- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Луди от любов!
Мисля, че сегашната ми връзка е такава...Мога да кажа, че не съм обичала никой друг така и че никога няма да обичам някой друг по този начин, че не бих допуснала да го загубя и немога да си представя утрешния ден без него...Няма човек който да го замести, и винаги ще остане някъде в сърцето ми...каквото и да се случи...Първоначално написано от Chikiponita
Никога не съм съжалявала за нищо...С всяка една връзка съм се учила, ставала съм по силна, по мъдъра, правила съм грешки и сега се стремя да не ги повтарям../нали все пак човек се учи от грешките/.
Преди приятелките ми винаги са ми казвали...не се влюбвай прекалено много, защото ще страдаш...Не го допускай прекалено близо до теб, не бъди наивна, но понякога е нужно да рискуваш за да спечелиш...а ако не спечелиш поне ще знаеш, че си дала всичко от себе си...
Е плакала съм, за момчета, за които чак сега си давам сметка, че не съм обичала, че са били просто едно увлечение....Е тогава съм била и на друг акъл.....
Дали е силна или слаба черта..?...незнам, може би е силна, когато човекът до теб споделя чувствата ти.....
![]()