.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата

София Ленд

Как мислите ще бъде ли по-яко,ако си имаме пак София Ленд или нещо подобно,което да е по различно и да ни развлича по по-различен начин

Ммм... на мен наскоро(скоро, скоро, преди 4-5 месеца) ми казаха, че ще го таковат в Западния парк...

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Цитирай Първоначално написано от Snickers
    Ммм... на мен наскоро(скоро, скоро, преди 4-5 месеца) ми казаха, че ще го таковат в Западния парк...
    Охххх,дано....

Град
    София
    Пичуе да ВИ кажа, че мойто даскало е точно до София Ленд и от както го затвориха не е пипано нищо по него.Само сега направиха нещо като паркинг отпреде и тва е ..
    THE TRUTH IS OUT THERE

Град
    Непостоянно
    Да ве и аз се чуда, като го развалиха, къде отидоха тия огромни готЯни съоражения, дето толкова много ме кефеха искам пак, супер доброто си беше, само за цените не бях съгласна първоначално.. 20 кинта вход.. ми кво праи едно четиричленно семейство
    .!.

Град
    Непостоянно
    е не помна колко беше точно, ама кулата определено си заслужаваше.. влакчето на инди също.. а имаше и едни мега бавните охлюви дето въртиш педалите и се движиш тва сега ако се кача на бас че ше умра от смях
    .!.

Град
    Непостоянно
    Дисни Ленд е класика, и аз бях преди две години.. уникално нещо.. а на мола само тоалетните са хубави
    .!.

Аз много ще се забавлявам сега в София Ленд ако го пуснат ... аз живея до него и преди като беше отвоен съм се съсипваа на кулата
    който търси - намира . ^^

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Тва на кулата толкова гадно чувството,когато те качват нагоре и тея плитки седалки

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Малееее един път с мой фр отиамев ние в София Ленд,а там живо пиле няма и ние 27 пъти по ред на Инди няма такава дивотия най-яко на кулата беше когато те сваляше изведнъж и се вдигаш от седалката ;d УХАААААААА почнах да викам "ИЗПАДАММММММММММММММММ"

Ако я пуснат ... веднага идвам в София !

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    Ако я пуснат ... веднага идвам в София !
    САМО ТАКА!Айде една подписка да направим

Ами там има бункери

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Искам да чуя аплодисментите ви за момичето, което се качи 3 пъти на Space Mountian в Дисниленд.

(по неизвестни причини цялата ми ръка беше раздрана, но не се знае дали е от мен или братовчедка ми)

Голям фен Аватара на TrustNobody
    Цитирай Първоначално написано от HanopkaH
    Пичуе да ВИ кажа, че мойто даскало е точно до София Ленд и от както го затвориха не е пипано нищо по него.Само сега направиха нещо като паркинг отпреде и тва е ..
    НПМГ?
    иначе по темата - чудя се ако няма да го отварят повече защо не го съборят,а седи така и ме натъжава
    we are rockstars.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аууу тия охлювиии ;ддд някой видях ,че ги спомена...в 5ти клас като бях една съученичка ме накара да се качим около 15 пъти на товаа

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TrustNobody
    Цитирай Първоначално написано от HanopkaH
    НПМГ?
    иначе по темата - чудя се ако няма да го отварят повече защо не го съборят,а седи така и ме натъжава
    да

Супер фен Аватара на Shia
    Аааааааа беше велико като ходих едната година в Ленд-а
    Супер беше,на някаква ниска цена ползвах всичко по много само трябваше да минавам вход-изход.
    Платихме си само за шведската маса тогава.
    Влакчето на Инди беше страхотно и имаше една "медодия"-влакче,което се въртеше назад много бързо.Кулата беше МУЦКА и ми изкара ангелите като слезе изведнъж надолу,а на едната Придружителка й се разкопча колана
    Съжалявам,че не се качих на едно влакче с вода,защото нямах държобран.
    Трябва да го върнат,определено ще печелят повече пари от моловете.

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от ClockworkOrange

изобщо к*р за тая държава БълХаристан - да се закрие.
    йебреее бълХаристан набира популярност! тая дума съм я патентовал като моя, оти съм най-умен в цело село и първи я измислих, след като чух бълХария
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    http://vbox7.com/play:7ecda74e
    ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Толкова ми липсват блъскащите се колички . Няма да забравя и дънера. Би било прекрасно да направят такъв увеселителен парк.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Веднъж бях на един рожден ден там, всички бяхме с карти. Имах едни 15 поредни качвания на кулата после докато се въртяхме на въртележката на Пипи заваля егати дъжда и станахме супер мокри, но решихме, че така и така сме мокри, защо да не се понамокрим още малко и 10тина пъти подред се качихме на дивата река. Беше сууупер якото, много жалко, че го затвориха.

Цитирай Първоначално написано от Rza
    Цитирай Първоначално написано от Snickers
    Охххх,дано....
    +1000000000
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Спомням си едно лято, че се пуснах около 20 пъти на онова водно влакче. И влакчето на Инди много ме радваше. Дано да отворят пак.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

София Ленд беше У Н И К А Л Н О нещо .

Само един път бях, защото не съм от София, но този ден беше В Е Л И К .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си