- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е ЛЮБОВ ?
Според мен е само увлечение. Вие се влюбвате. И ако този човек стане напълно ваш, любовта ви скоро умира . Пиша този пост понеже гледам , че има много хора , които обсъждат тая тема .. че стана ми чудно колко от тях знаят какво това е или както повечето казват "необяснимо" ?
Това са Вашите коментари . Те ще помогнат на тези , които задават въпроса " Влюбен ли съм или не съм .. " . Всеки един смислен и целенасочен коментар ще бъде публикуван ТУК
Като бях малък трябваше да уча БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , а сега трябва да уча АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ,а какъв ли ще бъде другия език ..
незнам какво е любов ама страшно боли и депресира това нещо, би трябвало любовта да е срещоположното на омразата
за жалост така става в повечето случаи..Първоначално написано от Biggest
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
ЛЮБОВТА Е НЕЩОТО, КОЕТО НОСИ КРАСОТА, НО И ТЪГА![]()
Живота е радост и тъга .. Любовта също .. Живот = Любов ?
Като бях малък трябваше да уча БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , а сега трябва да уча АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ,а какъв ли ще бъде другия език ..
Не обичащия,не обичания,а обичащия И обичания може да разбере това чувство.Да усетиш как някого за теб става целия свят,да усетиш как ставаш целия свят за някого.Да разбереш,че животът има смисъл само ако някой го придаде.
Какво е любовта ли?Ами любовта е доверие,любовта е приятелство,любовта е..каквото и да кажа би звучало банално.Да изпитваш нужда от някого..или..незнам,дори за себе си немога да го обясня.
Знам само,че любовта е нещо хубаво.Без значение,че понякога носи нещастие.
любов ли ?
това заради което си жив за което,живееш и за което си струва да живееш
тя носи много тъга,болка,но и щастие
тя прави хората хора от нея сме създадени определя ти съзнанието
и придава смисъл на живота
тя не е увлечение тя е затвор сладък затвор
от който човек не иска да излиза но понякога няма избор
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Прав си ! Отличен (6)Първоначално написано от haritov
![]()
Нещо безценно!!!
П.П. Незнам дали някой го е писал, но т'ва смятам аз.
Чувствам я като бурно море със силни вълни които ме заливат, и както може да ме блъснат към дъното така и може да ме изтласкват нагоре към повърхноста ,дори и да знаем че ще потъна ,пак ще се гмурна за да видя красотата в "Морското царство" - Любов![]()
Любовта е като омразата, като завистта, като радостта.. Просто едно чувство. Временно, неконтролируемо, непостоянно.
А другите определения за любовта са казвани все от хора, които са се оставили прекалено много да бъдат погълнати от това чувство.
И спря да се върти за миг земята..
Истинската любов не може да говори, защото истинското чувство се изразява по - скоро с дела, отколкото с думи. И ако не обожаваш недотатъците на половинката си, не можеш да твърдиш, че наистина си влюбен![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
!! за краката ти безкрайни 6 6 6 за устните омайни 6 6 6 знаеш ли кажи какво бижу си тиПървоначално написано от Biggest
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Любовта е хубаво нещо, ама не е за някои хора![]()
![]()
За мен значи да поставиш чуждото щастие над своето.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Смисъл ? Кои не заслужава любов ?Първоначално написано от stoteen4o
Любовта е нищо.
Любовта е илюзия.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Любовта е страст.Любовта е в началото.
Другото е обич.Тъпанари....
Брях,брях
Любовта е нещо уникално,което не може да се опише с думи,а само с дела.Напълно се съгласявам със XTREMEFREERIDE.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Любовта е неописуемо чувство..благородно да им завидиш на тези,които я испитват!Любовта те кара да мислиш за всичко позитивно,да намираш смисъл дори и в най-назначителтите неща.Но един ден ако тя изчезне всичко това става обратното за неизвестен период от време!
Всичко опира до егото на един човек.
Едни искат да го задоволят, а други да го превъзмогнат...или може би втория вид го няма...ама, как да знам и аз...
нещо което неможе да се изрази точно, неможе да се сравни с нищо и е различно за всеки човек. Разбирай състояние причинено от липса на алкохол или прекалената му употреба. Ебати въпроса.
И общо взето правиш темата за да дефинираш "любов" на всички нас, неграмотниците?Първоначално написано от Biggest
![]()
hating you makes me all warm inside : )