Цитирай Първоначално написано от Mooo6no
Иначе относно УНСС-то. Там поне плащаш 4000 лева, за да влезеш (справка - случаят "Петкан Илиев"), докато в други университети като ВИНС-Варна хората плащат цели 7 лв, за да влязат. Нужно е само да научат наизуст 500/600-те въпроса в помагалото, явяват се на изпит, и хоп - изненада, всичките въпроси съвпадат с тези от помагалото.

А за заплащането предполагам или по-точно се надявам, че щом човек си ги знае нещата както трябва, няма как да го скъсат. Тия, които ги късат, докато си платят, имат доста непокрити знания и най-много да са за тройка.
кой си е платил в унсс е най-големиО гъз! аз вече излазям, една стинка не съм платил ни да вляза, ни да мина на изпит. ама аз съм мноу умен де, не се лъжете по мен

а петкан беше един от най-добрите асистенти изобщо, коит оса ми преподавали. единствено той беше вътре в нещата и знаеше какво е положението на икономиката. не некъв чичка дето само учебници е чел и не е имал никога фирма. петкан е врял и кипял в бизнеса... е сега малко и сенчестия бизнес му е бип в кръгозора, ама поне ги чаткаше нещата и говореше с примери - както би трябвало да е.

иначе унсс ако си ръб, ръб ще си завършиш. не ти ли е в кръвта далавераката не си губи времето 4 години, защото 80% от колегите ми не схващат нищо въпрек иче са назубрили матриала... аз имам само 3ки и 4ки, но имам фирма и си знам как се прави, даже ООД щяхме да правим с един авер, ама нещо не ме кефи да плащам осигуровки дори и да не бачка само щото се занимавам с управленска дейност. тей че, дерзай ил ихващай подноса още сега