.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Пъпки по гърба

От около половин година забелязвам, че имам пъпки по гърба, главно отгоре до главата и по рамената. Има ли някакъв начин да се справя с това, нормално ли е ?

Град
    SWASTICA

Re: Пъпки по гърба

Цитирай Първоначално написано от Forbiddennn
    От около половин година забелязвам, че имам пъпки по гърба, главно отгоре до главата и по рамената. Има ли някакъв начин да се справя с това, нормално ли е ?
    Къпи се по-често.
    B4

Къпя се през ден.

Град
    plovdiv :)
    не става въпрос за къпането и аз имам същия проблем и се мажа с някфи си кремове,които не помагат......

И аз преди имах и се мажех със спирт и за седмица може би изчезнаха

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    ми ако си в пубертет би могло да е от това но и някви алергични обриви се получават там,забелязвал съм го при много приятели

сигурно са като пъпките по лицето ... на мен когато косата ми е пусната и от пяната се омазнява и се случва да излезе някоя ... по време на пубертета е възможно също отиди в някой козметичен магазин и си вземи нещо попитай ще ти предполажат или със спирт с памуче само на местата където имаш пъпки ... Ако обаче не ти се струват като нормално акне отиди на дерматолог може да е от неещо друго

Град
    Plovdiv
    Moже да е от страничните ефекти от анаболите
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Град
    Plovdiv
    Prostamol Uno + Tribestan + Urinal akut
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

изстискай ги не бе брат що не си се къпал бре ааа???? еми са кат не си се къпъл кат малак пасти да ядеш но след година две ше минат а и бате в пубертета си но не само той е виновен има едно нещо наречено сапун

не винаги завис от хигената . Аз примерно се къпя всеки божи ден задължително! По лицето примерно нямам пъпки , но по гърба и най вече областта на раменете фулл . Те са някакви със връхчета , обче не са за стискане и болят после . Сега започвам да ги мажа със спиртец да видиме дали ще помогне

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Пъпки по гърба

Цитирай Първоначално написано от Forbiddennn
    ПОЛ&ВЪЗРАСТ?!

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от LuxurySk0B
    Prostamol Uno + Tribestan + Urinal akut

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    На колко години си?
    Може би е просто акне. А може и някаква алергия... Каквото и да е - не ги мажи със спирт

Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от gargamelBG
    изстискай ги не бе брат що не си се къпал бре ааа???? еми са кат не си се къпъл кат малак пасти да ядеш но след година две ше минат а и бате в пубертета си но не само той е виновен има едно нещо наречено сапун
    млъкни бе простак!
    на мен също ми се е случвало да имам..не е нещо притеснително всеки случай
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

За пубертетски пъпки ли говориш или за някакво обриване ако си в пубертета е нормално ако не си... посъветвай се с лекар

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си