.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Разединение

Здравейте все!
    Нов съм тук, но реших смело - смело да си задам въпроса или проблема, по-точно.
    Естествено, всичко се върти около училище и приятели . Проблемът е, че от една страна излизането навън и купонясването са се превърнали в една голяма част от живота ми. От друга страна(май за разлика от доста хора) наблягам немалко и на ученето(даа, ха ха). Както и да е, тези две неща ми изглеждат крайно несъвместими! Често изпадам в крайности, добри оценки имам 5, 6 порпинцип, но когато ми писне да ме викат все навън и да отлагам или да се бавя с по някой друг час заради учене просто зарязвам всичко и тръгвам. Непоносимо толкова хора около теб да не си дават зор, а ти да се мъчиш - непсраведливо някак си .
    Какво мислите, да избера едното или да се помъча да намеря баланс(а сега де)? Излизането се е наложил като вариант последно, защото доброто старо преписване често замества ученето, но както казах, свикнал съм да наблягам и на това.
    ПП. Попринцип и спортувам ама от няколко месеца, просто няма как.
    Съжалявам, малко дълго стана. Благодаря.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    трябва да намреиш баланс,но според мен по-важно е у4енето се пак това е бъдещето ти.Не 4е приятелите не са важни,4овек трябва да се наживее Когато трябва не излизаи и у4и,а когато може6 излизаи с приятелите...

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    трябва да намреиш баланс,но според мен по-важно е у4енето се пак това е бъдещето ти.Не 4е приятелите не са важни,4овек трябва да се наживее Когато трябва не излизаи и у4и,а когато може6 излизаи с приятелите...

+1

weezy f baby

Супер фен Аватара на Djuff
    Сега се учи.Като завършиш ще имаш достатъчно време за приятели и т.н.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Е аз преди бях като тебе, но се научих да ги компенсирам..
    Не с еотказвай, а намери решение.. !
    Вафла..

Благодаря за съветите! Взех решение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си