.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

След 12 клас..??

Здравейте,първо се извинявам ако това не е точния раздел но поразгледах и тук ми се струва че е що годе добре за тая тема..
    Та въпроса ми е след 12 клас за какви професии мога да уча ии.. с какви предметт от даскало вървят те..?(например фармацефт-с химия и биология) глеам че живота си е 'е*ало майката брато' и викам да се стегам докат имам време.. такааа че ви молим за помощ .
    И за мнооо години !

Ми, не може да се занимаваш с това, сори

Ако ще се прайте на интересни ви съветвам да си режете вените .
    Питам нещо и чакам нормален отговор..

В езикова паралелка съм .. в сичко ме бива освен в математиката...

куровАдец

Цитирай Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
    куровАдец
    Ееее ти си мн оргинален бе, тия лафове ги пробутвай на задръстени първокласнички ,не тук и на мен . Спри да си вреш гъза там където си мерят пишките,сещаш се..??

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    турска филология тогава,или там какъвто език учиш.
    Или кажи какво ти най-харесва (!) като предмети,че да ти кажа какво можеш да комбинираш за университет.
    Уча английски и френски . Френския ми е от тази година .. има нема 3-4 месеца..
    Отдава ми се английския , радва ме също биологията . Физиката не е зле . Историята средно .
    Не съм художник хич не ме бива,в музиката също..
    По горе казах че съм средно зле в химията.. психологията също не я виждам привлекателна..
    Тва е горе долу

Уча икономика, но се чудя дали да я продължа в университета. Силните ми предмети са литература, история, география. Някакви насоки можеш ли да дадеш, Verminaard?
    Audio ergo sum

Не мога да живея без пари, ама щоо?
    Не мога да живея без хората и техните проблеми
    Защо се получава така?
    Завинаги ли зависиш от нещо?
    А дали боли много когато ти слагат сол в очите или ти набиват клечки за зъби под ноктите?

Много ще се проточи тая работа , ще намеря някой който да ми обясни ..
    Мерси все пак че се пробва
    Айде лека вечер.

Мега фен Аватара на ZipFail
    А не можеш ли сам да се сетиш кво искаш ?

hottie
    Guest
    Ммм ама така е много трудно да дадем съвети...трябва а знаем нещо повече за теб. Освен в кои предмети те бива също какво те интересува извън училище, какво те интересува по ТВ? Кое те влече?
    В момента е модерно икономика и право например.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Ммм ама така е много трудно да дадем съвети...трябва а знаем нещо повече за теб. Освен в кои предмети те бива също какво те интересува извън училище, какво те интересува по ТВ? Кое те влече?
    В момента е модерно икономика и право например.
    Налълнихме се с мазни адвокатчета,мерси,повече не ни трябват.
    То и аз се дразня, че тези две специалности преобладавам ама какво да се прави...накрая ще разберат, че няма толкова много места на пазара на труда

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Уча икономика, но се чудя дали да я продължа в университета. Силните ми предмети са литература, история, география. Някакви насоки можеш ли да дадеш, Verminaard?
    Любимите предмети от училище не мисля че имат някакво определящо значение, защото така или иначе няма да ги учиш в университета, по-скоро с какво искаш да се занимаваш.

Икономическите специалности са много приятни (наистина!) , мога да ти дам насоки, какво точно ще учиш.А щом си и от търговска гимназия, значи ще имаш достатъчно знания да минеш 1ви и 2ри курс без проблем.

А и забравих, освен специалността много е важно и точно кой университет завършваш, забелязала съм че работодателите имат предпочитания.

Град
    София
    Ще ходят със скъсани гащи, защото броят им се е увеличил, а търсенето им е намаляло.

Такава тенденция я е имало миналото поколение с учителите и инженерите и не мисля че има нещо лошо в нея.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Любимите предмети от училище не мисля че имат някакво определящо значение, защото така или иначе няма да ги учиш в университета, по-скоро с какво искаш да се занимаваш.
    Напротив,имат.Защото те са основата на това което ще следваш.Ако ти харесва история и география - следвай нещо което се базира на тези предмети.
    Предметите от училище се използват за кандидат-студентски изпити и общо взето изучаването им в такъв вид и ниво,както в училище свършва до там.Освен ако не запишеш "чиста" география или история в университета.

Аз кандидатствах с география, защото наистина ми беше голям кеф да седя да уча по това и да си пълня главата с всевъзможни глупости по този предмет.Кандидаствах с този предмет разбира се, сега там където уча и това което уча нямат абсолютно нищо общо с нея, но съм си го избрала защото с това искам да се занимавам.Същото важи и за тези, които са кандидатствали там с езикова култура или история.

hottie
    Guest
    И все пак..дори и това да се случи винаги можеш да запишеш магистратура : 1,2,3 ..колкото искаш. Важното е да имаш различни варианти.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ClockworkOrange
    чудно ми е от толкова много виШисти,накрая кой ше върши физическата работа?
    Като гледам има много хора, които я вършат и много безработни...така че хора има.

Град
    София
    Бунтарите, които са против социалното програмиране

Град
    София
    Защо реши че като се увеличи броят на вишистите ще си остане непроменен или намален броят на свободните работни места?

Мега фен Аватара на ZipFail
    Ако си добър - работа винаги ще има
    Въпросът е точно в тея дето са завършили висше щото мама и тате са искали така.. ^^

hottie
    Guest
    И защо реши, че е много интересно да работиш в склад, да пренасяш канапета, да боядисваш...ами ако недай си боже останеш без ръка/крак?
    Всеки си прави исбор. Няма срамна работа, но предпочивам да се образовам на макс, защото има какво да се научи.

hottie
    Guest
    Това не е клише. Говоря ти за щастие(нещо което обичам да правя) + сигурност + пари + спокойствие.

Град
    София

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си