.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Супер фен Аватара на psych0
    вие полудяхте бе
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Голям фен Аватара на gret4ety
    Мисля че бъркаш душ с дамски душ... В никакъв случай не опитвай да си вкарваш маркъча в гъза

Град
    My empire of Dirt.
    Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    Мисля че бъркаш душ с дамски душ... В никакъв случай не опитвай да си вкарваш маркъча в гъза
    Демн, това обяснява много.

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    Цитирай Първоначално написано от Bixel
    пробвай,снимай и покажи
    АААА, не, тоя ако постне снимка с резултата, директно си трия профила.

По темата: направи го с вряла вода. Деееба олигофрените, тва вече е върха. Слаб народ= прости тийнове=слаба държава и обратното. Айде кур за теб и повече не пускай шибани теми за маркучи и гъза ти!

Да ти кажа един съвет.. яж много круши, та да те хване рядкото щастие, в кепчето на прахосмучката сложи найлоново пликче и действай .. никакъв душ не ти трябва.
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

Град
    ДжойнтЛенД
    пробвай с пожарникарски маркуч
    One 4 the money , two 4 the show

Тамън почнах да ям, ти за клизми ми говориш....тцтц

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    не си завирай маркуча в аспуха,просто пусни по-силна струя вода,гледах го някъде и май става

а къде ша иде толкова много вода от душа гледай да не ти изблика през носа мацка :P
    'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!

кой ва е е*ал в гъза че искате да си правите клизма с маркучо ??
    Sheepo to the end

Цитирай Първоначално написано от scarlett8
    а къде ша иде толкова много вода от душа гледай да не ти изблика през носа мацка :P
    Sleda ot liubovta

можеш да аз след час някъде ще си правя,но я правя по следния начин и то не веднъж понеже уж си казах че няма да ям тъй като ще съм в приятеля ми довечера...но ядох картофи та така .... аз първо си я правя с помпичка с топла вода и настърган сапун няколко пъти за да излезе каквото има ...после отвивам развивам душа и с топла вода правя пак няколко повтаряния като трябва да си в поза или на задна ...или легнала на дясната си страна.... после изчаквам да мине 1 час някъде и си правя още няколко тогава вече с топла вода и сол с помпичката защото солта премахва налепите и демек накрая и да се напъваш излиза една бяла слуз която дефакто и по време на акта се води тип смазваща и е пример за пълна чистота. някои хора се задоволяват и само с 1 клизма ,но аз не смея да рискувам ... и никога не правете клизма точно 15 20 мин преди излизане защото остава вода и когато започнете почва да 6ляпа все едно се къпете демек водата излиза поне млкото количество останало вътре ta taka

Re: Клизма с душ

Цитирай Първоначално написано от tgbyhnujm
    Искам да ви питам мога ли да си направя клизма като отвъртя слушалката на душа и си вкарам в ануса маркуча?
    По принцип това е начина ,по който се прави в домашни условия :Д ,но предварително трябва да си набавиш или кофа или нещо друго ...нали ! Освен ако банята ви не е и с тоалетна
    Da da

Повече от фен Аватара на c0ci
    Цитирай Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
    пробвай,снимай и покажи

По темата: направи го с вряла вода. Деееба олигофрените, тва вече е върха. Слаб народ= прости тийнове=слаба държава и обратното. Айде "мъжки полов орган" за теб и повече не пускай шибани теми за маркучи и гъза ти!
    Не така грубо де...все пак е момиче.Пък по въпроса е предполагам на 14-16

омг .. до къде стигнахме

Повече от фен Аватара на c0ci
    Цитирай Първоначално написано от c0ci
    Цитирай Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
    пробвай,снимай и покажи

По темата: направи го с вряла вода. Деееба олигофрените, тва вече е върха. Слаб народ= прости тийнове=слаба държава и обратното. Айде "мъжки полов орган" за теб и повече не пускай шибани теми за маркучи и гъза ти!
    Не така грубо де...все пак е момиче.Пък по въпроса е предполагам на 14-16

Аз съм момче на 18 год. и мн искам някой да ме чука отзад.Не съм гей, тъй като др път не съм правил такива неща.Обаче не знам как да поискам на някое момче да ме ........ страх ме е че ще помисли че съм гей или ще ми се смее.кажете как да поискам на някое момче да ме чука отзад?
    темата не е ебавка и ако може да ми отговорите мерси

Всъщност моя грешка

:)

Лудаа Работаа

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона
    Света се преобръща...

Re: Клизма с душ

Цитирай Първоначално написано от KASAPA
    Искам да ви питам мога ли да си направя клизма като отвъртя слушалката на душа и си вкарам в ануса маркуча?
    Моиш бе и след тва пускаш и топла и студена на макс.Като земеш да цвърчиш от сички дупки като фонтан си ок!

Първо-не можеш да постигнеш това с отвъртяното маркуче на душа.Ако нямаш диарийни проблеми,това би станало твърде трудно.Екскрементите ти са в твърдо състояние,ако ги подложиш на бомбандировка в собственото си тяло това означава те да се разпарчетосат и когато се измориш да се мъчиш с тази простотия ще ги изхвърляш парченце по парченце,а вече кожата около анусът ти ще е подгизнала и усещането ще бъде още по-прецакано.По-добре отиди да ти направят истинска клизма,а ако нямаш такова намерение - не яж два дни,но пий много вода и правото ти черво ще бъде чистичко.
    И нека бъде злост!

http://www.myspace.com/forgotten_cemetary

Мега фен Аватара на machoka
    а3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си