- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Напукани устни
Първоначално написано от Claudette
аз напрайх леката глешка да си взема такъв само ,че с черешка и сега само вкъщи го ползвам,защото устата ми става мн червена е не много ама на мен не ми харесва ,но миришне ПРЕКРАСНОизползвам и както спонех Боров вазелин понеже миналата година пак по това време бух пуснала тема и ми го препоръчаха
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
наистина е супер яко да си намажеш устните с мед
хем вкусно,хем помага![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Първоначално написано от sunshine955
да
Просто аз
Meda naistina pomaga mn ;] Balsamite na Leocrema sa mn hubavi az gi predpo4itam pred tezi na Nivea
ами аз преди няколко месеца като почна 'студа'![]()
![]()
устните ми бяхамноооого зле и нищо не помагаше деже и меда дето обикновенно прави чудеса ! Таа отидох на лекар и ми изписа еднокремче на BIODERMA- Cicabo се казва наистина ми помогна за 2 дена бях супер
![]()
п.с.скъпичко е около 16-17 лева ама си струват парите и не е само за устни а за сякакви рани !
Втора вечер се намазах.Днес са ми още по-добре, още са си твърдички малко, но сутрин като се събудя са просто невероятно пухкави)))
Освен меда можеш да ползваш всички балсами на Нивеа, аз лично съм изпробвала всички и съм много доволна ;]
започнах и аз да ги мажа с медда видим.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Аз си слагам съвсем малко крем Здраве. Ако искаш и това пробвай, но слагай съвсем леко, колкото да изсветлеят малко, защото много ще ги изсуши и ще стане по-зле.
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
На Leocrema има хубави балсами. С мед и мляко е много добър.
Зная за крема здраве, че е страшен, но не съм в България![]()
Аз го използвам , много е издръжлив , дори и след като хапна остава по устните. Слагам си вечер и като съм навън ,стават много пухкавиПървоначално написано от Infinity
![]()
за кожичките ти препоръчвам вечер да ги търкаш леко с четка за зъби (1-2 минути)
след това се намажи или с мед или с някакъв хидратиращ крем.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
пилинг със захар
а след това ги намажи с мед![]()
До сега само се мажа с мед и сутрин като стана са меки, но до края на вечерта пак са станали с кожички, та дали не трябва да се изтъркам и аз един път с четка? Но според мен трябва малко да изчакам, че имам херпес () и ме е страх да не го разкървя.По-добре да се изтъркам с четка след като ми мине херпеса какво ще кажете?
Задължително изчакай да ти мине херпеса,да не би да си била болна или сега да се разболяваш,защото при мен винаги така става с устните и ми излизат вътрешни херпеси?!
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Боров вазелин
Бях ужасно болна и сега съм почти напълно здрава, но имам още оплаквания . . и аз зная, че от това се получи.Първоначално написано от billytalent
Ох дано скоро да мине.Аз го мажа с едно кремче, което е против херпеси и до сега винаги ми е било помагало, но не става от първият ден . . още малко ще почакам![]()
Мед.
или, аз си купих от аптеката гланц, опаковката му беше розова, а самият гланц е бял на външен вид, но е безцветен. Няма аромат и не се забелязва, прави устните супер меки. май беше 20 стотинки. Ползвам го от 2 години.![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
продуктите за устни на nivea и leocrema са страхотни и помагат много![]()
Можеш ли да пуснеш някакъв линк или твоя снимка на гланца!?Първоначално написано от myl0weee
Аз онзи ден много се чудих какво да си взема - на Нивеа или ЛеоКрем(а),но си взех на Нивеа и сега искам и на ЛеоКрем(а).
Много съм им се наточила на тези балсамчета и ги предпочитам пред гланцовете.
![]()
Big or small, lies are lies!