- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много ви моля да ми помогнете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз съм на 14г.Харесвам едно момиче от съседния клас тя е по-ниска от мене страшно рядко си говори!Къкво да направя зада ме забележи?Както ще ми е от полза да ми кажете какво да правя и какво не когото съм с нея ако стане де !![]()
![]()
само не разбрах каква е връзката между това,че е по-ниска от теб и че рядко си говорите![]()
Никъква просто давам информация!Първоначално написано от lipsvashh_mi
ами отиваш при нея и й казваш,здрасти,говорите там за тъпите часове...на другия ден пак отиваш при нея,тя постепенно ще се привърже...след като усетиш,че ледовете м/у вас започват да се топят,започваш своето глобано затопляне-покани я да излезете на разходка или на кино,казвай и колко харесваш някоя нейна силна страна,но не и слабите,щото тя си знае мн добре,кое не и е "наред"...Просто бъди себе си и не го мисли толкова...Не и казвай,колко е секси,щото сте малки още и няма да го възприеме добре!!!
Айде,млади момко,успех![]()
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Хахахха и к'во като е по-ниска от тебе![]()
иска по-висока да го носи на сватбатаПървоначално написано от FromAutumToAshes
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Еееееми да й каже тогава да пие повече боза... а чакай от т'ва растяха циците![]()
![]()
Първоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
If I played you like a toy?
Заговаряй я, обръщай й внимание, просто се сближете, ако ти покаже, че и тя има такива чувства, действай! ЛИЧНО! не прави грешката да й го кажеш по скайпа![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Говори и примерно кво сте правели в някой час, ако пушите вземи и запалка, има толкова начини за запознанство..![]()
Вафла..
ск0чии от няк0ии м0стт ..ще те забележи
![]()
DeTee saM i dEte 6tee sI ostaNA s s1shtIte deCki me4tI (sun)
Ако трябва за някаква идиотщина, ама я заговори. Преди това разбери от какво се интересува. Ако щеш, настъпи я по погрешна, блъсни я леко, извини се тактично ако хептен нищо не знаеш...а това че е по-ниска е по-добре за теб самияще изглеждате добре
![]()
Абе бъди искрен. Кажи и че си я забелязал отдавна и винаги искаш да я заговориш. Набележи някоя интересна тема, покани я някъде да излезете. Малко претупани са такива свалки ама винаги действат ако си спокоен и си изиграеш добре картите. Трябва да не изглеждаш жалък, показвай достойнство, надъхай се.
Айде успех.