- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- София Ленд
Как мислите ще бъде ли по-яко,ако си имаме пак София Ленд или нещо подобно,което да е по различно и да ни развлича по по-различен начин![]()
Ммм... на мен наскоро(скоро, скоро, преди 4-5 месеца) ми казаха, че ще го таковат в Западния парк...
![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Охххх,дано....Първоначално написано от Snickers
![]()
Пичуе да ВИ кажа, че мойто даскало е точно до София Ленд и от както го затвориха не е пипано нищо по него.Само сега направиха нещо като паркинг отпреде и тва е ..
THE TRUTH IS OUT THERE
Да ве и аз се чуда, като го развалиха, къде отидоха тия огромни готЯни съоражения, дето толкова много ме кефехаискам пак, супер доброто си беше, само за цените не бях съгласна първоначално.. 20 кинта вход.. ми кво праи едно четиричленно семейство
.!.
е не помна колко беше точно, ама кулата определено си заслужаваше.. влакчето на инди също.. а имаше и едни мега бавните охлюви дето въртиш педалите и се движиш тва сега ако се кача на бас че ше умра от смях![]()
.!.
Дисни Ленд е класика, и аз бях преди две години.. уникално нещо.. а на мола само тоалетните са хубави![]()
.!.
Аз много ще се забавлявам сега в София Ленд ако го пуснат ... аз живея до него и преди като беше отвоен съм се съсипваа на кулата![]()
който търси - намира . ^^
Тва на кулата толкова гадно чувството,когато те качват нагоре и тея плитки седалки![]()
Малееееедин път с мой фр отиамев ние в София Ленд,а там живо пиле няма и ние 27 пъти по ред на Инди
![]()
няма такава дивотия
най-яко на кулата беше когато те сваляше изведнъж и се вдигаш от седалката
;d УХАААААААА почнах да викам "ИЗПАДАММММММММММММММММ"
Ако я пуснат ... веднага идвам в София !![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
САМО ТАКА!Айде една подписка да направимПървоначално написано от LiLGrizzly
![]()
Ами там има бункери![]()
Искам да чуя аплодисментите ви за момичето, което се качи 3 пъти на Space Mountian в Дисниленд.
(по неизвестни причини цялата ми ръка беше раздрана, но не се знае дали е от мен или братовчедка ми)
НПМГ?Първоначално написано от HanopkaH
![]()
иначе по темата - чудя се ако няма да го отварят повече защо не го съборят,а седи така и ме натъжава![]()
we are rockstars.
Аууу тия охлювиии ;ддд някой видях ,че ги спомена...в 5ти клас като бях една съученичка ме накара да се качим около 15 пъти на товаа![]()
Аааааааа беше велико като ходих едната година в Ленд-а
Супер беше,на някаква ниска цена ползвах всичко по много само трябваше да минавам вход-изход.
Платихме си само за шведската маса тогава.
Влакчето на Инди беше страхотно и имаше една "медодия"-влакче,което се въртеше назад много бързо.Кулата беше МУЦКА и ми изкара ангелите като слезе изведнъж надолу,а на едната Придружителка й се разкопча колана![]()
![]()
![]()
Съжалявам,че не се качих на едно влакче с вода,защото нямах държобран.
Трябва да го върнат,определено ще печелят повече пари от моловете.
йебреее бълХаристан набира популярност! тая дума съм я патентовал като моя, оти съм най-умен в цело село и първи я измислих, след като чух бълХарияПървоначално написано от ClockworkOrange
![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
http://vbox7.com/play:7ecda74e
ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Толкова ми липсват блъскащите се колички. Няма да забравя и дънера. Би било прекрасно да направят такъв увеселителен парк.
Веднъж бях на един рожден ден там, всички бяхме с карти. Имах едни 15 поредни качвания на кулатапосле докато се въртяхме на въртележката на Пипи заваля егати дъжда и станахме супер мокри, но решихме, че така и така сме мокри, защо да не се понамокрим още малко и 10тина пъти подред се качихме на дивата река. Беше сууупер якото, много жалко, че го затвориха.
+1000000000Първоначално написано от Rza
![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Спомням си едно лято, че се пуснах около 20 пъти на онова водно влакче. И влакчето на Инди много ме радваше. Дано да отворят пак.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
София Ленд беше У Н И К А Л Н О нещо .
Само един път бях, защото не съм от София, но този ден беше В Е Л И К .