Значи историята е малко дълга но.... дано някой ми помогне ще съм му много благодарен
Това лято тръгнах да свалям едно момиче от съседния клас... Всичко в началото вървеше горе доло да го кажем добре.Обаче по - нататък когато и предложих.. тя ми отговори така още е рано да решъ... изчакай още малко.. Мина извесно време попитах е пак дали иска да тръгнем... тя ми каза така еми мило и да тръгнем.. аз след 4 дена заминавам когато е питах за къде тя ми каза че отивала в еди къде си при бащаи... и нямоло се видим само 1 месец... и аз и казах ок ще те чакам... След което не се видяхме сиг 4-5 месеца.... се беше заета и некфи такива... както и да е когато се видяхме най-накрая... е питах нали отново и тя ми каза испусна ме с 1 ден това супер много ме изнерви... естествено и.. знаете.Обаче още е харесвам и имам чуства към нея... искам да тръгнем... даите съвет какфо да и кажа смисъл как да почна се1 от начало нещо токова Междо другото сега въртя друга.. но ако не стане с 1вата да стане с 2рата... кажете ми съвет как да е сваля по-най якия начин и некфи такива да тръгнем ... Благодария предварително. Малко е децка историята понеже сме малки само на 14 ... но знаете... Които иска да ми даде съвет и коя да изберъ ще дам линк да ги виде и 2те са красиви