.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Да.Аз обичам мн силно,мн лудо и ,като за последно.Винаги съм мечтала ,с човека когото започна връзка,тя да е вечна.Просто,защото наистина се влюбвам в човека до себе си.Радостна съм,че от доста време си имам такъв човек.А инче хиляди пъти са ме питали не ми ли писва толкова време с един и същ човек,но те може би не знаят ,че като си наистина влюбен и обичаш от сърце,човека до теб никога не би ти омръзнал,а дори обратното.Иска ти се да прекараш максимално време с него,да споделиш ,да се отпуснеш от проблемите,да имаш наистина човек на,когото можеш да се довериш,който винаги те пази и ти помага.
    +1

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    В момента съм така и не ми е много добре.
    Винаги единия от двамата във връзката ще е болният от любов.До сега винаги всеки беше тичал подир мен в началото и сегашният ми приятел, но аз толкова го обикнах, че почнах аз да тичам след него, така все изпъква моята любов над неговата и след това си въобразявам, че той не прави нищо за мен, докато не е така.
    Освен това съм ужасно ревнива, не искам да излиза от тях дори .Ужасна съм станала.
    Майка ми постоянно ми казва спри се и престани да му показваш колко го обичаш.Колко пъти ми е казвала и че ако е на негово място нямаше да може да ме изтърпи. И знам, че е така, но той ме обича и ме търпи каквато съм.
    Проблема е ,че на мен ми писна да съм болна от любов, писна ми вечер да лягам и да плача просто, защото в този момент не мога да го видя.Сега от 2 седмици съм се стегнала и чак ме е страх до какво ще доведе =))

Абсолютно същото.

Re: Луди от любов!

[quote="Chikiponita"]Я кажете сега, колко от вас като се влюбят, се влюбват безумно, като обичат, обичат като за последно? Чудя се дали това е черта на характера? Дали е силна черта или слаба... Колко от вас не искат да поглеждат друг , когато обичат[/quotе] Аз от година и 3 месеца съм така

Цитирай Първоначално написано от Chikiponita
    Случвало ли ви се е хората около вас да ви натякват, че не трябва да обичате толкова много, а да си гледате повече интересите и да се оглеждате за други възможности?
    Не хората около мен не ми натякват това
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Обичам го безумно ! До лудост! Човек трябва да изпита любовта за да вкуси истински от живота !

Аз да, ама вече избягвам .

Пфууу... Тука чета, че някой хора не могат дори час един без друг, насълзявали им се очите като затворят телефона и някакви такива... ле-ле-ле-ле... А аз си мислех, че прекалявам като ми е мъчно, а аз съм в друга държава! Мога да кажа само: Блазя ви на вас, които имате гаджето си до себе си и можете да се видите по всяко време, радвайте се на това и го ценете, не се натъжавайте, че 1 или 2 дена не се виждате, защото има хора, които не се виждат с месеци. Аз съм така с моя приятел и ми е много мъчно, постоянно мисля за него и не мога да се съсредоточа като хората за изпитите си. Преди броях дните, докато се видим (42, 41... 30.. 28... т.н.) сега се отказах от това, защото е мъчение, все едно не живея тук и сега... Просто ми е мъчно и си мисля за него... Така че радвайте се, че човека, когото обичате е до вас и най-важното, НИКОГА НЕ ГО ПРИЕМАЙТЕ ЗА ДАДЕНОСТ!!!!!!!!
    Целувки от мен

[b]Soy una moneda en la fuente,
    t

Аз влюбя ли се в някого много трудно го забравям в момента щом чуя гласа му или някой да изрича името му нещо в мен започва да трепка а когато го докосна да не говорим какво ми става не мога да спя-мисля за него почнах да гледам страшно много романтични филми и си мисля за него (абе цял ден си мисля за него ) (имам шанс стискайте палци )

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    да напраооо не ми излиза от акъла..ставам и лягам с милъслта за него ..баахх
    If I played you like a toy?

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    чак да обичам като за последно не,но съм се влюбвала супер силно и съм оглупявала от любов даже,което не е полезно-това установих..гледаш трезво на нещата ,за да не те боли излишно главата

Черта на характера , според мене.Няма еднакви хора и всеки приема нещата по различен начин
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Сега съм лудо влюбена Зависи от човека с когото съм. Не се влюбвам лесно!
    Трагедията е пълна...

Град
    MoHTaHa
    В момента съм лудо влюбена за първи и последен път

Мм лудо влюбена не мисля.Не ми харесва нито аз да съм лудо влюбена нито пък той.Прекалено е обсебващо.Но да,мога да кажа,че не поглеждам други момчета и той постоянно ми е в главата,но чак лудо едва ли.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Я кажете сега, колко от вас като се влюбят, се влюбват безумно, като обичат, обичат като за последно? Чудя се дали това е черта на характера? Дали е силна черта или слаба... Колко от вас не искат да поглеждат друг , когато обичат... Случвало ли ви се е хората около вас да ви натякват, че не трябва да обичате толкова много, а да си гледате повече интересите и да се оглеждате за други възможности?

Защо ми се струва, че тук нямате чувствата за нищо?

Винаги, когато ОБИЧАШ, обичаш за последно, защото истинската любов няма край, няма какво друго да дойде след нея. Така си поставила въпроса с "като се влюбят", сякаш това е детска игра и се случва по 4 и половина пъти в месеца. И си е нормално да не поглеждаш други, когато си обикнал. Защото ОБИЧАШ.

Болни от истинска любов за мен няма. Има болни от страст - тя е тази, която ви кара да искате всичко тук и сега. Според мен, ако се обичате истински, значи сте осъзнали, че безкрайността е пред вас, и няма защо да ревете, че днес сте пропуснали да направите еди-какво си - защото имате цялото време на света. Може да плачете само ако той/тя ви бъде отнета, това вече е болка. Другото е просто безсмислено.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Я кажете сега, колко от вас като се влюбят, се влюбват безумно, като обичат, обичат като за последно? Чудя се дали това е черта на характера? Дали е силна черта или слаба... Колко от вас не искат да поглеждат друг , когато обичат... Случвало ли ви се е хората около вас да ви натякват, че не трябва да обичате толкова много, а да си гледате повече интересите и да се оглеждате за други възможности?

Защо ми се струва, че тук нямате чувствата за нищо?

Винаги, когато ОБИЧАШ, обичаш за последно, защото истинската любов няма край, няма какво друго да дойде след нея. Така си поставила въпроса с "като се влюбят", сякаш това е детска игра и се случва по 4 и половина пъти в месеца. И си е нормално да не поглеждаш други, когато си обикнал. Защото ОБИЧАШ.

Болни от истинска любов за мен няма. Има болни от страст - тя е тази, която ви кара да искате всичко тук и сега. Според мен, ако се обичате истински, значи сте осъзнали, че безкрайността е пред вас, и няма защо да ревете, че днес сте пропуснали да направите еди-какво си - защото имате цялото време на света. Може да плачете само ако той/тя ви бъде отнета, това вече е болка. Другото е просто безсмислено.
    Не съм попитала все едно е детска игра! Най-малко аз бих го погледнала по този начин. Аз винаги съм твърде сериозна в отношенията си с момчетата и затова ми е интересно да разбера вашето мнение, за да видя дали според вас е нормално да се задълбочен в чувствата си или не е толкова полезно. Аз в живота си съм имала две сериозни гаджета. В момента съм с второто. (не броя срещите с разни хора, докато бях в училище, защото е било доста по-различно) Просто сега сравнявам двете си връзки , старата и новата, и искам да разбера защо някои неща ги усещам по почти същия начин, а други са доста различни и така

t

Цитирай Първоначално написано от LondonTipton
    Аз съм ужасно влюбчива и ако се влюбя,всичко свършва.
    Как така всичко свършва?

t

НЕ прочетах всички мнения... затова може да се повторя... но няма значение... Таа....

От една страна е хубаво, че наистина знаеш да обичаш и като се влюбиш не би изневерил/а, но от друга страна... могат да те разиграват така както си се "побъркваш от любов"...
    It's too late...

Град
    na vsqkude kudeto mi xrymne :P
    влубвал съм се мн пъти ма вси4ко свър6ва еднакво накрая все съм преебан
    s0 dEamN cRazyyYy...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Според мен е правилно да си гледаш и другите интереси, когато си влюбен. Все пак любовта дава крила, не ограничава.
    Сега, на по 15-16, може на много да им се струва безсмислено и закостеняло това, което пиша, ама представете си да станете на 25-6, никой от вас да няма сносно образование, да сте останали без други приятели, а единствената ви перспектива да е да с общ работник и "хигиенистка". Къде ще отиде любовта тогава?
    И аз във връзка не мога, без да посветя (почти) всичко. Раздаваш ли се, раздавай докрай. Но добавих и едно почти, защото човек трябва да може да запази себе си в каквато и да е ситуация, дори да обича безумно. Все пак партньорът е избрал нас, а не мекотелото, в което бихме могли да се превърнем. :P
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Не съм такъв човек, трудно се влюбвам и не свалям звезди...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    не знам дали е черта на характера да се ''побъркваш'' всеки път, когато се влюбиш, но ако е така, то тя при мен определено липсва.
    аз обичам да имам контрол над нещата, но кой знае, някой ден може и аз да се ''побъркам''от любов. засега нещата при мен протичат по- леко и спокойно. е, и аз съм имала моменти, в които да ''откачам'', заради някаква силна емоция, било то хубава или лоша, породена от момче, но тия моменти не са много и бързо ми минава.
    и аз съм така и почти винаги усещам липсата
    тръгвала съм с момчета и да харесвала съм ги,но стигна ли до извода че няма да мога да се влюбя в него си заминавам от живота му,все пак не е честно спрямо него

Mitrele
    Нз може би си мие от зодията (риби съм) иии съм доста влюбчив
    ми аз съм риби но не съм се влюбвала все още,а принципно по зодия съм влюбчива,но при мен е принципно към приятелите ми и роднините ми не и към момче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си