.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    Град
    Измерение София

Синдромът на 16-годишните

Представете си следната ситуация: Вие сте млад мъж на около 20-22г., добре изглеждащ, с приятна компания и посещавате елитно нощно заведение. Прекарвате си добре и изведнъж виждате как една красива млада дама не сваля очи от вас. Запознавате се с нея, говорите си, но сякаш имате чувството, че нещо не е наред... И ненадейно тя подхвърля, че е на... 15 години...

Не, това не е някаква селска история или фантастичен разказ - това е нещо, което се случва всяка вечер на всевъзможни места. Вечерен час ли? Да бе, добри дошли в България... това е мотото на подрастващите младежи и девойки на възраст 13-17г. Дискотеките преливат от тях, кръчмите са пълни до ранни зори, алкохол, цигари и още нещо... Нищо ново под слънцето. За мнозина от вас може би това, което четете, ще прозвучи като някаква измислица, но повярвайте ми, това е действителността. Нека ви разясня за съвременните профили на българските тийнейджъри и какво е на "мода" в момента.

Момчета - вече всяко момче е футболист. Може и да не знае от коя страна се рита топката, но задължително е футболист... или поне на снимки. На 13 години вече имаме профили във всички сайтове за запознанства, използваме за мото реплики от типа "S-class boy", "Heartbreaker" и т.н. В описанието ни са включени задължително снимка с футболен екип, снимка до някоя кола, снимка в тоалетна, снимка пред огледало с някои "фешън" дрешки. Вече носим дрехите на батко си, макар и те да са на 5-10г., но все пак са маркови. Вечер играем билярд, ходим по кафета и барове, пушим по кутия цигари на ден и забиваме по някоя мацка. Разбира се, слушаме хаус музика, ходим по партита и носим очила тип "маски", с цел да не ни виждат лицето много много - все пак трябва да излъчваме самочувствие. Прибираме се вкъщи, пускаме си pc-то и skype, естествено, където си чукваме лафчето с някои от приятелите ни - все пак имаме над 200 абоната, макар и някои даже да не ги познаваме.

Момичета - при момичетата на 13 вече всички сме "bitch" и гледаме само около 19-20 годишни батковци. В телефоните е пълно със снимки на Брад Пит, Джони Деп, Дейвид Бекъм и т.н. Вече сме си намерили "милуту" и навсякъде, където е възможно, тръбим, че го обичаме и че животът ни е немислим без него. Разбира, се имаме профили в сайтовете за запознанства с характерните снимки в тоалетни, с големи очила и максимално разголени. Разбира се, разбираме и от програмки и вече сме направили и невъзможното, за да си уголемим гърдите, поне на снимките. Слушаме хаус музика, ходим по партита, но за мелодия на телефона звъни я кака Ивана, я Амет. На първо място в училище... по неизвинени отсъствия като във всички извинителни бележки пък присъства обяснение, че сме били на гинеколог или имаме менструални проблеми. Вече имаме за всяко якенце обувки в тон и чантичка, естествено, която е пълна с всевъзможни дамски принадлежности. Всеки път, преди да излезем, ни трябва около час да се гримираме и на сутринта на пияна глава, си задаваме въпроси от сорта "Къде бях?", "Много ли пих"? или "О, боже, това аз ли съм"....

Да, всичко това се отнася за деца на 13-17 години. Това е суровата действителност. Вярвате или не - огледайте се около вас. Погледнете на площадката - да, празна е. Отидете в кафето до вас - да, няма място, направете си резервация или кажете на дъщеря ви да ви запази маса... може би барманът е нейн човек... Дали харесваме тези деца и дали смятаме, че това е техният път... от нас зависи....
    Авторът е един познат и всичко това е жестоката реалност
    "IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"

Човек,евала ти правя за това,което каза... до земята ти се кланям.Само една забележна.На 14съм.След 7 трябва да съм в нас.По кафета-най-късно до 4.С гаджето(особенно вечер)-АБСУРД!Всичките ми приятели са навън до най-рано 1 през нощта.Най-добрите ми приятели имат гаджета на по 30години.За другите момичета имам само едно нещо да кажа:
    ,,Курви,курви,навсякйде,БРА "
    Момчетата в момента са правят на големите гъзари,а както казал един велик човек:"Не могат гъза да си избършат"
    Нищо повече немога да кажа.Тва си е истината,казана директно.
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Така стоят нещата за жалост. И въпреки това никой нищо няма да тръгне да предприема ( не че има какво да се предприеме). Аз правих какви ли не маймунджълъци, а накрая к'во? То се вижда к'во... Примирила съм се вече...

Новите Българи! Евала! Ето от какви хора зависи бъдещето на нашата България...

Всичко добре,ама какво е това футболистче на аватара ти?

по колко пъти ще пускте 1 и същ беее Все едно не живеем в едно общество и не знаем за какво става въпрос . Банално е ве4е да се повтаря все едно и също . А и все едно ти си безграшния пример за вси4ки млади 4е раздаваш много акъл . Ааай гледайте си себе си и не опрвяйте много другите . Не споря 4е реално това е положението , но стига ...
    който търси - намира . ^^

Град
    Измерение София
    Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    Всичко добре,ама какво е това футболистче на аватара ти?
    DJ
    "IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Това е синдрома на тъпите.
    Нищо няма да промени 1 тема, освен да ни накара да се усмихнем К'во ти пука за олигофрените, гледай себе си и твоите приятели да не са такива =]
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от balon4eeeee
    по колко пъти ще пускте 1 и същ беее Все едно не живеем в едно общество и не знаем за какво става въпрос . Банално е ве4е да се повтаря все едно и също . А и все едно ти си безграшния пример за вси4ки млади 4е раздаваш много акъл . Ааай гледайте си себе си и не опрвяйте много другите . Не споря 4е реално това е положението , но стига ...
    Точно и мен ми е писнало от такива, които се възмущават на другите все едно ще променят нещо като напишат колко отчаяни са от някакви 16 годишни пикли без акъл или женствени футболистчета с прически..

Да, всичко това се отнася за деца на 13-17 години. Това е суровата действителност. Вярвате или не - огледайте се около вас.

Тва кво трябваше да значи?
    Вярваш или не- едва ли има човек, който да не е запознат със случея,всевиждащия.
    Темата ти е една от многото,които няма да променят нещата.

П.П Има и много по сурова действителност от тази,излез на улицата и се огледай. ;]

Браво!!! Това е реалността
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Евала , че имаш такова трезво мислене..
    НО .. нали знаеш , че мнението ти едва ли ще промени нас тийновете.
    Не говори за всички момичета и момчета под общ знаменател ..
    НЕ всички са такива.
    Макар, че във всеки един тийн има по нещо от написаното от теб.
    И се радвам , че има хора със здраво мислене.
    Но това няма да промени .. нищо.
    Всеки човек избира сам пътя на живота си.. за добро или за лошо.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Много добре се го копирал от форума на датата.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    амм тва си е доста вярно, само това мога да кажа ... но не е първата тема, която виждам ... и плюс това само като си го пишем нищу няма да стане ... трябва да се предприемат мерки ...

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Това е синдрома на тъпите.
    +

Човек, макар и едва на 13-14 години може сам да прецени кое трябва и кое - не,стига да има достатъчно интелект.

Ние реалността я знаем. Няма нужда да ни припомняш. Разбира се,ако нещо се възмущаваш - давай!

Децата на Българя все по-глупави стават.
    Ти и аз нищо не можем да направим за тях,освен да им връчим ампула цианид..

Ако хората като мен,теб и някои от по-интелигентните ни съфорумници се постараем да се образоваме,да изградим кариера,да имаме свои деца и на свой ред да ги възпитаме и образоваме ще помогнем България да просперира.
    Това е всичко,което е по силите ни. Глупавият сам се унищожава. Така,че помисли за себе си. Дай всичко,което можеш да обществото(от морална гледна точка) и не се кахъри за хората,които не могат да се грижат за себе си(е,нямам предвид болни,изоставени дечица и т.н.).
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Down syndrome lol
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Град
    Стара Загора
    Големи сте моралистчета , а реално повечето от тея , дето пискат са именно такива като тези , които редят, пич като ти гледам профила , ти описваш себе си ..
    Като цяло , вярно че го има този филм , но поста е твърде краен и банален. И кво ? Мислите , че постигате нещо като копирате като роботи мнения от форум на форум ?
    бла.

Нещо ново?Всеки го знае това, но на всички им е по-добре така , на възрастните да се правят , че не знаят за какво става въпрос , а на хлапетата за нищо да не им пука.Скоро нищо няма да се промени.

П.П.:Не слагай всички под един знаменател, има много свестни деца , макар и да са малко със сравнение с другите.
    You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.

Град
    Horrorwood
    Това съм го чела и преди в абсолютно същият вариант.
    Нищо няма да промени, защото тези, които трябва да помислят над написаното, не искат да го направят. Обезсмисля се.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    Цитирай Първоначално написано от balon4eeeee
    Точно и мен ми е писнало от такива, които се възмущават на другите все едно ще променят нещо като напишат колко отчаяни са от някакви 16 годишни пикли без акъл или женствени футболистчета с прически..
    +1 Научете се да гледате СЕБЕ СИ. И не слагаите всички под oбщ знаменател....

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    за знаменателя няма какво да се каже... тоо е ясно, че не говори за всички... това, че в момента модерно е момчетата да ходят постоянно на фитнес... модерно е момичетата да си дигат самочувствието със самохвалствени думи "аз съм кучка, ама не твойта" (написано по-лигаво и смотано).. и за какво вдигат тия момчета? Като в моя клас резултата е налице - гардероба пада на канадска от един, дето не е ходил на фитнес досега.. ха! За какво се правят тия маймунджалъци от страна на момичетата? Или в момента е на мода и да се живее за момента? Модерно е да си бил гадже с целия град.. НИМА?! Е, аз отдавна се отказах да се водя по модата (да кажем около 10-на години)... Отказвам да съм част от криворазбрало общество, пълно с деградирали идиоти, които се мислят за много важни, а всъщност, както казва Гацо, на вързано куче хляб не мгоат да дадат.... ако ще да нямам гадже до 20-годишна възраст.... не ми дреме, аз ше съм такъв, какъвто съм!

И на всички, които казаха на автора да си гледа собствената паница - егоизма не е решение... с егоизъм не помня да сме спечелили нещо. Всичко може да се промени, да се оправи, ама.... откъде желание

Град
    BurgasS
    Нищо ново
    Гледай себе си и децата си,а нас не ни мисли много

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Нищо ново под слънцето и едва ли нещо ще се промени, такива същества за мен са смешни
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Що не се гръмнеш,вместо да копираш тая глупост,дето така или иначе нищо няма да промени?!
    Във всеки раздел ли мислите да го пуснете,а?
    Брях,брях

Град
    в света на приключенията ..
    да така е за жалост.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си