.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64
    Град
    Hueco Mundo

Не ви ли писна...

От тъпи кифли, които се мислят за авторитетни, но всъщност всички отстрани им се хилят на глупостта? Кифли, които живеят само за да тровят живота на другите хора? Кифли, които са супер ревниви и използват собствените си приятелки, които заблудено им вярват? Кифли, които просто заслужават да си турят въжето...?

Кифли, които оставят да ги чука някой 20 годишен 24/7, мислейки си че той я "обича" (тъпо клише), но всъщност кифлата знае че тя го прави за да си вдигне авторитета сред ДРУГИТЕ КИФЛИ?

Тези, така наречени "звезди", когато се махнат другите мислещи себе си за "звезди" от тях, няма на кой вече да се фукат с несъществуващия си пенис и изпадат в депресия.

Не ви ли писна, сериозно?

сподели какво ти се е случило,а тва с 20годишните ти ги изкара се едно са некви много големи на 20годишен или 15 момчетата на 1 акъл са
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Град
    Hueco Mundo
    Цитирай Първоначално написано от Alli
    сподели какво ти се е случило,а тва с 20годишните ти ги изкара се едно са некви много големи на 20годишен или 15 момчетата на 1 акъл са

Искам да споделя моето лично отвращение от тези безгръбначни същества, наречени кифли. Нищо повече. И искам да чуя още омразни мнения за да се изпълня със сладка омраза, която после, надявам се, ще унищожа с обратното.

ЕДИТ: А и относно това какво ми се е случило... сам ще се досетиш като ти кажа, че кифлата все трябва да се пръкне някъде на неподходящо място и да ревнува.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    едва ли
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Ами зле са,така е,ама те сами са си избрали да бъдат такива и ние нищо не можем да направим.

Ко ко комплексаа мада фака лъха от тази т т тема мада фака ... !

мойто мнение не е омразно просто попитах какво се е случило и казвам,че изкара,че момчетата на по 20 са се едно,... а всящност доста от тях разсъждават като 15годишни,имам си един такъв пример за жалост
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Еми писна ми да...но да ти кажа винаги е било така,мисъл винаги е имало,има и ще има различни видове хора...за нас тези момиченца са смешни,дори жалки в опитите си да бъдаат забелязани,а за тях ние навярно сме задръстени и тъпи,тъй като не покриваме техните стереотипи за готин човек...Тъпо е като видиш някви такива момичета,на мен ми се повръща като видя такива момичета,но не можем нищо да направим по въпроса нали така...

ох мн го ударих на разсъждения хД

Супер фен Аватара на AlokiNn
    А всъшнност кво ти пука!? не си такъ нали не те ебе тогава всеки си чупи глава какт оможе.. цигари наркотици тва онова ала бал..
    на 15 с 20
    на 20 с 18-19
    на 30 с 28
    на 40 се мъчи за нещо малко ама няма всичко се върти

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    еми кой е по тъпия и загубен момчето на 20 дето се държи като 15 и я има кифлата само за чукане

или самата кифла която е с него?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov
    еми кой е по тъпия и загубен момчето на 20 дето се държи като 15 и я има кифлата само за чукане

Добър въпрос.
    Before you see the light , you must cross the darkness!

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от Independeced
    Цитирай Първоначално написано от haritov

Добър въпрос.
    Всъщност на тия 20 годишните батковци им е много по-трудно да си намерят момиче на тяхната възраст,което чукат,отколкото да си намерят някаква пачавра на 14-15.Защото кви претенции ще имат тези на по 14-15?Еми ... никакви и просто въпросния мъж няма да е длъжен да се съобразява със никого освен със себе си и своите желания.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    На мен пък ми писна от такива теми
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от miss_asi
    Всъщност на тия 20 годишните батковци им е много по-трудно да си намерят момиче на тяхната възраст,което чукат,отколкото да си намерят някаква пачавра на 14-15.Защото кви претенции ще имат тези на по 14-15?Еми ... никакви и просто въпросния мъж няма да е длъжен да се съобразява със никого освен със себе си и своите желания.
    Айде да си имаме уважението... Не всички 20-годишни "батковци" търсим "хлапачки" дето да ни тровят нервите с тяхното детинско държание! Не отричам, че има и такива, но моля те не слагай всички 20+ в една категория.

Относно т.н. "кифли" - те съществуват и след тинейджърските години... За другото съм съгласен, което написа автора на темата в първият си пост!

Супер фен
    А ти к'во си ? Умен тутманик ?

на 20годишен или 15 момчетата на 1 акъл са
    А това беше възможно най-голямата простотия, която бях чел някога

Град
    бълХаристан
    одобрявам кифлите! ако има такива да ми пишат на ЛС, ще ги напълня с крем, щото кифла без пълнеж не е гот
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    одобрявам кифлите! ако има такива да ми пишат на ЛС, ще ги напълня с крем, щото кифла без пълнеж не е гот
    Ама да е от бухналите, нали?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

аз не съм ''кифла'' няма и да бъда
    Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)

да. И сега какво?

Скайп - dark_elf2

Град
    бълХаристан
    ама скивайте че ми пишат кифли да ва е яд

са ке я пълним довечера със шприца с бел чоколад

те го те
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

^

Относно темата...
    Еми като се занимаваш с 'кифли' тъй ший...
    Вземи си поука и спри да се изпълваш със ''сладка омраза'', че да не те изяде случайно...

Relax...
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Цитирай Първоначално написано от SpeakSoftlyLove
    ^

Относно темата...
    Еми като се занимаваш с 'кифли' тъй ший...
    Вземи си поука и спри да се изпълваш със ''сладка омраза'', че да не те изяде случайно...
    И как по-точно?

Мега фен
    на мен пък ми писна всеки втори да обявява колко мрази ''кифлите''. и като цяло тва определение ''кифла'', само като го чуя, се изнервям, не заради момичетата, влизащи по някакъв начин в тая графа, а заради тези, които тръбят наляво и надясно колко за нищо не стават въпросните, колко са пропаднали и как едва ли не не заслужават да живеят. яко сте във филма, не бъдете толкова асоциални, get a life. ;]
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

aspruhov90,
    Омразата грози хората, прави ги дребнави и жалки тогава, когато тя е насочена към нещо толкова несъществено.
    Мислиш ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си