- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Пъпки по гърба
От около половин година забелязвам, че имам пъпки по гърба, главно отгоре до главата и по рамената. Има ли някакъв начин да се справя с това, нормално ли е ?
Къпи се по-често.Първоначално написано от Forbiddennn
B4
Къпя се през ден.
не става въпрос за къпането и аз имам същия проблем и се мажа с някфи си кремове,които не помагат......
И аз преди имах и се мажех със спирт и за седмица може би изчезнаха![]()
ми ако си в пубертет би могло да е от това но и някви алергични обриви се получават там,забелязвал съм го при много приятели
сигурно са като пъпките по лицето ... на мен когато косата ми е пусната и от пяната се омазнява и се случва да излезе някоя ... по време на пубертета е възможно също отиди в някой козметичен магазин и си вземи нещо попитай ще ти предполажат или със спирт с памуче само на местата където имаш пъпки ... Ако обаче не ти се струват като нормално акне отиди на дерматолог може да е от неещо друго
Moже да е от страничните ефекти от анаболите![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Prostamol Uno + Tribestan + Urinal akut
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
изстискай гине бе брат що не си се къпал бре ааа???? еми са кат не си се къпъл кат малак пасти да ядеш но след година две ше минат а и бате в пубертета си
![]()
но не само той е виновен има едно нещо наречено сапун
![]()
не винаги завис от хигената . Аз примерно се къпя всеки божи ден задължително! По лицето примерно нямам пъпки , но по гърба и най вече областта на раменете фулл . Те са някакви със връхчета , обче не са за стискане и болят после . Сега започвам да ги мажа със спиртец да видиме дали ще помогне![]()
ПОЛ&ВЪЗРАСТ?!Първоначално написано от Forbiddennn
Първоначално написано от LuxurySk0B
![]()
![]()
![]()
![]()
На колко години си?
Може би е просто акне. А може и някаква алергия... Каквото и да е - не ги мажи със спирт![]()
млъкни бе простак!Първоначално написано от gargamelBG
![]()
на мен също ми се е случвало да имам..не е нещо притеснително всеки случай![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
За пубертетски пъпки ли говориш или за някакво обриванеако си в пубертета е нормално
ако не си... посъветвай се с лекар
![]()