- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ви ли писна...
От тъпи кифли, които се мислят за авторитетни, но всъщност всички отстрани им се хилят на глупостта? Кифли, които живеят само за да тровят живота на другите хора? Кифли, които са супер ревниви и използват собствените си приятелки, които заблудено им вярват? Кифли, които просто заслужават да си турят въжето...?
Кифли, които оставят да ги чука някой 20 годишен 24/7, мислейки си че той я "обича" (тъпо клише), но всъщност кифлата знае че тя го прави за да си вдигне авторитета сред ДРУГИТЕ КИФЛИ?
Тези, така наречени "звезди", когато се махнат другите мислещи себе си за "звезди" от тях, няма на кой вече да се фукат с несъществуващия си пенис и изпадат в депресия.
Не ви ли писна, сериозно?
сподели какво ти се е случило,а тва с 20годишните ти ги изкара се едно са некви много големина 20годишен или 15 момчетата на 1 акъл са
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Първоначално написано от Alli
Искам да споделя моето лично отвращение от тези безгръбначни същества, наречени кифли. Нищо повече. И искам да чуя още омразни мнения за да се изпълня със сладка омраза, която после, надявам се, ще унищожа с обратното.
ЕДИТ: А и относно това какво ми се е случило... сам ще се досетиш като ти кажа, че кифлата все трябва да се пръкне някъде на неподходящо място и да ревнува.
едва лиПървоначално написано от Alli
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
мойто мнение не е омразнопросто попитах какво се е случило и казвам,че изкара,че момчетата на по 20 са се едно,... а всящност доста от тях разсъждават като 15годишни,имам си един такъв пример за жалост
![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Еми писна ми да...но да ти кажа винаги е било така,мисъл винаги е имало,има и ще има различни видове хора...за нас тези момиченца са смешни,дори жалки в опитите си да бъдаат забелязани,а за тях ние навярно сме задръстени и тъпи,тъй като не покриваме техните стереотипи за готин човек...Тъпо е като видиш някви такива момичета,на мен ми се повръща като видя такива момичета,но не можем нищо да направим по въпроса нали така...
ох мн го ударих на разсъждения хД![]()
А всъшнност кво ти пука!? не си такъ нали не те ебе тогава всеки си чупи глава какт оможе.. цигари наркотици тва онова ала бал..
на 15 с 20
на 20 с 18-19
на 30 с 28
на 40 се мъчи за нещо малко ама няма всичко се върти![]()
еми кой е по тъпия и загубен момчето на 20 дето се държи като 15 и я има кифлата само за чукане
или самата кифла която е с него?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Добър въпрос.Първоначално написано от haritov
Before you see the light , you must cross the darkness!
Всъщност на тия 20 годишните батковци им е много по-трудно да си намерят момиче на тяхната възраст,което чукат,отколкото да си намерят някаква пачавра на 14-15.Защото кви претенции ще имат тези на по 14-15?Еми ... никакви и просто въпросния мъж няма да е длъжен да се съобразява със никого освен със себе си и своите желания.Първоначално написано от Independeced
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
На мен пък ми писна от такива теми![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Айде да си имаме уважението... Не всички 20-годишни "батковци" търсим "хлапачки" дето да ни тровят нервите с тяхното детинско държание! Не отричам, че има и такива, но моля те не слагай всички 20+ в една категория.Първоначално написано от miss_asi
Относно т.н. "кифли" - те съществуват и след тинейджърските години... За другото съм съгласен, което написа автора на темата в първият си пост!![]()
А ти к'во си ? Умен тутманик ?
А това беше възможно най-голямата простотия, която бях чел някогаПървоначално написано от Alli
![]()
одобрявам кифлите! ако има такива да ми пишат на ЛС, ще ги напълня с крем, щото кифла без пълнеж не е гот
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Ама да е от бухналите, нали?Първоначално написано от kypo
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
аз не съм ''кифла'' няма и да бъда![]()
Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)
^![]()
Относно темата...
Еми като се занимаваш с 'кифли' тъй ший...
Вземи си поука и спри да се изпълваш със ''сладка омраза'', че да не те изяде случайно...
Relax...
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
И как по-точно?Първоначално написано от SpeakSoftlyLove
![]()
на мен пък ми писна всеки втори да обявява колко мрази ''кифлите''. и като цяло тва определение ''кифла'', само като го чуя, се изнервям, не заради момичетата, влизащи по някакъв начин в тая графа, а заради тези, които тръбят наляво и надясно колко за нищо не стават въпросните, колко са пропаднали и как едва ли не не заслужават да живеят. яко сте във филма, не бъдете толкова асоциални, get a life. ;]
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
aspruhov90,
Омразата грози хората, прави ги дребнави и жалки тогава, когато тя е насочена към нещо толкова несъществено.
Мислиш ли?