- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Не ме пускат на дискотека
.. има време за всичко недей да бързаш
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
БГ какво да очаквамеПървоначално написано от terrrs
.... А по случея недеи ги пита вари без да знаят (при мене деиства
)
![]()
![]()
There's no sunshine in the city
That's the way it's going down
People kill and people dyin
Виж Ме:P
В днешно време попо-големите градове е така,но има време ще те пускат,по добре сега да си седиш вкъщи,вместо да хоиш сао на дискотека като мене.. накрая ти омръзва и напрао не ти се хои:P
Ако детската дискотека е от типа на Амор в СФ,много ясно,че няма да те пуснат![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Бре,БреПървоначално написано от perfektencom
![]()
There's no sunshine in the city
That's the way it's going down
People kill and people dyin
Виж Ме:P
На 13г. си, не е нужно да ходиш по дискотеки, за да се забавляваш![]()
Изчакай да пораснеш, спечели им доверието... ако направиш всичко както трябва, няма да имаш проблеми.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Cлед 1-2години ще те пуснат,но на 13 едва ли ще ги убедиш..
и аз бях на 13 когато кака ме закара на истинска дискотекаама тати ме пускаше с нея :P ама вече неиска да ме взима
![]()
![]()
ха мене на пицария с фр не ме пускат а ти искаш на дискотека.е тва родителите са най-гадното нещо на света.А и тези дето говорят малка си,има време и тн. бас че на нашите години са изкали същото че ако не и повече.примири се или действай зад гърба им ти си решаваш.