- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Не ме пускат на дискотека
Не е болка за умиране.. има време за всичко :P
Хах аз на твойте години пуших и пиех в дискотека до 5 часа
Затова ли си толкова тъпа?Щото си се праела на голяма работа по дискотеки.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Нормално е да не те пускат,защото по такива места има всякакви хора и могат да ти направят какво ли не,а и не само,притесняват се да не пиеш алкохол и да пушиш цигари,защото са на ясно че днешното поколение от ранна възраст започват да правят неща които са типични за по-възрастните.Мен до скоро също не ме пускаха,а сега когато не се прибирам по цели вечери,се пръскат от притеснение,но аз винаги им се обаждам да им кажа че съм добре,че не съм пияна и че примерно ще остана да спя в приятеля ми или в някоя моя приятелка,а те имат доверие на приятелите и на гаджето ми.Моя съвет е сега да си гледаш уроците и да не мислиш за такива неща,защото те не са за дечица на тази възраст.След няколко годинки като започнат да те пускат,ще ходиш,ще ходиш и ще ти умръзне.Пък и ще видиш,че един ден и ти като станеш майка,няма да пускаш детето си по дискотеки.
МоетО момЧе завИнагИ си ОСтаВа в моЕто съРце. Обичам те бебе !!!
Сигурно е от ония "яките"...Амор и ДВ ли бяха???Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
ПТ: Ако бях на мястото на майка ти и баща ти и аз нямаше да те пусна. Аз на по гнусно място през живота си не съм стъпвал. Сполетя ме това нещастие, защото един от най-близките ми приятели от детството реши да си празнува там рождения ден. Влязох, изкарах 20 минути и излязох. Пълна отврат. Порасни още малко и ходи на нормални дискотеки, а не из някакви видни столични дупки, в които ми се събират някакви загорели олигофрени и мухлясали кифли...
Аз съм на 17 и не съм ходила на дискотека. И изобщо не ме срам да го кажа....Освен когато сме били на екскурзии, всяка вечер бяхме на дискотека, но с учителите естествено. В последно време с приятели почнах да ходя, но съм ходила 3-4 пъти. Така че имаш време да почнеш да ходиш по дискотеки и клубове![]()
И каква е разликата между детска и обикновена дискотека? В детската само бебета ли има? Аз никога не съм бил на диско
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
За София специално, детските са от 4 до 8 следобяд. Събират се абсолютните селяни и мухли, които трябват да си направят новите снимки за импулсчитуъ и да си покажат новата въшлясало-топирана косица, в която от немиене се е насъбрало един литър палмово масло и е станала на снопчета подсилени грижвоно с обилно количество смръдлив лак. Яко. Освен това на такива места всички са хванали господа за оная работа и се мислят за големите гъзари, които са много яки, разбираш ли...Обикновено са пияни и се млатят после, за да покажат кой е по-голям мъжкар, сиреч кой ще извика повече мангали от томбата на бай Кондьо. И та всички са много хай и много фЙешън и наперени, ама всъщност са някакви дегенерати на по 12-13 години, които са били някакво недоразумение на природата, в последствие на скъсан презерватив. А да и забравих да кажа, основен център на тези хомо екстратерестриали е подлеза при НДК, защото си крият ножовете и самурайските мечове из храстите, за да може да си ги вземат като почне мелето след дискотеката. Туй то. Сбирщайн на малолетни примати.Първоначално написано от LuxurySk0B
![]()
учи си уроците, има време за дискотеки
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Хора,не се карайте на момичето.
Тя иска да отиде в Аморчитууу с топирана си косичка и новите дрешки от ТерановЪъЪ.Иначе другите й приятелки ще решат,че не могат да общуват с нея![]()
МОМИЧЕ!
апфф.. и кво ся се нахвърляте... И аз съм на 13 и първия ми път кат бях на дискотека беше миналата година ( 12г) . Споко мила и наще не ме пускат .. ама то мойто е като вид наказание,пък и те са прави- не е хубаво от рано да почваме - после няа да е интересноА за да те пуснат им покажи че си отговорна и достатъчно голяма и мислеща
Също така и 1-2 хубави оценки не са излишни
![]()
Китари и бира на коремПървоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
хах .. аз съм на 15 и нямам никакво желание да ходя на дискотека .. просто само като си го представя ми става гадно- мангали с фЙешън прически и цигарки в ръка .. чалга до дупка ( не мразя чалгата ) .. некфи кифли с тупирани косички и къси полички .. о не мерси..
Нормално е родителите ти да се притесняват за теб .. все пак си на 13ще дойде и това време да ходите по дискотеки спокойно
![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
за кво ш хоиш ве там тъпо
иначе мойш да каиш че си у некоя приятелка
Аз съм малко по-голяма от теб, не съм ходила (и не искам) и не съм умряла.
Но пък от друга страна опитай да ги убедиш. Може да стане.![]()
и аз съм на 13.. ии не съм ходила... почти всичките ми фр са ходили.. ама аз не намирам никва полза... ся ти е времето да учиш.. има време и за дискотеки..![]()
Ми поговори с тяхаз такива проблеми с нашите съм нямала никога. Ако не те пуснат тегли им 1 майна и отивай
![]()
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
хаха........много сте голями...да права си.....на 12....точно такаПървоначално написано от b3b3t0y
![]()
Нека ти така!![]()
Мм всъщностт моли им се ако толкова искаш .. Аз нямах никакъв проблем отначало не исках да ги питам защото бях сигурна, че няма да ми дадат, но какво се оказа че ме пуснаха без колебанияя и така започнах да посещавам редовноДа ти кажа почти няма нормални детски дискотеки омръзва на мен особенно откакто има толкова ограничени хора там като започнем от леките момичета които д*хат на момчетата в някой ъгъл до момчето което се е целувало с половината дискотека
![]()
ее защо бързаш .. за всичко си има време,ще има да ходиш на дискотеки... много бързо искате да пораснете както и аз също съм искала,но сега съжалявам .. на 13 все още си играех с куклите вкъщи или пред блока![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
аз за първи път бях на диско на 7 годинки ама бях с майка ми , с баща ми и с някви техни колеги спомням си че седяхме до около 2 часа сутринта щото на мене ми се доспаа иначе щом на ДЕТСКА не те пускат ебало си е майката мноо кофти
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
На 13 очакваш да те пуснат !? Аз за първи път отидох на 15 .. ама поктоленията се променят. Старомодни сме бе хора. Те на по 13 раждат, па на дискотека нема да ходят![]()