.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Проблем с жените...

Не ми върви с тях изобщо Не знам на какво се дължи това...... нито съм глупав нито нищо може би защото не съм чалгар?! Всички винаги искат да са само приятели с мен нищо повече!? Бил съм най-добрия им приятел ала бала не искали да сме си разваляли отношенията и да минавали към нещо повече... моля за съвети.

Re: Проблем с жените...

Цитирай Първоначално написано от loveandemotion
    Не ми върви с тях изобщо Не знам на какво се дължи това...... нито съм глупав нито нищо може би защото не съм чалгар?! Всички винаги искат да са само приятели с мен нищо повече!? Бил съм най-добрия им приятел ала бала не искали да сме си разваляли отношенията и да минавали към нещо повече... моля за съвети.
    Ами то когато дойте не пита , изчакай правилната и това е ... не виждам какъв съвет може да се даде в случая , както ти сам каза разбираш се с тях , не виждам какво може да те спре. Успех!
    Before you see the light , you must cross the darkness!

Цитирай Първоначално написано от Independeced
    Ами то когато дойте не пита , изчакай правилната и това е ... не виждам какъв съвет може да се даде в случая , както ти сам каза разбираш се с тях , не виждам какво може да те спре. Успех!
    До сега я чаках 10г подходящата колко ли ще трябва да чакам още

Не се отчайвай.. Може би ги предразполагаш така, че да те чувстват само като добър приятел и нищо повече.. Започни да флиртуваш с друга жена и тя ще те приеме като обожател, а не като приятел ;дд може да ти излезе късмета
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Като станеш на 60 и не си я дочакал все още, може да се оплакваш.
    Но на 17-18 да кажеш, че 10 години си чакал "подходящата" е смешно не мислиш ли?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

като срещнеш подходяща нещата ще се променят.бъди търпелив
    I can't stop myself from loving you <3

Супер фен
    Не че нещо ама.. наколко си ?

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Като станеш на 60 и не си я дочакал все още, може да се оплакваш.
    Но на 17-18 да кажеш, че 10 години си чакал "подходящата" е смешно не мислиш ли?
    над 20 съм Никакви 17-18.

Град
    Варна
    И над 20 да си. Едва ли от 10-годишен чакаш Единствената.

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Лейди , Не се знае

По темата съвет не мога да ти дам . Просто показвай на момичетата ,че ти допадат и искаш да си с тях . А не ,че можеш да си им много добър приятел . Приятелсвтото се показва след това .

едит: правА е правилното
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    Лейди , Не се знае
    Абе и ти си права.
    Като гледам как НАЙ-ГОЛЯМАТА любов масово посещава хората на 15-16 години

Едит: Извинявам се, грешката е поправена

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от izlishna
    Не се отчайвай.. Може би ги предразполагаш така, че да те чувстват само като добър приятел и нищо повече.. Започни да флиртуваш с друга жена и тя ще те приеме като обожател, а не като приятел ;дд може да ти излезе късмета
    ти я караш де те мисли само за приятел,какво о4акваш?!?

Град
    plovdiv :)
    Направи си пластична операция и стани негър

Цитирай Първоначално написано от ivankooo
    Направи си пластична операция и стани негър
    Не си заслужава.

Над 20, страдащ от липса на внимание от противоположния пол и седнал да се оплаква в Teenproblem....
    Някак си, не вярвам да си толкова готин...

Най-много свалки стават по дискотеките, пробвал ли си? Не минавай с това "Не съм чалгар", има дискотеки, в които не пускат чалга и пак има готини хора... Току-виж от една вечер стане нещо повече.

Цитирай Първоначално написано от SaintLucifer
    Над 20, страдащ от липса на внимание от противоположния пол и седнал да се оплаква в Teenproblem....
    Някак си, не вярвам да си толкова готин...

Най-много свалки стават по дискотеките, пробвал ли си? Не минавай с това "Не съм чалгар", има дискотеки, в които не пускат чалга и пак има готини хора... Току-виж от една вечер стане нещо повече.
    Пробвал съм, но и там отказват

А може би защото не отваряш истински сърцето си за някое момиче....но някое,което наистина ти изглежда специално...Принципно от теб зависи дали да си имаш приятелка или не...явно просто не си достатъчно и настоятелен..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    А може би защото не отваряш истински сърцето си за някое момиче....но някое,което наистина ти изглежда специално...Принципно от теб зависи дали да си имаш приятелка или не...явно просто не си достатъчно и настоятелен..
    И така може да е Но някой хора търсят целият си живот идеалната за тях полувинка

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    И така може да е Но някой хора търсят целият си живот идеалната за тях полувинка
    Живота е кратък няма смисал.

Град
    Таити
    Ми спри да се държиш с тях като към много добри приятелки и може да се получи те като виждат че за теб са просто приятелки и те приемат теб като такъв и после иди и обеснявай че не искаш да си и просто приятел.... давай по смело.. то нали хуу отначало да се опознаете преди да тръгнете и т.н. ама ти явно прекалено мн чакаш и после вече е късно да и го кажеш
    There is no right or wrong, only fun or boring

Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Ми спри да се държиш с тях като към много добри приятелки и може да се получи те като виждат че за теб са просто приятелки и те приемат теб като такъв и после иди и обеснявай че не искаш да си и просто приятел.... давай по смело.. то нали хуу отначало да се опознаете преди да тръгнете и т.н. ама ти явно прекалено мн чакаш и после вече е късно да и го кажеш
    Не се държа с тях като с добри приятелки става следното те имат тръпка в началото и после нещо умира не знам защо ? Казват ми че са загубили интерес

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не е до чалгата .. до теб е .. Промени поведението си след като те имат само за приятел нещо куца в него ..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Не е до чалгата .. до теб е .. Промени поведението си след като те имат само за приятел нещо куца в него ..
    не е до мен

Не мисля,че е проблем,че нямаш приятелка...на всеки му идва времетоо...недей да си губиш твоето в празни тревоги,ами живей...Айдее по-рядко влизай в този сайт и изобщо рядко сядай на компютъра...Тука я няма истината..Истината е някъде навън ;]] Ти сам ще усетиш с времето кое-как..Успеех !

е ако се самосъжаляваш така повече ще помислят ,че си просиш вниманието на женската част но иначе за всеки влак си има пътници........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си