Дайте някакво предложение побърквам се в къщи само еднообразие изгубил съм всякаква вяра навън имам много проблеми,наще ме спънаха с моята мечта футбола ,и ссега нямам желание за нищо
Всичко е в главата ти ! Опитай да гледаш на нещата само от положителната имм страна. Излизай с приятели, защото, ако седиш вкъщщи сам/а ще започнеш да се чувстваш самотнен/а
Излизай с приятели... Спортувай .. Чакай сега... каква е причината вашите да ти забранят да спортуваш футбол ??
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън