такова нещо... и по какъв начин приятелката ти прониква в дупето ти?
    стимолирането на мъжете най-често става с пръсче в дупето
    Sleda ot liubovta

Град
    Чирпан
    Явно си гледаl "Road Trio" 1ва час
    Обичам те!19.09.08

..because days come and go
    But my feelings for you are forever!

===========
    - Изработка на website , за повече информация - ЛС

сп0к0 пичч не е т0лкова злеее
    DeTee saM i dEte 6tee sI ostaNA s s1shtIte deCki me4tI (sun)

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Хич и не може да се счита за зле, то е лекарски доказан метод за стимулация и е хубаво, стига да се прави с мярка. След като на жените им харесва аналния секс (поне на доста от форума де, и на доста, които не си го признават), значи има защо. Само дето те нямат простата (ако не ме лъжат уроците по анатомия), което е кофти...поне си имат матки :P

Давай смело, не се безпокой, важното е да ти е кеф
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Цитирай Първоначално написано от hoooodyhoooooo
    Хич и не може да се счита за зле, то е лекарски доказан метод за стимулация и е хубаво, стига да се прави с мярка. След като на жените им харесва аналния секс (поне на доста от форума де, и на доста, които не си го признават), значи има защо. Само дето те нямат простата (ако не ме лъжат уроците по анатомия), което е кофти...поне си имат матки :P

Давай смело, не се безпокой, важното е да ти е кеф
    +1

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Спокойно всичко е ок. И аз го направих на моя приятел и след първия път беше доста ошашавен и объркан от това че му хареса.
    Нито си гей нито ще станеш.

Не ви ли е гадно да бъркате в задниците на момчетата, директно в какаовата фабрика

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    Пловдив
    ХОМОсексуален е човек,който харесва индивиди от своя пол.В твоята ситуация има ли мъж? Има момче и момиче.Край на проблема.
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Не ви ли е гадно да бъркате в задниците на момчетата, директно в какаовата фабрика
    На мен не ми е гнусно. Той има достатъчно добра лична хигиена а и имаме вода и сапун в нас така че не е проблем да си измия ръцете след това. Пък и то да не е да бръкнеш с цялата ръка и да се ровиш вътре я!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си