- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Слушате ли чалга?
Точно по тази тема спокоойно мога да си казвам 'никога' поне няколко хиляди пътиПървоначално написано от Mooo6no
![]()
Сви заједно ко један, само здрави у глави против Система!
Да ве. Като е на купон, това ви извинява.
Само кога съм пияна и то заради приятели те ми![]()
Не.
Някои твърдят,че няма купон без чалга-глупости.
МОМИЧЕ!
Къв е тоя виц ?
Тва не е музика !
Първоначално написано от w0sh
Хаха ,да всички с купоните се оправдавате !
Аз на купони им мрънкам!
Дори на НГ не са пускали ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
неееее..
Да. Много малко българска, предимно сръбска и гръцка. А тези дето не слушат чалга ги знаем, като ударят 2-3 големи и първи се качват на масата.![]()
"Целта не е да си по-добър от другите, целта е да бъдеш по-добър от себе си"-Уилям Фокнър
"Лошият човек е като въглена-ако не те опари, ще те очерни"-Анахарсис
Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
ваУ рокс
Grell
ДА слушам! А останалите - като сте на купон к`во слушате? Метъл?
не
но тва не значи, че не считам чалгарите за хора..
всеки си избира какво да слуша (:
roflol на тоя свят да няма само чалга и метъл?Първоначално написано от shephard
преди 2/3 години слушах,сега не
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Ограничени са хора които слушат един стил музика. Аз лично съм широко скроен затова слушам ВСИЧКО каквото можеш да си представиш. Обаче като пия предпочитам да слушам предимно поп-фолк (чалга е грозно название), това не значи че слушам само чалга! Просто е доказано че примерно ракийката влиза най-добре под звуците на някоя поп-фолк балада. Не бих си представил как ще ми дойде да пия и да слушам примерно на Металика - St.Anger или пък Frantic. Някак си тъпо се получава...Първоначално написано от Raybeez
Че какъв е проблемът да се слуша рок/метъл на масата, стига да се е събрала правилната компанийка за това. На мен ми се е случвало като сме седнали "на маса" да слушам точно "St. Anger". Друг е въпросът, че точно този албум не става да го слуша човек не на маса, ами изобщо. =]Първоначално написано от shephard
Не слушам, за мен тази музика няма стойност.Поредното средство за вграждане на простотия у хората.
НЕ мразя нито чалгата, нито тези, които я слушат.... Аз обичам музиката и съм толерантна, просто не ме кефи като звучене![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Сигурно не ви изненадва с мнението си ,че не очаквах да видя толкова голям процент за "Не".
98% от българското население харесва чалга , ако си от останалите 2% ... дрън дрън...
Лично според мен златните години на чалгата минаха..поне вече не чувам от всеки отворен процорец, било то на кола или апартамент да звучът Райна и кви ли не 'музиканти' и 'певици' с музика направена от псевдо роми композитори и текстове писани за по 15 минути на сънена глава. А за 98%-ако тва беше вярно според мен идва и друг извод -> 90% от тия 98% IQ-то им е двуцифрено число.Просто да се прибереш да седнеш на стола/дивана и да си пуснеш чалга да слушаш не е нормално това според мен.То тва музика ли е с тези цигански елемнти + тотално безсмислени текстове от рода на "дай ги ,дай ги във ръцете ми" или клипове показваши ,че с големи цици всичко се постига ,а после що ходели 13 годишните момичета така ... ми как няма .. . Две думи - ПЪЛЕН РАЗВРАТ! .
Wollt ihr das bett in flammen sehen ?
Първоначално написано от Eliii
![]()
Животът не се измерва
с броя вдишвания,
а с моментите, които
спират дъха ни!!! =]]