.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Фитнес

Супер фен Аватара на galu6a

Фитнес

аз съм от Бургас много съм навита да ходя на фитнес ,но все нещо се обърква с приятелките ми ,някой от тук да ли желание да дойде с мен или поне да ходем ако сме от други градове ,но да следваме една и също програма и да видим резултатите

п.п. за препоръчване от Меден рудник
    п.п. 1 яко някой също може да ми предпише програма за стягане на коремните и тазовите мусколи също и на краката

писаах такава тев ,но само едно момиче ми отг
    също и в дял Спорт ,но там никой

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на sunshine955
    потърси в гугъл ..
    там има упражнения за стягане,дори и в домашна обстановка

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Моля те, не пиши повече мускОл .

По темата: www.bb-team.org - Диети,упражнения,програми.. . всичко си има.
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Аз съм от Бургас и ходя на фитнес и тае-бо, но съм далече от Меден Рудник, в района на новия университет съм.Пък да ходя до МД никак не ме устройва щото нямам и карта за автобус.И аз доста време си търсех някого, с когото да ходя, но май в днешно време всички са абсолютни мързели- или директно казваха не или ми връзваха тенекия като се отказваха в последния момент с тъпи оправдания.И така си ходя сама.Слушам си МР4 и времето минава по-бързо

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Аз съм от Бургас и ходя на фитнес и тае-бо, но съм далече от Меден Рудник, в района на новия университет съм.Пък да ходя до МД никак не ме устройва щото нямам и карта за автобус.И аз доста време си търсех някого, с когото да ходя, но май в днешно време всички са абсолютни мързели- или директно казваха не или ми връзваха тенекия като се отказваха в последния момент с тъпи оправдания.И така си ходя сама.Слушам си МР4 и времето минава по-бързо

на колко си и на кой фитнес ходиш аз мога ди идвам

каква е цената на фитнеса

п.п. съвежялавм ,че съм писала и г-жата по Биологогия ми направи забележкаа ама..
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си