- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- След 12 клас..??
Всъщност имах предвид точно обратното. Фактът, че са нужни толкова много пари, значи, че заведението е с по-висока репутация.Първоначално написано от RAWRRR
Не вярвам да има място и специалност, където връзките и парите да не помогнат. Щом Джордж Буш е влязъл с тези методи в университет като Харвърд, какво остава за УАСГ, СУ, ТУ или УНСС. А мнението ми за плащането не се отнасяше за УНСС, а за СУ. УНСС-то не ме вълнува особено, все пак не уча там. Но не вярвам точно аз да имам подобни проблеми...
Иначе аз си имам самочувствието за способност и ум. Не е нужно да засягам другите университети, още повече, че от сега кроя планове да имам второ висше в УНСС/ВИНС (зависи и къде ще живея). А ако ще се фукам - лятото кандидатствах в 3 университета (ВТУ, СУ, УНСС) с всички възможни специалности за български и литература (при положение, че съм завършил математическа гимназия), които са общо над 70 и си влязох във всичките специалности с изключение на психологията в СУ, която обаче и ми беше на по-задно желание. Естествено това не е кой-знае какво постижение, ама все пак...