.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Програма

Супер фен Аватара на galu6a

Програма

моля кажете ми или някой да ми направи програма звучи малко нахално ама незнам какаво да правя начинаеща съм не съм дебела искам да се стегна
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Зависи какво точно искаш да постигнеш.Това със стягането е много общо.Дай определени групи мускули,малко цифри туй онуй .Мога да ти препоръчам тичане+скачане на въже и + тежести за крака за допълнително натоварване.Много добра кардио тренировка било то за мъже или жени.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от Whyniser
    Зависи какво точно искаш да постигнеш.Това със стягането е много общо.Дай определени групи мускули,малко цифри туй онуй .Мога да ти препоръчам тичане+скачане на въже и + тежести за крака за допълнително натоварване.Много добра кардио тренировка било то за мъже или жени.
    искам да си стеегна дупето краката и корема висока съм 155 тежа 45 кг

http://prikachi.com/files/1268871j.jpg

снимка от лято 2008
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Варна
    Определено на тази снимка ти видяхме дупето. Ако имаш още - лс
    Ако си от Варна - направо ми звънни.
    А и кажи - имаш ли възможност да ходиш на фитнес или се надяваш да направиш нещо у вас?

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    Ами веларгометър, бягащта пътечка, тренажор... Може да си тичаш из парка, диета. Без свинско, пържено, избягвай да ядеш мазно. Преди трен. може да приемаш въглехидрати, защото ти дават енергия за тренировката и се горят бързо; може да хапваш мюсли, готвено, пилешко, риба, ядки, кисело мляко...

П.П. Харесваш ми

Бе ти си си добре и без упражнения :P , иначе можеш да прекарваш известно време на пътечката (много изморява, но има ефект), и на колелото. Ако правиш по 1 час кардио на ден и малко коремни преси + ограничаване на мазните храни ще постигнеш голям успех

да наистина и без тренировки тялото ти е суперр

убаче тряабва на бягащата пътечка или ако си от бургас направо да се уговорим да бягаме :P

а за дупето на въже ако можеш да скачаш скачай колкото можеш на въже

а иначе лятото най добре се уформя дупе тогава се свалят излишни части от тялото
    Skype resident__evil1 с 2 долни ,моля намерете ме

..

Ми супер си трябвати скачане на въже , малко тичане и може и малко коремни преси.

Съгласен съм с другите, че и без да си тренирала си супер ама ако искаш повече скачай на въже продължително поне по 5 минути и бягане колкото можеш

Мега фен Аватара на Chacho
    Да се "стегнеш" означава да свалиш малко мазнини. Повечето това разбират под стягане, което не е моето виждане. Както и да е. Имай едно наум, че заедно с корем и дупе се свалят и цици. Да не говорим, че много момичета при отслабване топят почти само там и по малко от другите части на тялото. А вече ти казаха, че изглеждаш добре.

На твое място бих се стегнал малко, според моите разбирания. Малко упражнения за по-здрави мускули. Малко твърдост да има, да не е като пипнеш бицепса да е като циците. Правиш разни коремни, лицеви опори, подскоци, не по много. Просто колкото да си поддържаш тонуса.

Ако все пак имаш намерение да стопиш мазнини - кардио. Тичане, аеробика или колело примерно. И отново преси, лицеви, клякания, скоци, квото ти хареса. С мярка, за поддържане на тонус.

Само по между другото: правилно хранене. Ама то общо взето е двойно по-важно от това, което изписах до тук.

Поздрави!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Everytime
    sexy chick просто искаш да ти кажем че си хубава и много добре знаеш че няма какво да стягаш или да сваляш
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от Everytime
    sexy chick просто искаш да ти кажем че си хубава и много добре знаеш че няма какво да стягаш или да сваляш
    Съгласен съм с колегата,просто тялото ти е уникално яко,кефиш!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Като за начало тичането ще бъде достатъчно.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    За задната част и задника в тягата е истината
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    За задната част и задника в тягата е истината
    Не се смей,че си си прав.
    Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...

моят съвет е да си платиш на инструктор да ти направи програма и да ти изготви диета а ако нямаш възможност ти препоръчвам да влезеш в бб теам там има доста добри програми и диети и всичко ти е описано просто трябва да се чете има си и клипчета

Успех....

По-добре бб-тийм. Вероятността да попаднеш на кофти инструктор е много по-голяма от тази да попаднеш на добър.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Myrth
    По-добре бб-тийм. Вероятността да попаднеш на кофти инструктор е много по-голяма от тази да попаднеш на добър.
    +1. Познавам трима, и тримата кретени.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си