- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ви ли писна...
А мен тия кифли ме обиждат, хилят ми се направо ми е много гадно.Бих бил приятел с всеки
прочетох само кифла и ми стана тъпо и ми се дояде баничка
Станислава
Не, не ми е писнало. Дори и самовлюбено да взучи, те ми вдигат самочувствието. Нямам пряк контакт с тях. Игнорирам такива хора. Не ми е писнало, просто не ме засяга.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
и като ми е писнало какво?!![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Определенооо ми е писнало на мен ... мислят си, че всичко се върти около тях и се чукат с всеки втори ... напълно разбирам автора - имам такива момиченца в класа си и наистина понякога направо изпушвам от тия курвенски истории, но нищо не мога да направя ... и не стига, че са грозни, ами не спират и да обсъждат околните, които са много по - стойностни и хубави от тях ... мислят си, че всички ги обожават и един ден разбират, че никой не го ебе за тях и че всички се ебават с тях... искам да съм там този ден, за да им видя тъпите физиономии
... въпреки че някои '' кифли '' вече започнаха да го осъзнават
![]()
не ми е писнало ... то вече се примирих, че свястна приятелка няма да си намеря дето и да тарся .... ми поне тия кифли да останат, че както вика ония по-горе "чукат се с всеки втори " поне и аз да намажа нещо покрай простотията им ... ако има някоя такава call me![]()
Тепърва ли се усети,друже?
писна ми даи между другото го правят с мъже от 20 години нагоре..
![]()
'' Тоя горе '' е момичеПървоначално написано от f17n3s
![]()
Първоначално написано от darka1
![]()
опа извинявам се мойто момиче .....
няма проблем
Първоначално написано от jimei
Избиваш някакви комплекси .. И на мене не ми понасят доста момиченца, но .. Са да ги удушим ли ?! .. Не виждам какво се целиш да постигнеш с тази тема..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
А ти знаеш ли, че на тези кифли не трябва да им се подиграваме, а да ги съжеляваме ?Първоначално написано от jimei
Така наречените КИФЛИ как да не се присмиват на другите и да ги оплюват, след като на тях нещо им куца в тоя живот и всичко го правят от завист ?!
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Точно го казаПървоначално написано от sladur4etyYy
Взе ми думите просто
И аз щях да им кажа гет ъ лайф накрая =)))))
![]()
Лелей, като се замисля, че преди 1/2 години се комплексирах заради тeз' момичета
![]()
![]()
М да, тъпи са .. и наистина заслужават само съжалението ни ... някои от тях се осъзнават и се променят, а други си остават такива за цял живот.
Както казаха по-горе тези момичета вече само могат да ми вдигнат самочувствието, но нищо повече.
![]()
Така че най-достойното нещо което межем да направим е въобще да не ги коментираме, защото не заслужават дори това!!!!
Някоя "кифла" ти разбила сърцето и ся хленчиш, 'щото те боли, ае ..
М..аз съм тотално съгласна с авторката..леле заобградена съм само от такива..но никоя не смее нищо да ми каже..аз се бия ако трябвата инъче съм съгнасна и с Alli доста от момчетата съзряват по-късно
![]()
Начи гледай как без да назовавам имена ще оправим нещата:
Ти си тъпо комплексарче, което отчаяно се опитва да си създаде стил, ти си позьор, а ти си тъпа кифла.
моля, който мисли, че се отнася за него да се чувства засегнат.![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Мен пък сега ме е яд че не съм някой 20 годишен който да чука кифлите.
Но има време.![]()
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Отдавна ми писна от такива и од доста време не зе занимавам с таях
Какво се възмущавате. Благодарение на кифлите може да отсеете стойностните момичета.
Не всичко е плява.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Естествено, че мразя тъпи кифли и патки и пикли и т.н. Слава Богу не съм патил, но щях. И да, писна ми, защото истинските момичета са много по-малко.![]()