.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58

Hybrid View

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от Claudette

Този балсам на Нивеа от сърце ти го препоръчвам! Използвам го от близо 4 години и съм изключително доволна (само че сега опаковката му е малко по-различна)! Поддържа устните гладки, меки и попива доста бързо. Ако искаш можеш да го редуваш с медицинския на Нивеа - няма да съжаляваш.

Медът също е добра идея, но докато си вкъщи. Малко е странно да си ходиш с бурканчето с мед.

аз напрайх леката глешка да си взема такъв само ,че с черешка и сега само вкъщи го ползвам,защото устата ми става мн червена е не много ама на мен не ми харесва ,но миришне ПРЕКРАСНО използвам и както спонех Боров вазелин понеже миналата година пак по това време бух пуснала тема и ми го препоръчаха
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Wonderland
    наистина е супер яко да си намажеш устните с мед

хем вкусно,хем помага
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl

хем вкусно,хем помага
    даа

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl

хем вкусно,хем помага
    даа
    да
    Просто аз

Meda naistina pomaga mn ;] Balsamite na Leocrema sa mn hubavi az gi predpo4itam pred tezi na Nivea

Фен Аватара на cool4eto0
    Град
    vn
    ами аз преди няколко месеца като почна 'студа' устните ми бяхамноооого зле и нищо не помагаше деже и меда дето обикновенно прави чудеса ! Таа отидох на лекар и ми изписа еднокремче на BIODERMA- Cicabo се казва наистина ми помогна за 2 дена бях супер

п.с.скъпичко е около 16-17 лева ама си струват парите и не е само за устни а за сякакви рани !

И на мен нещо ми се напукаха, а по принцип, да чукам на дърво, никога не ми се пукат. Но щом казвате, че помага мисля и аз след малко да пробвам с меда..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Втора вечер се намазах.Днес са ми още по-добре, още са си твърдички малко, но сутрин като се събудя са просто невероятно пухкави )))

Освен меда можеш да ползваш всички балсами на Нивеа, аз лично съм изпробвала всички и съм много доволна ;]

Град
    Somewhere...in The sea...
    започнах и аз да ги мажа с мед да видим.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Аз си слагам съвсем малко крем Здраве. Ако искаш и това пробвай, но слагай съвсем леко, колкото да изсветлеят малко, защото много ще ги изсуши и ще стане по-зле.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

меда му е майката

Както споменах и в другата тема за напукани устни, аз моите в крайна сметка ги намазах с крем "здраве" и незнайно как всички пукнатини и неравности се премахнаха за 1 нощ. Много приятно изненадана останах.

Мега фен Аватара на Infinity
    На Leocrema има хубави балсами. С мед и мляко е много добър.

Град
    Hasselt
    Зная за крема здраве, че е страшен, но не съм в България

Цитирай Първоначално написано от Infinity
    На Leocrema има хубави балсами. С мед и мляко е много добър.
    Аз го използвам , много е издръжлив , дори и след като хапна остава по устните. Слагам си вечер и като съм навън ,стават много пухкави

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    за кожичките ти препоръчвам вечер да ги търкаш леко с четка за зъби (1-2 минути)
    след това се намажи или с мед или с някакъв хидратиращ крем.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    пилинг със захар
    а след това ги намажи с мед

Град
    Hasselt
    До сега само се мажа с мед и сутрин като стана са меки, но до края на вечерта пак са станали с кожички, та дали не трябва да се изтъркам и аз един път с четка? Но според мен трябва малко да изчакам, че имам херпес ( ) и ме е страх да не го разкървя.По-добре да се изтъркам с четка след като ми мине херпеса какво ще кажете?

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Задължително изчакай да ти мине херпеса,да не би да си била болна или сега да се разболяваш,защото при мен винаги така става с устните и ми излизат вътрешни херпеси?!
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Боров вазелин

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Задължително изчакай да ти мине херпеса,да не би да си била болна или сега да се разболяваш,защото при мен винаги така става с устните и ми излизат вътрешни херпеси?!
    Бях ужасно болна и сега съм почти напълно здрава, но имам още оплаквания . . и аз зная, че от това се получи.
    Ох дано скоро да мине.Аз го мажа с едно кремче, което е против херпеси и до сега винаги ми е било помагало, но не става от първият ден . . още малко ще почакам

Мед.
    или, аз си купих от аптеката гланц, опаковката му беше розова, а самият гланц е бял на външен вид, но е безцветен. Няма аромат и не се забелязва, прави устните супер меки. май беше 20 стотинки. Ползвам го от 2 години.
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    продуктите за устни на nivea и leocrema са страхотни и помагат много

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от myl0weee
    Мед.
    или, аз си купих от аптеката гланц, опаковката му беше розова, а самият гланц е бял на външен вид, но е безцветен. Няма аромат и не се забелязва, прави устните супер меки. май беше 20 стотинки. Ползвам го от 2 години.
    Можеш ли да пуснеш някакъв линк или твоя снимка на гланца!? Аз онзи ден много се чудих какво да си взема - на Нивеа или ЛеоКрем(а),но си взех на Нивеа и сега искам и на ЛеоКрем(а). Много съм им се наточила на тези балсамчета и ги предпочитам пред гланцовете.
    Big or small, lies are lies!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си