.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    писна ни
    GTA Stunting

Мега фен Аватара на t0d1t0
    прочетох само кифла и ми стана тъпо и ми се дояде баничка
    Станислава

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не, не ми е писнало. Дори и самовлюбено да взучи, те ми вдигат самочувствието. Нямам пряк контакт с тях. Игнорирам такива хора. Не ми е писнало, просто не ме засяга.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    и като ми е писнало какво?!
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен
    Определенооо ми е писнало на мен ... мислят си, че всичко се върти около тях и се чукат с всеки втори ... напълно разбирам автора - имам такива момиченца в класа си и наистина понякога направо изпушвам от тия курвенски истории, но нищо не мога да направя ... и не стига, че са грозни, ами не спират и да обсъждат околните, които са много по - стойностни и хубави от тях ... мислят си, че всички ги обожават и един ден разбират, че никой не го ебе за тях и че всички се ебават с тях ... искам да съм там този ден, за да им видя тъпите физиономии ... въпреки че някои '' кифли '' вече започнаха да го осъзнават

не ми е писнало ... то вече се примирих, че свястна приятелка няма да си намеря дето и да тарся .... ми поне тия кифли да останат, че както вика ония по-горе "чукат се с всеки втори " поне и аз да намажа нещо покрай простотията им ... ако има някоя такава call me

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Тепърва ли се усети,друже?

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    писна ми да и между другото го правят с мъже от 20 години нагоре..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от f17n3s
    не ми е писнало ... то вече се примирих, че свястна приятелка няма да си намеря дето и да тарся .... ми поне тия кифли да останат, че както вика ония по-горе "чукат се с всеки втори " поне и аз да намажа нещо покрай простотията им ... ако има някоя такава call me
    '' Тоя горе '' е момиче

Цитирай Първоначално написано от darka1
    Цитирай Първоначално написано от f17n3s
    '' Тоя горе '' е момиче
    опа извинявам се мойто момиче .....

Голям фен
    няма проблем

Re: Не ви ли писна...

Цитирай Първоначално написано от jimei
    От тъпи кифли, които се мислят за авторитетни, но всъщност всички отстрани им се хилят на глупостта? Кифли, които живеят само за да тровят живота на другите хора? Кифли, които са супер ревниви и използват собствените си приятелки, които заблудено им вярват? Кифли, които просто заслужават да си турят въжето...?

Кифли, които оставят да ги чука някой 20 годишен 24/7, мислейки си че той я "обича" (тъпо клише), но всъщност кифлата знае че тя го прави за да си вдигне авторитета сред ДРУГИТЕ КИФЛИ?

Тези, така наречени "звезди", когато се махнат другите мислещи себе си за "звезди" от тях, няма на кой вече да се фукат с несъществуващия си пенис и изпадат в депресия.

Не ви ли писна, сериозно?

Избиваш някакви комплекси .. И на мене не ми понасят доста момиченца, но .. Са да ги удушим ли ?! .. Не виждам какво се целиш да постигнеш с тази тема ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

От тъпи кифли, които се мислят за авторитетни, но всъщност всички отстрани им се хилят на глупостта? Кифли, които живеят само за да тровят живота на другите хора? Кифли, които са супер ревниви и използват собствените си приятелки, които заблудено им вярват? Кифли, които просто заслужават да си турят въжето...?

Кифли, които оставят да ги чука някой 20 годишен 24/7, мислейки си че той я "обича" (тъпо клише), но всъщност кифлата знае че тя го прави за да си вдигне авторитета сред ДРУГИТЕ КИФЛИ?

Тези, така наречени "звезди", когато се махнат другите мислещи себе си за "звезди" от тях, няма на кой вече да се фукат с несъществуващия си пенис и изпадат в депресия.

А ти знаеш ли, че на тези кифли не трябва да им се подиграваме, а да ги съжеляваме ?

Така наречените КИФЛИ как да не се присмиват на другите и да ги оплюват, след като на тях нещо им куца в тоя живот и всичко го правят от завист ?!
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    на мен пък ми писна всеки втори да обявява колко мрази ''кифлите''. и като цяло тва определение ''кифла'', само като го чуя, се изнервям, не заради момичетата, влизащи по някакъв начин в тая графа, а заради тези, които тръбят наляво и надясно колко за нищо не стават въпросните, колко са пропаднали и как едва ли не не заслужават да живеят. яко сте във филма, не бъдете толкова асоциални, get a life. ;]
    Точно го каза Взе ми думите просто И аз щях да им кажа гет ъ лайф накрая =)))))

Лелей, като се замисля, че преди 1/2 години се комплексирах заради тeз' момичета М да, тъпи са .. и наистина заслужават само съжалението ни ... някои от тях се осъзнават и се променят, а други си остават такива за цял живот. Както казаха по-горе тези момичета вече само могат да ми вдигнат самочувствието, но нищо повече.

Така че най-достойното нещо което межем да направим е въобще да не ги коментираме, защото не заслужават дори това!!!!

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Някоя "кифла" ти разбила сърцето и ся хленчиш, 'щото те боли, ае ..

комплекси
    hating you makes me all warm inside : )

М..аз съм тотално съгласна с авторката..леле заобградена съм само от такива..но никоя не смее нищо да ми каже..аз се бия ако трябва та инъче съм съгнасна и с Alli доста от момчетата съзряват по-късно

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Начи гледай как без да назовавам имена ще оправим нещата:

Ти си тъпо комплексарче, което отчаяно се опитва да си създаде стил, ти си позьор, а ти си тъпа кифла.

моля, който мисли, че се отнася за него да се чувства засегнат.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Враца
    Мен пък сега ме е яд че не съм някой 20 годишен който да чука кифлите.
    Но има време.
    По-добре як и тъп, отколкото само тъп!

Отдавна ми писна от такива и од доста време не зе занимавам с таях

Какво се възмущавате. Благодарение на кифлите може да отсеете стойностните момичета.
    Не всичко е плява.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на cookie_master
    Писна ми и то много отдавна
    МОМИЧЕ!

Естествено, че мразя тъпи кифли и патки и пикли и т.н. Слава Богу не съм патил, но щях. И да, писна ми, защото истинските момичета са много по-малко.

Повече от фен Аватара на c0ci

дояде ми се кифла с шоколад

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си