- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ви ли писна...
Имах един познат който казваше следното:Най-много мразя кифлите да ми се правят на кроасани.![]()
Иначе, да писнало ми е, но пък с точно такива си пълним очите всеки ден, особено тези които слушат чалга и гледат Планета.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Има кифли с желе,
кифли с шоколад,
кифли с сладко,
но кифла с мозък още не е изобретена ;д
REGGAE BOOM <3
Изобщо не ми пука за въпросните "кифли".
Като ги сърби, да ги e*** ... боли ме за тях, ако ще и 50 годинишни да ги шибат, ни най-малко ще ме трогне, всеки си има глава на раменете и знае какво прави това, че са ограничени не е мой проблем![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Спокойно хора, омразата към кифлите ми мина бързо.
Даже си изобретих и техника. Когато кифла дойде да се опита да ме ядоса, просто се усмихвам мазно и я гледам в очите докато не й бликне крема и не се ядоса тя, вместо първоначалната й цел ;п
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Първоначално написано от g0sheto94
![]()
GTA Stunting
Писна ми да .. затова пълен игнор и да не ти пука ..![]()
За каквито и да се имат знаят, че всеки друг е повече от тях ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Превръщате се в предубедени хейтъри. Има кифли има и кифли. Вие опишете по точки какво точно разбирате под кифли?!
Бе какво изобщо се занимаваш с тях- имаш желание да помразиш някой ли? Ми кифли-кифли ко ти пука?! Защо изобщо се затормозяваш да мислиш за тях- те точно заради такива балъци са толкова популярни- щото, за да е популярен някой трябва да му се обръза внимание, независимо в позитивен или негативен аспектТака че вместо да им помагаш просо спри да им обръщаш внимание, ако никой не им обръща кифладжийството им ще секне
Обаче кой ли има акъл за това....
6 пъти каза "кифли"Първоначално написано от jimei
еми да, писна ми. познавам доста такива и честно казано понякога ми се иска собственоръчно да ги заколя
![]()
![]()
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Пак тия "кифли".
Не ми е писнало от тях, може би защото не им обръщам внимание, дори не си правя труда да ги забелязвам. Писнало ми е от такива като автора, мислещи се за много повече от "кифлите", ужас.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
аве брат руси или черни всички са неверни.кифли мифли нз и грозна да е пак е същата.Колкото и красив да си ,богат и всичко,просто тва си е природата на жената.Аз примерно си обичам мойта кифла , и тя мене 9 месеца сме заедно ама и на нея невярвам..не съм чул и нямам доказателства да ми е изневерила,ама аз си знам че сигурно е .. аз съм и изневерявал мн пъти,важното е че квото и да правим си се търсим - тва е компромисния вариант за мене
А мен тия кифли ме обиждат, хилят ми се направо ми е много гадно.Бих бил приятел с всеки