- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- След 12 клас..??
кой си е платил в унсс е най-големиО гъз! аз вече излазям, една стинка не съм платил ни да вляза, ни да мина на изпит. ама аз съм мноу умен де, не се лъжете по менПървоначално написано от Mooo6no
![]()
а петкан беше един от най-добрите асистенти изобщо, коит оса ми преподавали. единствено той беше вътре в нещата и знаеше какво е положението на икономиката. не некъв чичка дето само учебници е чел и не е имал никога фирма. петкан е врял и кипял в бизнеса... е сега малко и сенчестия бизнес му е бип в кръгозора, ама поне ги чаткаше нещата и говореше с примери - както би трябвало да е.
иначе унсс ако си ръб, ръб ще си завършиш. не ти ли е в кръвта далавераката не си губи времето 4 години, защото 80% от колегите ми не схващат нищо въпрек иче са назубрили матриала... аз имам само 3ки и 4ки, но имам фирма и си знам как се прави, даже ООД щяхме да правим с един авер, ама нещо не ме кефи да плащам осигуровки дори и да не бачка само щото се занимавам с управленска дейност. тей че, дерзай ил ихващай подноса още сега
днешната младеж - у гъза да я еб*ш