- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Еми ли съм
Аха, значи за теб, да си умен, е нещо лошо, така ли?
Не те виждам, моето момиче, за в бъдеще...
Вероятно ще си още по-злобна, завистлива и безлична.
И като има красиви и високи, сигурно и тях харесват. Ти ПРОСТО не си сред тях.П.С:Защо момчетата от моя клас харесват една пълна,но красива и я "преследват"??Винаги се чудя.Има толкова много слаби,високи,красиви,а тя е ниска и пълна(не е дебела) и е умна... Razz Тоест-много зле Mad
Ако беше и мънинко красива като преследваната ти съученичка, нямаше да пускаш теми и да избиваш комплекси по такъв смешен начин.
Оня ден имаше от тебе тема, че си имала дебели пръсти.
Не й се подигравай на дебелината, че може да е от болест, която и на тебе да ти дойде на главата!!
Целият ти проблем се състои в това, че си мегатъпа и мнооого объркана, комплексираш се от пръстите си, сега и от косата си.
Още по-грозна ще ставаш, като злобееш.
П.С. Разбирам, в комплект към непривлекателността си, да беше гениално умна, но просто бог не може да те накаже повече от това.
И от кога да си умен,под 190 см,неприличащ на чироз и красив е нещо ЗЛЕ ???
тъпа си...режи вените ;]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
току що дадоха по новините някво момиче на 12 си срезало вените заради насъсквания от форум и даваха форума ви![]()
![]()
![]()
надявам се да не е сериозна темата,че си ебало майката..
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
не я нападайте...тя е просто детенцеПървоначално написано от DarkKisss
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Вярно си еПървоначално написано от BlueMushroom
![]()
![]()
![]()
=]
кфо ми се смейте пък и вие ... фанах се ..... без да искам дееПървоначално написано от xAddicteDx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от iiordanova
Абе...аз съм луда..Въобразявам си и аз глупости...![]()
вече е грехота да си умен ли, кво?Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
мОМЧЕТАТА НЕ ХАРЕСВАТ УМНИ (ОТ МОЯ КЛАС)
Боже... авторке.. брутално тъпа си..![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
Ох малката кой клас си 6-7?? 'Що не си гледаш ученето вместо да се гримираш и да се правиш на емо или кифла или някаква друга.Не виждам нищо лошо момчетата да харесват някое момиче /дори и пълно/, щом е красиво и умно. . Ти за разлика от нея явно не си /поне умна де/. . Много се дразня на пикли, като теб, за който да си умен знажи "много зле". . Като ти викат че си емо ходи се подстрижи нула номер и спри с грима. . Поне на момчетата от твоя клас явно не им пука мн за външния вид може и да те харесат. . Сериозно ме раздразни темичката ти. .
ПП: И ние не знаем точно дали си Еми или Вики. . ;xx ЕМО се казва стила![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()