.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Много ви моля да ми помогнете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Аз съм на 14г.Харесвам едно момиче от съседния клас тя е по-ниска от мене страшно рядко си говори!Къкво да направя зада ме забележи?Както ще ми е от полза да ми кажете какво да правя и какво не когото съм с нея ако стане де !

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    само не разбрах каква е връзката между това,че е по-ниска от теб и че рядко си говорите

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    само не разбрах каква е връзката между това,че е по-ниска от теб и че рядко си говорите
    Никъква просто давам информация!

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    ами отиваш при нея и й казваш,здрасти,говорите там за тъпите часове...на другия ден пак отиваш при нея,тя постепенно ще се привърже...след като усетиш,че ледовете м/у вас започват да се топят,започваш своето глобано затопляне-покани я да излезете на разходка или на кино,казвай и колко харесваш някоя нейна силна страна,но не и слабите,щото тя си знае мн добре,кое не и е "наред"...Просто бъди себе си и не го мисли толкова...Не и казвай,колко е секси,щото сте малки още и няма да го възприеме добре!!!

Айде,млади момко,успех
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен
    Хахахха и к'во като е по-ниска от тебе

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Хахахха и к'во като е по-ниска от тебе
    иска по-висока да го носи на сватбата
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен
    Еееееми да й каже тогава да пие повече боза... а чакай от т'ва растяха циците

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    If I played you like a toy?

какво искаш, да ти помогнем да я направиш по - висока или да ти помогнем да станеш на нейната височина?

Скайп - dark_elf2

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Заговаряй я, обръщай й внимание, просто се сближете, ако ти покаже, че и тя има такива чувства, действай! ЛИЧНО! не прави грешката да й го кажеш по скайпа
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Говори и примерно кво сте правели в някой час, ако пушите вземи и запалка, има толкова начини за запознанство..
    Вафла..

Цитирай Първоначално написано от mrtn
    Говори и примерно кво сте правели в някой час, ако пушите вземи и запалка, има толкова начини за запознанство..

ск0чии от няк0ии м0стт .. ще те забележи
    DeTee saM i dEte 6tee sI ostaNA s s1shtIte deCki me4tI (sun)

Мега фен
    Ако трябва за някаква идиотщина, ама я заговори. Преди това разбери от какво се интересува. Ако щеш, настъпи я по погрешна, блъсни я леко, извини се тактично ако хептен нищо не знаеш...а това че е по-ниска е по-добре за теб самия ще изглеждате добре

Абе бъди искрен. Кажи и че си я забелязал отдавна и винаги искаш да я заговориш. Набележи някоя интересна тема, покани я някъде да излезете. Малко претупани са такива свалки ама винаги действат ако си спокоен и си изиграеш добре картите. Трябва да не изглеждаш жалък, показвай достойнство, надъхай се.
    Айде успех.

кажи й да се запише на баскет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си