- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- противозачатъчни
Що да си с бели коси? Да не би да се телепортират? Нахлузва презерватива, прониква, преди да свърши, го изважда, а и да не забравяме, че ти би могла да си смяташ овулацията и да пропускаш сношенията в опасните дни, а за капак ти ми казваш, че ще си с бели коси от притеснение?!Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
![]()
Извинявай, не се сдържах.
![]()
Точно обратното- повишават риска от рак на гърдата. Затова се пеня да ви обяснявам, че на всеки 6 месеца се ходи профилактично на мамолог, изследва се липиден профил, приемат се допълнително някои витамини, най-важното- изследват се хормоналните нива преди да започне приемът на ОК, но засега освен критики и заяждания, друго не съм отнесла. В крайна сметка мисля да взема да специализирам онкология, да стана онкохирург или мамолог, с това главоломно изписване на контрацептиви без работа и хляб няма да остана.Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!