.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Мега фен
    Никой не е казал, че щом се влюбиш и се хванете, любовта ти трябва да умира. За пръв път чувам такова тъпо понятие. Ако при теб е умряла - това е друг въпрос, кажи, ще ти помогне някой, ама не си прави глобални изводи.

Re: Какво е ЛЮБОВ ?

Цитирай Първоначално написано от ThedramaQueen
    Цитирай Първоначално написано от Biggest
    Според мен е само увлечение. Вие се влюбвате. И ако този човек стане напълно ваш, любовта ви скоро умира . Пиша този пост понеже гледам , че има много хора , които обсъждат тая тема .. че стана ми чудно колко от тях знаят какво това е или както повечето казват "необяснимо" ?
    И общо взето правиш темата за да дефинираш "любов" на всички нас, неграмотниците?
    Целта ми е да разбера аз и другите , които ги интересува какво означава това което питам . В момента близо 30-тина човека определиха любовта .
    Неграмотници ? Мисля , че точно обратното .
    Като бях малък трябваше да уча БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , а сега трябва да уча АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ,а какъв ли ще бъде другия език ..

Тя е `нещото`,което дава начало.Другото е..обич,привързаност....
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Град
    Sofia
    Истинската любов не може да се опише,онази любов заради,която човек прави вилики наща или пристъпления

Любовта е вълшебство.)
    //независимо дали е споделена, несподелена и т.н.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Според мен е само увлечение. Вие се влюбвате. И ако този човек стане напълно ваш, любовта ви скоро умира . Пиша този пост понеже гледам , че има много хора , които обсъждат тая тема .. че стана ми чудно колко от тях знаят какво това е или както повечето казват "необяснимо" ?
    И общо взето правиш темата за да дефинираш "любов" на всички нас, неграмотниците?
    Целта ми е да разбера аз и другите , които ги интересува какво означава това което питам . В момента близо 30-тина човека определиха любовта .
    Обясниха я по различен, в доста случаи - противоположен начин от теб.

Следователно

нямаме нужда да ни обясняваш. Погледни пак как си написал темата:

Вие се влюбвате. И ако този човек стане напълно ваш, любовта ви скоро умира . Пиша този пост понеже гледам , че има много хора , които обсъждат тая тема .. че стана ми чудно колко от тях знаят какво това е или както повечето казват "необяснимо" ?

Благодаря, че ни обясни. Това не е въпрос дето си го писал и не виждам защо правиш нова тема за това не до там компетентно определение.
    hating you makes me all warm inside : )

Цитирай Първоначално написано от Snickers
    Любовта е вълшебство.)
    //независимо дали е споделена, несподелена и т.н.
    Съгласна
    hating you makes me all warm inside : )

Любов ... хммм ... лично при мен няма такова понятие (може би за това ме мислят за надута, безчувствена иии в повечето случаи кучка )има просто увлечения, по-силно привличане към даден човек .. ама за нещо повече е трудно да се каже. Поне на тези години (говоря от 12 до приблизително 19/20, може и да бъркам де).

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Това, че няма любов или че е просто влюбване и т.н. са глупости които можеш да чуеш от хора дето НИКОГА не са изпитали чувството ..

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Знаеш ли, доскоро и аз вярвах на клишето, че любовта не може да се обясни, а се чувства. Но напоследък стигам до извода, че влюбването трае дотогава, докогато не познаваш напълно половинката си. Тоест имаш интерес към този човек. Или дотогава, докато този човек не стане напълно "твой"(сигурен). Особено второто. Ето тогава се губи интересът. Сега сигурно ще има хора, които ще спорят с мен, но аз стигнах до този извод от личен опит. Преживях нещо наистина бурно и силно. Макар и трудно повярвах, че не е просто поредното "влюбване". И тогава, когато започнах да давам всичко от себе си за този човек, той се отдръпна от мен.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

lubovta e neshto bezcenno za men tq ne moje da se kupi s pari a s doverie
    ........................

Супер фен Аватара на nymphadora

Цитирай Първоначално написано от Alli
    И ако този човек стане напълно ваш, любовта ви скоро умира
    за жалост така става в повечето случаи..

особено при мен... има ми нещо,знам

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Любовта наистина не може да се обесни с думи - прекрасно чувство е, което може да се усети само със сърцето, но се замислих над думите ти, че когато получиш човека, когото дълго време си искал и любовта ти към него умира... При мен не беше точно така, но наистина дойде момент, в който любовта просто умря... Вече започвам напълно да се убеждавам, че и тя (Любовта), като всичко останало, е до време. Обичаш, обичаш, обичаш и идва период, в който просто спираш - нещата се изчерпват и си намираш друг, който да обичаш... Нямам толкова богат опит, че да го кажа със сигурност, но поне на този етап при мен е така
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Somewhere...in The sea...
    любовта е гадно болезнено, но въпреки това сладко нещо.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Супер фен Аватара на Luscious_Heart

И аз съм съгласна с тебе... Някои хора смятат, че ако най-красивата жена на света се обвърже с даден мъж, рано или късно той ще почне пак да гледа другите, независимо, че е с най-хубавата.
    И това е в противовес на ревността. Не че си по-малко красива, когато гаджето ти гледа другите, ами в някои случаи просто му омръзваш.!

Град
    бълХаристан
    стока е вече. всичко се търгува, тя също.
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Живота е радост и тъга .. Любовта също .. Живот = Любов ?
    по-точно не мога да се изкажа!
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Обясниха я по различен, в доста случаи - противоположен начин от теб.

Следователно

нямаме нужда да ни обясняваш. Погледни пак как си написал темата:

Вие се влюбвате. И ако този човек стане напълно ваш, любовта ви скоро умира . Пиша този пост понеже гледам , че има много хора , които обсъждат тая тема .. че стана ми чудно колко от тях знаят какво това е или както повечето казват "необяснимо" ?

Благодаря, че ни обясни. Това не е въпрос дето си го писал и не виждам защо правиш нова тема за това не до там компетентно определение.
    Исках да ми докажете обратната и Вие успяхте . Това с което мога да се съглася и ми направи впечатление е "Тя е `нещото`,което дава начало.Другото е..обич,привързаност...."

А и ако започне да се говори за любов .. Ние можем да я изпитваме към всеки и всички . Любовта няма граници . Както обичате котката си .. така може и да обичате и другия до себе си . Тя се изпитва толкова силно , че не можеш да не го разбереш когато си влюбен . Самата привързаност , самато чуство , което изпитваш когато го няма любимия човек е всякаш да ти се пие вода ,а те да не тия дават .. Ти ЖАДУВАШ за нея .
    Като бях малък трябваше да уча БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , а сега трябва да уча АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ,а какъв ли ще бъде другия език ..

Според мен е само увлечение. Вие се влюбвате. И ако този човек стане напълно ваш, любовта ви скоро умира . Пиша този пост понеже гледам , че има много хора , които обсъждат тая тема .. че стана ми чудно колко от тях знаят какво това е или както повечето казват "необяснимо" ?[/url]
    Не съм съгласна че любовта умира ! Какво имаш предвид под "напълно ваш"? Аз ще чувствам че половинката ми е напълно моя едва когато сме се подписали в гражданското. И не мисля че след това ще умре любовта ми...

Към темата : Любовта е дълбоко, неизразимо чувство, което се споделя от близки, влюбени, и такива, които имат интимни отношения. Чувство на привързаност, грижа, привличане, симпатия... А за това че след това следва обич , обичта също е чувство на привързаност на един човек към друг. За мен любов е синоним на думата обич.

Цитирай Първоначално написано от goldharz
    Според мен е само увлечение. Вие се влюбвате. И ако този човек стане напълно ваш, любовта ви скоро умира . Пиша този пост понеже гледам , че има много хора , които обсъждат тая тема .. че стана ми чудно колко от тях знаят какво това е или както повечето казват "необяснимо" ?[/url]
    Не съм съгласна че любовта умира ! Какво имаш предвид под "напълно ваш"? Аз ще чувствам че половинката ми е напълно моя едва когато сме се подписали в гражданското. И не мисля че след това ще умре любовта ми...

Към темата : Любовта е дълбоко, неизразимо чувство, което се споделя от близки, влюбени, и такива, които имат интимни отношения. Чувство на привързаност, грижа, привличане, симпатия... А за това че след това следва обич , обичта също е чувство на привързаност на един човек към друг. За мен любов е синоним на думата обич.
    Права си . Относно синонимите : Думата " Страст " , която най - вече ми харесва е също един от синонимите . Според мен страст в една връзка , ако е изкрепена изцяло на нея ( мъжка гледна точка ) представлява :
    - Ще се интересувам се само от тялото й ( как изглежда )
    - няма да ми пука за какво говори
    - ще искам само и единствено секс от нея
    - няма да имам нужда да разговарям с нея .. ще правя секс и ще си тръгвам

НО една връзка в която не съществува поне мъничко страст .. Не е пълноценна връзка .

( За Еви : Любов + Страст + Привързаност + Обич( на квадрат ) = Нашата връзка )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си