- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Напукани устни
Аз вчера си купих балсамче на леокрема, мисля с прополис беше въре, та направих този номер, да намажа устните си обилно с балсам, след това да ги изтъркам с четка за зъби - чуден е ефекта. И мен мн ми изсъхват устните, особено като съм болна. Та за другите на нивеа незнам, но това балсамче ти го препоръчвам горещо. А относно херпеса - мажи го с ацикловира и изчакай да ти мине. През това време избягвай да нанасяш червила и особено течни червила/гланцове с четчица, понеже след това ще се самозаразяваш от тези червила. Ако искаш да нанесеш някакво червило, избягвай контакта на устните с червилото, имам предвид директно да го слагаш червилото, пробвай примерно с пръсти или нещо такова, защото вирусните частици могат да останат по червилото и особено важи за тия шишенца с гланц вътре. Ти вируса си го носиш в себе си, в тригеминалната ганглия, но въпреки това избягвай тези неща. Можеш да мажеш устните си с мед. Избягвай пренасянето на вируса по други лигавици на тялото, че тогава става много болезнено ...![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()