- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как по романтично да и предложа ?
Добър вечер,
Виждам се от скоро със 1 момиче и искам предложението ми за връзка да е по романтично и по- специално! Споделете някакви идеи... Как би им харесало да им предложим?!
Мерси
Брато да няма да се жените, като излезете някаде , да речем на някакъв купон или с приятели и си прекарвате добре, или като я изпращаш вечерта е достатъчно добро.Пък като искаш да си романтичен и ако не те е срам от хора, цветята винаги вършат чудесна работа
.
Тя обича цветя за сега ще преодолея срама пред хората с розатаСигурно ще и подаря някво цвете... Ако имате някакво др предложение ще се радвам да го прочета :P
Щрудела ми е идол![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Е неможеш ли да го направиш,както на тебе ти харесва...или незнам,защо трябва да питаш някой да ти каже,какво да правиш.Измисли си ти как да й предложиш,и ще ти хареса повече според мен.А това с цветята не е толкова старомодно защото познавам хора който си подаряват още цветя и виждам не оставар разочаровани.Така че и това е вариант.
![]()
Успех .
точноПървоначално написано от SshtrudeL
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
На кафе.
На мен едно време ми казаха:
"Не те знам какво очакваш от мен, ама аз съм тенекеджия. Искаш или не искаш?"![]()
И така, вече 6 години... или 7...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Много е вярно, между другото.
Аз най-много мразя, когато някой се опитва да ме сваля и да ми каже: "Имаш красиви очи", при положение, че знам, че очите ми не са най-красивото нещо в мен.
Така че, по-добре да се изръси нещо наистина тъпо, което да те остави без думи, отколкото нещо романтично и лигаво.
Кажи какво чувстваш към нея по най-нежния и мил начин. Със сигурност ще се трогне. Ако искаш и подари и роза.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
кажи и нещо романтично или я хвани за ръката и я целуни не е нужно да и кажеш ''искаш ли да станем гаджета''
![]()
![]()
не е нужно да пишеш стихове бъди себе си
а за казването на нещо тъпо пет мои приятели опитаха и ги отрязаха
аз всъщност нямам и не съм имаал приятелка ''гадже''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отрязали са ги, защото изкуствено са се опитали да се направят на оригинални.
Първо, че е тъпо да "предлагаш" на някого да станете "гаджета", защото това е детинско и смешно, и дори по-нахаканите 12-годишни го знаят вече, и второ, че е смотано да се правиш на 'романтичен', когато не ти идва от вътре. Много е погрешно отначалото да се правиш на такъв какъвто не си, и накрая тя като се 'усети' - бум на красивата илюзия за 'прекрасната връзка и романтичното момче'.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Точно така. Бъди себе си, дори да си ретард, макар че май не сиПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Айдеее романтици![]()
Няма нищо лошо в романтиката, но според мен само към определени момичета се постъпва така. Ако не ти идва отвътре най-много да прецакаш нещата(освен ако не си много добър актьор). Бъди искрен и себе си, щом показва че те харесва какво толкова да го мислиш.
Отиваш ръсиш някоя простотия, както написаха юзърите с по-горните постове и ако отговора е положителен кефиш се на слънцето ако не, емии майната му на всичко и тфа е. На другия ден ти дойде музата па ша предложиш романтично на някоя друга и ако не стане значи не правиш нещо както трябва![]()
Изведи я някъде на романти4но място хвани и ръката бавно и и предложи с думите 'Мн ми допада6 а иска6 ли да сме не6то пове4е от приятели'![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Кажи и това което чувстваш точно в него момент.Бъди себе си!
а аз бих казал че ако и поднесе цветята както трябва момичето ще се зарадва много всички момичета се радват на това понеже такива като теб не и подаряват цветя ей такаПървоначално написано от SshtrudeL