- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Напукани устни
Аз вчера си купих балсамче на леокрема, мисля с прополис беше въре, та направих този номер, да намажа устните си обилно с балсам, след това да ги изтъркам с четка за зъби - чуден е ефекта. И мен мн ми изсъхват устните, особено като съм болна. Та за другите на нивеа незнам, но това балсамче ти го препоръчвам горещо. А относно херпеса - мажи го с ацикловира и изчакай да ти мине. През това време избягвай да нанасяш червила и особено течни червила/гланцове с четчица, понеже след това ще се самозаразяваш от тези червила. Ако искаш да нанесеш някакво червило, избягвай контакта на устните с червилото, имам предвид директно да го слагаш червилото, пробвай примерно с пръсти или нещо такова, защото вирусните частици могат да останат по червилото и особено важи за тия шишенца с гланц вътре. Ти вируса си го носиш в себе си, в тригеминалната ганглия, но въпреки това избягвай тези неща. Можеш да мажеш устните си с мед. Избягвай пренасянето на вируса по други лигавици на тялото, че тогава става много болезнено ...![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Аз попринцип имам много лош навик-постоянно си чопля устните (малко странно,но факт),а през зимата постоянно са напукани.Поради тази причина майка ми ми поръча един вазелин от Орифлейм,което страшно много ми помгна.Поръчай си го няма да съжаляваш,а и може да го ползваш,когато поискаш.Но не знам цената.Поразгледай каталога на Орифлейм и ще го видиш.Прилича на обла кутиика,незнам как да ти го обясня.Цвета на "кутииката" е кафяв. Разгледай ще го видиш.
Колко съм глупава :# По дяволите, наистина не се сетих, че червилото ще стане заразно :# :#Първоначално написано от Chiana
Малеееее
Ама вече е много късно
![]()
![]()
Бее ти се шегуваш.. къде се е чуло и видяло гланц за 20 стотинки?!Първоначално написано от myl0weee
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Мед и захар :P
DevilWish, мацка ако ти мн милно червилото нз, евентуално да му изтъркаш горния слой по някакъв начин... Ама ако е гланц, не го жали - в кофата. Братовчетка ми така - имаше един гланц и си го ползва, и постоянно се оплакваше от херпеси. Накрая се сетихме, и като метна гланца, от тогава спряха да й излизат толкова често.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
както казах в другата темаПървоначално написано от sladyr4etoo
![]()
Еми доста ми е мило, защото беше бая скъпичко, а е чисто новоПървоначално написано от Chiana
))) Сигурно ще премахна най-горният слой и така. . мерси за съвета.