- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случайност..
Аз съм на 17, тя е на 16.. учим в едно и същото училище.. запознахме се от обща приятелка преди 3 месеца, а от 2 сме заедно, но на 31ви декември вечерта научихме, че се падаме 3ти братовчеди.. За нас този факт не значи нищо и не искаме да се разделяме.. Нейните родители са й казали "щом няма да правите деца, нищо не пречи", но моите са сериозно стресирани и ме принуждават да спрем взаимоотношенията си.. Родителите ми се притесняват, че после ще ни е турдно да се разделим, че ще се оженим, че ще ни се роди съкато дете и така..
Моля ви не ни опреквайте (нас 2мата с нея..) - нямаме намерения за женитба, а и отначало не знаехме, че сме роднини.. Има ли начин да поуспокоя моите родители![]()
ОМГ, а аз си мислех че моите проблеми са "сериозни"![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Отидете на генетични изследвания и каквото сабя покаже!![]()
![]()
всичко е нарочна случайност!
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Не се притеснявайте, това наистина са пълни глупости. Вие няма да се ожените! Бъдете заедно на воля. Рано или късно всичко ще се скапе и ще се намразите, и най - вече няма да имате сакати деца. На 17 сте, за Бога!!!
Сега е момента да питате вашите дали пък не сте осиновени...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Трети братовчеди???????????????
Пич, я кажи на ваще да се стегнат! Това е тооооооооооооооооооооооол кова далечна роднинска връзка, че е възможно да нямате абсолютно никакви генни прилики. Сигурен съм, че и в лаборатория да ви изследват, може да кажат, че по никакъв начин не сте роднини. А що се отнася до кръвосмешение, съм чувал, че от първиви братовчеди вероятноста, детето да е нормално е голям процент, даже има и доказани случаи. Прави си сметка колко проблемно е да бъдеш с втора или кааамоли с трета братовчедка.
Вероятноста утре да се разбие Airbus A380 натоварен с кисели краставички, в жилището ти е по-голяма, отколкото да имаш проблемни деца от нея. Аз даже незнам дали третите братовчеди се водят като роднини!!!
Шибай си и да не ти пука![]()
Леле! То паниката е голямо нещо,ама вие какви планове имате само ...
Нито се знае дали ще се ожените,нито дали ще имате деца.Така че обясни на вашите да се стегнат и ги успокой по някакъв начин,защото наистина е глупаво,трети братовчеди и кво?!?![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Трето коляно НЕ е чак толкова далечна връзка, да не говорим, че в Семейния кодекс е забранено сключване на брак между роднини до четвърта степен включително.
Не че в случая става дума за брак, ама все пак...
Това е съвсем друг въпрос.
Ама пък не може да очакваш един родител да каже: Да бе, няма проблеми, праскай братовчедка си.
Да, ама погледни ги англичаните какви са красиви. Особено кралското им семейство. От цялото това смесване на кръв.
Не съм казала, че трябва да им се забрани, още повече, че едва ли това е "любовта на живота им."
Ех...
Но за това си прав.
Аз съм готов да си направим изследвания.. само и само да мирясът моите (е не се знае какви ше са резултатите - ако не ми харесват няма да ги поакажа..) но върпоса е че не ми е ясно къде и как се прави..
А и как да й го кажа.. може да се уплаши, обиди или не знам си какво..
Какви изследвания?
За съвметимост в кръвта и дали може да стане някаква бела при раждане..
За да докаже дали са/не са трети братовчеди ли?
Децата щели да бъдат сакатиБеднъж брачеда пита ена жена, коя брачедка (и моя брачедка) е едно момиче и жената отвърна "Спокоино не сте толкова лизки брл., може да се жените и да имате деца"
![]()
, а тя май ни е 3-та или 4-та бр.
3ти братовчеди...че вие на практика не сте роднини!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Трудна работа. Няма лесно да убедиш родителите. Така както го разправяш звучи малко мизерноама ти не се притеснявай.
И може и да не е случайност. Може да е конспирация
![]()
Че вие сте на 17 години кви деца кви бракове сигурно до 1 година и ще сте се забравили.![]()
![]()
3 братовчеди.. ама какво се притесняват ващевие да не сте брат и сестра, че да има проблем?! А и щом се обичате
.. успокой ги! Апък и ще ви искат лични документи ли .. Бе според мен няма смисл да я зарязваш за татива глупости
Пък и както всички знаем, няма вечни връзки
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Първоначално написано от lilincituuuu
Абе какво се спичаш. 3-ти братовчед си е голяма връзка. А два месеца нищо не са, има време. Ако все пак искате да се виждате крийте се.![]()
Ако се ожените и се роди нещо неопределено кръстете го на мен.
Айде със здраве!
ПП. А аз си мислех че съм пред дилема.