- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Луди от любов!
Първоначално написано от DevilWish
Абсолютно същото.![]()
[quote="Chikiponita"]Я кажете сега, колко от вас като се влюбят, се влюбват безумно, като обичат, обичат като за последно?Чудя се дали това е черта на характера? Дали е силна черта или слаба... Колко от вас не искат да поглеждат друг , когато обичат[/quotе] Аз от година и 3 месеца съм така
![]()
Не хората около мен не ми натякват товаПървоначално написано от Chikiponita
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Обичам го безумно! До лудост! Човек трябва да изпита любовта за да вкуси истински от живота !
![]()
Пфууу... Тука чета, че някой хора не могат дори час един без друг, насълзявали им се очите като затворят телефона и някакви такива... ле-ле-ле-ле... А аз си мислех, че прекалявам като ми е мъчно, а аз съм в друга държава! Мога да кажа само: Блазя ви на вас, които имате гаджето си до себе си и можете да се видите по всяко време, радвайте се на това и го ценете, не се натъжавайте, че 1 или 2 дена не се виждате, защото има хора, които не се виждат с месеци. Аз съм така с моя приятел и ми е много мъчно, постоянно мисля за него и не мога да се съсредоточа като хората за изпитите си. Преди броях дните, докато се видим (42, 41... 30.. 28... т.н.) сега се отказах от това, защото е мъчение, все едно не живея тук и сега... Просто ми е мъчно и си мисля за него... Така че радвайте се, че човека, когото обичате е до вас и най-важното, НИКОГА НЕ ГО ПРИЕМАЙТЕ ЗА ДАДЕНОСТ!!!!!!!!
Целувки от мен
[b]Soy una moneda en la fuente,
t
Аз влюбя ли се в някого много трудно го забравям в момента щом чуя гласа му или някой да изрича името му нещо в мен започва да трепка а когато го докосна да не говорим какво ми става![]()
![]()
не мога да спя-мисля за него почнах да гледам страшно много романтични филми и си мисля за него (абе цял ден си мисля за него
![]()
![]()
) (имам шанс стискайте палци
![]()
![]()
)
да напраооо не ми излиза от акъла..ставам и лягам с милъслта за него ..баахх![]()
![]()
If I played you like a toy?
чак да обичам като за последно не,но съм се влюбвала супер силно и съм оглупявала от любов даже,което не е полезно-това установих..гледаш трезво на нещата ,за да не те боли излишно главата![]()
Черта на характера , според мене.Няма еднакви хора и всеки приема нещата по различен начин![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Сега съм лудо влюбенаЗависи от човека с когото съм. Не се влюбвам лесно!
Трагедията е пълна...
Мм лудо влюбена не мисля.Не ми харесва нито аз да съм лудо влюбена нито пък той.Прекалено е обсебващо.Но да,мога да кажа,че не поглеждам други момчета и той постоянно ми е в главата,но чак лудо едва ли.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от Chikiponita
Защо ми се струва, че тук нямате чувствата за нищо?
Винаги, когато ОБИЧАШ, обичаш за последно, защото истинската любов няма край, няма какво друго да дойде след нея.Така си поставила въпроса с "като се влюбят", сякаш това е детска игра и се случва по 4 и половина пъти в месеца.
И си е нормално да не поглеждаш други, когато си обикнал. Защото ОБИЧАШ.
![]()
Болни от истинска любов за мен няма. Има болни от страст - тя е тази, която ви кара да искате всичко тук и сега. Според мен, ако се обичате истински, значи сте осъзнали, че безкрайността е пред вас, и няма защо да ревете, че днес сте пропуснали да направите еди-какво си - защото имате цялото време на света. Може да плачете само ако той/тя ви бъде отнета, това вече е болка. Другото е просто безсмислено.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Не съм попитала все едно е детска игра! Най-малко аз бих го погледнала по този начин. Аз винаги съм твърде сериозна в отношенията си с момчетата и затова ми е интересно да разбера вашето мнение, за да видя дали според вас е нормално да се задълбочен в чувствата си или не е толкова полезно. Аз в живота си съм имала две сериозни гаджета. В момента съм с второто. (не броя срещите с разни хора, докато бях в училище, защото е било доста по-различно) Просто сега сравнявам двете си връзки , старата и новата, и искам да разбера защо някои неща ги усещам по почти същия начин, а други са доста различни и такаПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
t
Как така всичко свършва?Първоначално написано от LondonTipton
![]()
t
НЕ прочетах всички мнения... затова може да се повторя... но няма значение... Таа....
От една страна е хубаво, че наистина знаеш да обичаш и като се влюбиш не би изневерил/а, но от друга страна... могат да те разиграват така както си се "побъркваш от любов"...
It's too late...
влубвал съм се мн пъти ма вси4ко свър6ва еднакво накрая все съм преебан![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
s0 dEamN cRazyyYy...
Според мен е правилно да си гледаш и другите интереси, когато си влюбен. Все пак любовта дава крила, не ограничава.![]()
Сега, на по 15-16, може на много да им се струва безсмислено и закостеняло това, което пиша, ама представете си да станете на 25-6, никой от вас да няма сносно образование, да сте останали без други приятели, а единствената ви перспектива да е да с общ работник и "хигиенистка". Къде ще отиде любовта тогава?
И аз във връзка не мога, без да посветя (почти) всичко. Раздаваш ли се, раздавай докрай. Но добавих и едно почти, защото човек трябва да може да запази себе си в каквато и да е ситуация, дори да обича безумно.Все пак партньорът е избрал нас, а не мекотелото, в което бихме могли да се превърнем. :P
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Не съм такъв човек, трудно се влюбвам и не свалям звезди...
и аз съм така и почти винаги усещам липсатаПървоначално написано от sladur4etyYy
тръгвала съм с момчета и да харесвала съм ги,но стигна ли до извода че няма да мога да се влюбя в него си заминавам от живота му,все пак не е честно спрямо него
Mitreleми аз съм риби но не съм се влюбвала все още,а принципно по зодия съм влюбчива,но при мен е принципно към приятелите ми и роднините ми не и към момчеНз може би си мие от зодията (риби съм) иии съм доста влюбчив
![]()