- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Още една отпусната и недоразбрала xD
Здравйте, може би вече ви писна от досадници и все недоразбрали като мен,но аз пак ще питамТа значи доста порових,но явно не е био достатъчно..
Значи относно сваляне на килограми и стягане на тялото е .. не не спокойно знам какво говоря ... Та значи аз до скоро спортувах но тази година ми е много натоварена и неми остава много време за тренировки ии попринцип бях със стегнати крака що годе,ноо сега детронираха ии станах едни банициии не е работа![]()
![]()
![]()
![]()
Също така имам проблми с коремчето,смисал нее някой щкемборан амиии просто едно такова с малки сланинки ли нз как да го кажа ии за височината ми мисля че са напълно нормални килограмите ми 164,5 ии съм 49,5 - 50кг Но пак казвам много кофти ми се опуснаха бедрата и коремчето нали обясних .Та някакви упражнения ли да првя или диети,но пък ако пак ги стегна краката все нкога ще се отпуснат отново
а с диети пък не ми се вярва да има резултат гледах тази тема http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=15 ии понже аз правя по 130 коремни преси на ден от месец някъде но не искам да си губя талията като Бритни а тя както бил преди михаресва.А самото ми тяло е доста сходно с това на Майли аз съм по слаба де но бедрата ми са колкото нейните долу-горе пък искам нещо като на трите мацки в ляво http://media.photobucket.com/image/G...byRohanSpa.jpg
изобщо много ми е объркано .. какво да правяи не искам да съм някоя мусколеста да меря плочки с банята кой повече има
просо да ми е стгнато без илищни мазнин АКо някой ме е разбрал ЕВАЛА
![]()
![]()
![]()
Всеки човек има различна структура и не може да си точно като някой друг :P
За да имаш хубаво и стегнато тяло,трябва да работиш за всички места.
фитнес+разделно хранене![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
проблемът е,че нямамм много свободно време за фитнес...а за разделното хранене ако някои ми разясни какво по точно или нещо като примерно меню
![]()
![]()
Ами,ходи на някви тренировки или пък танци..спортувай,бягай,скач ай на въже..фитнес - ако можеш ( или ако в даскало имате.. ) също така избягвай по-сладки неща , както и мазните.. xD Прави коремни преси , както каза имаш коремче..и така ( : ако искаш порови се из нета има много диети,с които можеш да си помогнеш още повече!
1.Започни диетка
2.Започни пак да спортуваш иначе няма да станеш като тези мацки
Аз сега ходя на фитнес и за тези 6-7 месеца съм се оформила доста добре. Имам даже мускулчета по ръцете, краката, гърба, имам малко коремче, но поне е стегнат и гледам да спазвам диетата, за да не напълнея.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Ами аз попринцип правя по 130 коремни преси на ден и всяка седмица увеличавам със 10 и 2-3 упрайнения за крака,но днес четох на Darkkiss
спортно хранителния режим ии пише ако има мазнинки (моеите не са мн но все пак ги имам)е добре първо да ги свалим и днес в една приятелка съм карала половин час Велоергометър (не съм сигурна как точно се пише) и по някакъв начин сместихме нещата и решихме всяка седмица да ходим наи-малко три пъти на фитнес а през дните в които не го посещаваме ще караме в тях този велоергометър ще скачаме на въже клякания и коремни преси. Добре ли е това според вассмисал ще се получи ли
пък и още не са ми се отпуснали напълно мусколите по краката надявам се бързо да вляза във форма ..ако имате по добри предложения пишете
:P
![]()
Представям си как правиш коремните преси![]()
Само ще се съсипеш.То не става ей така
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Защо какво ми има на коремните преси според теб ?! Учителят ми по физическо и бивш реьор ме е давал за пример на другите и мазнинката на корема ми е ЗНАЧИТЕЛНО по-малко от преди както искш го разбирай..не се хваля то не е кой знае какво просто казвам че подхождам съвсем сериозно към коремните преси и др-те предвидени неща ... пък и съм тренирала три години и половина не съм някои мързел дето го мързи да гледа...![]()
А в гугъл търси ли?!Като напишеш упражнения за корем/бедра...и излизат много,дори клипчета..
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Ти май не знаеш, какво искаш
No matter where you go, there they are...
А ти май все много ги разбираш нещатаПървоначално написано от _crazy_baby_
![]()
Като ги разбирам, разбирам ги.На теб какъв ти е проблема?
No matter where you go, there they are...
А, нямам проблем.Просто смятам, че е глупаво вместо да се каже нещо, с което да помогнеш на човека, който е писал темата, ти го обиждаш и в крайна сметка дори не казваш нищо смислено.Форумите не са с такова предназначение доколкото знамПървоначално написано от _crazy_baby_
![]()
Благодаря Little_Lady93![]()
![]()
Първоначално написано от gre3ny
Ако наистина си тренирала сега нямаше да търсиш съвет как да влезеш във форма в един форум![]()
Щеше да знаеш,че има най-различни видове коремни преси за различните мускули на корема.
Щеше да знаеш,че ако продължаваш да правиш през ден 130 преси и ги увеличаваш след време ще заприличаш на Бритни,която в момента е като културистка.Точно,защото прекалява.
Не е важно да правиш 130 коремни преси на веднъж.3 серии от по 10 е напълно достатъчно.
Снимките,който си дала са за нежен релеф,а не да трупаш маса.Просто стягане.Тичането и карането на колело работи и за 3-те проблемни зони-крака,корем,дупе. + някаква лека диета.
Повечето от нещата ги знам с доста хора съм обсъждала но си щом съм я постнала тая тема значи има защо искам да знам повече да проверя дали всичко е вярно някакво различно мнение ...И все пак както каза момичето по-горе тук не е място да ме упреквате и да намирате кусури камоли пък да се заяждате,а да дадете съвет ако сте компетентни по въпроса
![]()
![]()
![]()
Съвет е даден,но не може да искаш да ти се каже нещо само с писане.
Друго е като се покаже![]()
Ако искаш питай мен нещо, ако мога ще ти помогна.Надявам се подобно кофти отношение да не те откаже от форума, понеже и аз много пъти съм била на косъм от това.
Иначе предполагам ти е ясно, че след като се спре физ. натоварване или диетата нещата стават даже по зле.Затова ключът е в умерена диета и УМЕРЕНО физ. натоварване, а не както прави Darkkiss (нищо против нея, разбира се), защото спреш ли след месеци на нищо няма да приличаш.Просто идеята, че може цял живот да се спортува по 5-8 часа дневно или да се консумират по 500-700 калории на ден е абсурдна. :P
Затова имай търпение, а ако не усещаш, че мускулите ти се затрудняват поне малко по време на упражненията (тренировките) ги увеличавай, но постепенно
![]()
![]()
![]()
Много благодаря за разбирането![]()
Знам че трябва да е умерено и според мен Darkkiss е прекалила леко но ЕВАЛА И пак е СУПЕР
Аз искам да съм просто стегната не някои раздута ...
а 3 пъти седмично на фитнес добре ли е
![]()
![]()
![]()
![]()
Да!Като си разпределиш програмата,така че да не се претоварвашПървоначално написано от gre3ny
Даже се посъветвай с фитнес инструктора първите няколко седмици като ходиш.
Благодаря !а през останалите дни да правя ли допълнителни упражнения ии примерно да скачам на въже
или фитнесът ще е достатъчен
![]()
Ами зависи от това като ходиш на фитнес какво правиш т.е. колко ти отнема тренировката и върху кои мускулни групи.Колко време кардио колко серии и т.н.И не се изтощавай до край, защото после 3 дни ще имаш много гадна мускулна трескаПримерно 3 пъти седмично по 2 часа във фитнеса мисля,че е добре.
Аз ходя по често пък и упражнения правя вкъщи, но това е понеже почнах доста отдавна пък и вече го правя за удоволствие, започна да ми харесва![]()
Тренировката аз лично си я правя в началото 40минути пътека (на бягане но не с прекалено висока скорост), след това минавам уредите за крака, после един дето е за мускулита на корема, после един за мускулите отстрани като на всеки правя по 100 повторения и накрая за ръцете ако не ме мързи много, защото така или иначе ръцете ми винаги са си били добре оформени.И като цяло това е като секи ден правя по 300 коремни преси :P Естествено не съм почнала с такова натоварване.Важното е да го правиш с удоволствие, а не по задължение и тогава всичко си идва на мястото![]()