- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПомоЩ!!!Спешно е!!
Здравейте,не знам от къде да започна... от известно време харесвах едно момче . Карахме заедно ролери и много го хоресвам...Моите най-добри приятелки започнаха да разтопяват ледовете между нас и стана така ,че той ми предложи по скайп . Но не сме се виждали от както ми предложи само си пишем"обичам те .. целувки и т.н." Но скоро ми предложи да отидем на кино . И..аз се съгласих но не знам какво да правя ... за какво да говоря.. И освен това той е на 18 а аз на 13..
помогнете ми плс!!
дръж се нормално абе бъди себе си
пп
пИдУфилия?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
QQ QQ QQПървоначално написано от obarkana
Аман от момиченца, да не казвам пикли дето си падат по големи лоши батковци и са смятат за големи, той като е на 18 ще иска секс, ти едва ли си готова![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
сигурна съм че няма да иска секс....той е различен от другите.![]()
![]()
Айде сега,той е униканелен супер различен и не му се прави секс ,лол много филми гледаш момиченце.Пък и щом те обича,само ще кажа -малка си още да мислиш за гаджета и тем подобни неща,най-малкото защото си на 13!Я попитай първо родителите ти дали са съгласни на подобна връзкаПървоначално написано от obarkana
.
Вземи седни си учи уроците![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Само като прочетох тази част ми стана ясноПървоначално написано от obarkana
![]()
На 18 да предлага по скайп
![]()
![]()
Нямате спирка бе
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
18-13= 5 => посъветвай се със психолог![]()
рлъ?
[quote="balu4ka"]Първоначално написано от obarkana
Оо да-повярвай ми всички казват за гаджетата си че те са "различни" от останалите а дали наистина са различни-ми НЕ
сори ама си малка-смис ддз ако беше на 15 айде речи кажи...
Eми чесно казано ти си решаваш дали ще бъдеш или не бъдеш с него попринцип годините не за важни за любовта ,но в твоя случей наистина си много малка изчакай поне 1 година .
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
Бъди естествена!![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Предложи ти по скайп? :Д
The blood that binds us ..till death unites us
ами не си ли малко малка за него бе![]()
хехеее супер незнаех че момчетата на 18 все още предлагат в скайп![]()
>>>за киното изберете филм, който харесвате и 2мата, НЕ си купувайте пуканки лепнат по зъбите, като се прибирате ако настъпи неловко мълчание може да обсъдите някоя забавна сцена от филма.дръжте се за ръце и накрая за лека нощ целувка
>>> вариант 2 : отивате в киното пропускате целия филм натискайки се, след това сядате в някое кафе и се натискате и след това на път за вкъщи се държите за ръце
Бъди себе си ! Не му се доверявай напълноВсе пак той е на 18,а ти на 13 ! Имай едно наум
хахаах
те 18 годишните май още се притесняват да предлагат по СКАЙП
![]()
Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)
бъди себе си![]()
ами говорете за нещо което на двамата ви харесва..
вие се познавате по добре .. знаете интересните си
ако толкова не можеш да измислиш за какво да говорите го питай ..
пожелавам ти успех![]()
![]()
да си прекарате хубаво
![]()
![]()
на 18 предлага по скаип и не сте са виждали откакто уж ходите и естествено са оби4ате![]()
![]()
Но не се притесняваи един за друг сте си тои на 18 са държи кат 13-14 годишно лапе
Да живее скаип
![]()
Първоначално написано от obarkana
![]()
![]()
![]()
![]()
Такова нещо няма... току 6о ме скъса едно момче дето и аз си мислех че е различен ама кво стана- кур
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Най сетне разбрах 4е това на аватара ти е презерватив а не пръстенПървоначално написано от vaseto0o
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
колко романтично, каква любов! Скайп, в ръцета на малките момиченца, може да се превърне в много опасно нещо. А, да те питам, какъв е този, който не 18 ще тръгне с толкова голяма, колкото си ти? Помисли си над това. За какво да говориш? На твоята възраст колко теми имаш? И по - скоро какви? Обичаш го? fair enough . Такива като теб много станаха. Съвет - ако толкова много искаш да си имаш гадже, потърси си поне някой на твоите години.
Батето,което си си харесала е зле.
Не се занимавай направо.
Мъничка си.![]()