- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Батаци...
Сапунка е сапунка ;D Новия сценарий за Гюмюш ще напиша накрая![]()
---
Може би наистина така ще направя. Ще се опитам да го отбягвам пак близките 3 месеца. Наистина предния път имаше ефект, кофтито е, че през това време си беше намерил приятелка. А пък ха дано и аз през това време да се влюбя в някое момченце. Благодаря за съвета ^^
Според мен:Първоначално написано от Chiana
1.И двамата сте лигльовци
2.Едва ли ще бъдете щастливи някога в любовта (заедно или не)
3.И двамата не знаете какво искате
4.Спри антидепресантите
5.Иди на псохотерапевт
Първоначално написано от kombarka
Че на кой му се живее скучен житов бе бацеПървоначално написано от SshtrudeL
![]()
Е че той психотерапевта ми ги изписа, иначе как ще се снабдя с рецепта.Спрях ги вече 1 месец не пия. Прекалено безчувствена бях станала. Ама ся половината общежитие иска да ги снабдявам с антидепресанти. Хм.. мога бизнес да завъртя от тая работа
![]()
SshtrudeL damn true
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Едно нещо научих . Антидепресантите като ги пиеш имат ефект , но спреш ли да ги пиеш болката или депресията ти се връщат с пъти повече ...
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Като ги пиеш си яко във филма. В смисъл абсолютно трезво разсъждаваш, няма такива странични ефекти като да ти се спи... Обаче започваш да губиш преценка за реалния свят. До някъде наистина ти се пречупва мирогледа и то стабилно. Започваш да гледаш на нещата под много различен ъгъл. Обаче в един момент аз седнах и казах на бившия: "Искам да се разплача, искам да усетя, че още чувствам и съм жива!" Тогава се стреснах за себе си и ги спрях. А точно от това и аз се страхувам да не се върне пак депресията, затова се замислям дали да не ги пия от време на време, за да се регулирам.Първоначално написано от T91
![]()
Ако имаш няколко стабилни приятеля/ки които да са с теб , няма да ти трябват, надявам се ако нямаш да си намериш. Върнеш ли се на депресантите, ще се пристрастиш - гаранция.
Първоначално написано от ThisIsMe
Това че е стигнала до антидепресанти не трябва да бъде определящо , за това какви ги е надробила . Живота е за това , да се случват събития , добри или лоши ...
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
първо си много ама много долна кyрва ама от най-долните и гнусните просто ми се повръща... пожелавам ти всичко най-гадно в живота и на теб и на приятеля ти...
GTA Stunting
пф, отегчих се да се заяждам
/bored
то ти му говориш, то ти приказва.
Сега пък не чатнах коя попара трябва да си сърбам, от това, че съм пила антидепресанти ;? И когато ми е трябвало да се консултирам, съм се консултирала. Ти още като не си видяла нищо от живота и се обаждаш.
тряаше да пусна тая тема във форум 18+
много злоба се е насабрала в тия тинейджъри.. само гледате как да нападнете някого. и когато ви представят ситуация, доста по-различна от класическите, изказана в прав текст и без преструвки - скачате нападателно, та дори и през пръсти четете и не се опитвате да вникнете в картинката. все ми е тая де, стана ми безинтересна темата.
![]()
може мн неща да не съм видяла от живота,но някои неща са ми пределно ясни.Както и да е.Тук повечето са тинейджъри,какъв житейски опит очакваш да имаме?И все пак не ме познаваш ,за да казваш какво съм видяла от живота.Щом си пуснала тема ,описвайки може би почти целия си любовен и интимен живот,очаквай сякакви коментари.Първоначално написано от Chiana
T91 аз не казвам,че антидепресантите са определящ фактор за сегашното и положение.Просто добавих ,че те също оказват някакво влияние.
И за заключение искам да кажа ,че нямам нищо против никого.Просто така изглежда от страни.Както си описала темата в прав текс ,така и аз ти описах на мен как ми изглеждат нещата.Добре,повече няма да се заяждам щом го приемаш като заяждане.Успех за нататък.Дано успееш да постигнеш това,което до сега не си могла.Късмет ти желая!
гледай първо да си пооправиш собствените нерви, на мен поне подобни неща доооста зле ми влияят...иначе положението е кофти и шансът отношенията ви отново да станат нормални за мен е някак имагинерен (за връзка говоря, не за приятелство)...за мен се опитай да прецениш и ако можете да останете само приятели пробвай...иначе си е голяма мъка да се занимаваш с някой, който хем е целият свят за теб, хем не искаш да го виждаш...но пък трудно ще му устоиш, ако го видиш
резюме: натъпках се в подобна история без да искам и сега се опитвам да си втълпя, че с младежа сме само приятели...доста трудно ми се получава, но поне свикнах, че спи с други жени, което си е малко успокоение за болезнена ревност, която явно не е само при мен
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Моята история е почти същата като твоята. Много добре разбирам какво чувстваш и след като видях някои мнения като това, че си курва и т.н. определено не са вярни. Изпадала сам в доста подобни ситуации като теб и дали са нормални или не ... незнам, но определено ги разбирам![]()
Може би между теб и бившия ти има просто някакво яко превличане, но не и любов... Мисля, че ще е най-добре да си поговорите и да си изясните чувствата или пък ако не се отдалечи от него и след известно време сигурно ще разбере какво е изгубил...
Хах май и аз тряа да напрая същото
Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?
Благодаря за разбирането момичета, и аз не смятам, че човек, който се бори за любовта си почти 5 години не може да бъде наричан по този начин. Едва ли са много хората, които могат да изтърпят такъв ад, без да се сринат психически. Това, че не съм тръгнала да хленча, а гледах да представя нещата по-шеговито, то аз си знам какво ми е на мене... Аз съм си напълно наясно какво искам, искам да бъда с него, да се омъжа за него, да създадем семейство и т.н. Защото за толкова години наистина го чувствам като част от семейството си. изпадах в ужас при мисълта, че той може да не се прибере за коледа. Но ако не съм с него, поне искам да намеря половинка в живота си. То че действа на нервите - действа и то здраво. Но наистина претръпва се, и аз преди изпадах в ужас, че той може да бъде с друга и постоянно, в нощите, в които бяхме заедно се питахме дали другия не е бил с някого и такива. А сега почнах да приемам факта, че той вече не е моето момче, а може да е с други жени, дори да се влюбии и т.н. Наистина е болезнено, обаче трябва да се свиква. Тъжно ми е, че той страшно много се промени. Не е вече същия човек. Борех се миналата година да го изкарам от дупката, в която беше попаднал, с разговори и т.н., успях и той ми беше благодарен за това. Но напоследък пак се държи ужасно и лошото е, че май вече не иска да се променя. Незнам до кога мога да се боря за него. Искам да се откъсна, да спра да чувствам, защото само боли. Искам той да е щастлив, да не страда от това, че не може да си намери истински приятели, но искам да е щастлив с мен. А незнам дали вече това е възможно.
![]()
Ам .. пробвала ли си да му кажеш всичко- какво чувстваш към него, какво искаш. И това е вариант !
Пробвах, когато ми каза, че иска да се оженим и да имаме дете. Ама на другия ден каза, че не е така и аз му казах, че е от алкохола.Първоначално написано от babyjoinmeindeath
![]()
Хах.. тоя алкохол... Ам поговорете си на трезво, един напълно откровен разговор. Само да няма алкохол. защото ако и двамата сте пили не вярвам да излезе нещо. Най-много на следващия ден като се видите и двамата да се чувствате неудобно
Ето че момичето което всички нарекохме курва , се оказа човек с чувства , с мечти и с много голям проблем ... На твое място не знам как бих постъпил . Аз мен не мога да измъкна от дупката на чувствата в която попаднах . Остава ти единствено надеждата . Честно казано , това момче не смятам че те заслужава . Не смятам че е много достойно , особенно след последните ти мнения . Ти трябва да прецениш как да продължиш от този момент нататък . Мога да ти пожелая единствено успех и дано всичко се подреди !
-генерал Патон
Може би в крайна сметка с времето ще се наредят нещата най-накрая. Дали има смисъл да говорим сериозно, на трезво - едва ли. То докато почнем разговора и знам какво ще си кажем. Изход е може би това, че той ще замине лятото за Германия, а и си купи вече апартамент в Бургас. Предполагам, когато не живеем един до друг и се откъснем, тогава ще можем да заживеем отделен един от друг живот. А ако ни е писано да сме заедно - то ще стане. Успех и на вас, дано се наредят нещата и при вас, всеки заслужава да бъде щастлив с едно прекрасно същество до себе си, с което да споделят обич и щастие.
![]()