.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Мнение и съвет?

Моля да подходите серио към въпросите ми и да не се подигравате! Благодаря предварително.

Първят ми въпрос - колко дни след полов акт може да се направи тест за бременност? Някои казват 7, други 10, в нета пише 14?

На 30.12.2009г. правих секс с приятелката ми. Аз не свърших, но когато прекратихме половия акт и си свалих презерватива видях, че по средата на ствола на пениса си имам съвсем малко бяло и лепкаво вещество (не беше течно). Какво може да е това? Възможно ли е да е някакво минимално количество сперма отделило се по време на половия акт без да усетя или просто е предекулационната течност която попринцип си е по гъста и лепкава и да се е досгъстила от движенията по време на секса и съответно придобила малко по - бял цвят от лубриканта на презерватива?
    И сега кажете възможно ли е приятелката ми да е бременна? Мен ме притеснява факта, че това бялото е било по средата на ствола на пениса и ако малко презерватива се е навил да не е станала беля. Аз попринцип си внимавах от време на време го намествах и проверявах, ама все пак нали знаете парноята води до лудост. А иначе презерватива си беше здрав.
    И двамата се притеснихме и решихме, че е най - удачно да изпие ескапел. Взе го някъде около 35 - 40 мин след половия акт. Но нали има ефективност до 84% предпазване и параноята продължава. Нямаше странични ефекти от хапчето.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    приятелката ти се е възбудила и е от нея т'ва нещо!
    другите вариянти са да си бил адски пиян и си свършвал 1 час или тя има бяло течение.
    Станислава

Това беше под презерватива, така че не може да е от нея!

Град
    София
    Спокойно пичага. Няма смисъл чак и тест за бременност да правите. Щом не се е скъсал презерватива и ескапел е пило момичето, мисля че няма никаква опастност да е бременна.
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от a11oo
    от къде си толкова сигурен? Не сте ли се движили нещо?!
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от a11oo
    от къде си толкова сигурен? Не сте ли се движили нещо?!
    еее никой не може да знае, можем само да предполагаме, но все пак си мисля, че не е бялото течение от вазбудата, защото съм виждал как изглежа. Това на пениса ми беше съвсем малко не можеше да се определи точно, но все пак от това, което видях не мисля, е беше от нея пък и пениса влезе в нея до половината някъде или съвсем малко повече от половината, защото ни е за 2 - ри път и я болеше.

Толкова ли е насметен случая, че почти никой не пише?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си