Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Цитирай Първоначално написано от Chikiponita
Я кажете сега, колко от вас като се влюбят, се влюбват безумно, като обичат, обичат като за последно? Чудя се дали това е черта на характера? Дали е силна черта или слаба... Колко от вас не искат да поглеждат друг , когато обичат... Случвало ли ви се е хората около вас да ви натякват, че не трябва да обичате толкова много, а да си гледате повече интересите и да се оглеждате за други възможности?

Защо ми се струва, че тук нямате чувствата за нищо?

Винаги, когато ОБИЧАШ, обичаш за последно, защото истинската любов няма край, няма какво друго да дойде след нея. Така си поставила въпроса с "като се влюбят", сякаш това е детска игра и се случва по 4 и половина пъти в месеца. И си е нормално да не поглеждаш други, когато си обикнал. Защото ОБИЧАШ.

Болни от истинска любов за мен няма. Има болни от страст - тя е тази, която ви кара да искате всичко тук и сега. Според мен, ако се обичате истински, значи сте осъзнали, че безкрайността е пред вас, и няма защо да ревете, че днес сте пропуснали да направите еди-какво си - защото имате цялото време на света. Може да плачете само ако той/тя ви бъде отнета, това вече е болка. Другото е просто безсмислено.
Не съм попитала все едно е детска игра! Най-малко аз бих го погледнала по този начин. Аз винаги съм твърде сериозна в отношенията си с момчетата и затова ми е интересно да разбера вашето мнение, за да видя дали според вас е нормално да се задълбочен в чувствата си или не е толкова полезно. Аз в живота си съм имала две сериозни гаджета. В момента съм с второто. (не броя срещите с разни хора, докато бях в училище, защото е било доста по-различно) Просто сега сравнявам двете си връзки , старата и новата, и искам да разбера защо някои неща ги усещам по почти същия начин, а други са доста различни и така