.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град

Малко мускулна маса

Здравейте, аз съм момче, което не е с хубава маса, а искам да съм с такава. Искам да направя плочки, бицепс, трицепс и т.н. (мускъли на ръще, крака, корем и гръб), но нямам време за фитнес и трябва да правя упражнения вкъщи. Някой може ли да ми каже, какви точно управнения да правя?
    П.П. Благодаря предварително

Супер фен
    Щом нямаш хубава маса си купи една нова и хубава от мебелния магазин.
    Сетне извикай фаянсаджията да ти налепи плочки.И проблемът ти е решен Значи имаш комплект:нова маса+плочки.Айде и да черпиш за съвета!

Голям фен Аватара на revolver
    Сутрин ,оправиш обиколка на квартала(с тичана разбира се ) ,след това тялото е добре загрято и ако ти се намира лост направи няколко набирания,след това 50 скока на въже (ако не можеш толкова,колкото можеш),после се брибираш и си заглещтваш краката под леглото и 3 сериий по 20 коремни преси ( в началото почни с 10 ) ,и след това колкото можеш лицеви опори .

За храната,ядеш най-много на заккуската,и най-малко на вечеря. Наблягаш на плодове,месо и заленчуци .Не яж Макдоналд и бодобни,само месо,плодове и заленчуци .Сок може да пиеш само фреш кой ти си си го истискал.Не купувай сокове от магазина !

Следвай това и за 2 месеца ще направиш хубаво тяло

Град
    моя сибствен град
    Благодаря на разумния човек, който не написа нещо глупаво и ако може още някой да изкаже мнението си

няма как да стане тва - мускулна маса само с коремни и лицеви...
    поне набирания , гирички...

така де , сега е студеничко.
    Лятото без проблем можеш: Бягане , скокове , клекове , отиваш на лостовете и почваш- нормални (с тесен , с широк хват) , за гръб ..има си видове... за гърди и трицепс можеш-кофички.
    Но за добра преса трябват доста лишения
    Why can't I realize i'm fighting for my life ?

Град
    Варна
    Без фитнес и плуване, не очаквай нищо повече от оформяне, което 'revolver' беше така добър да ти обясни как се получава.

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Щом нямаш хубава маса си купи една нова и хубава от мебелния магазин.
    Сетне извикай фаянсаджията да ти налепи плочки.И проблемът ти е решен Значи имаш комплект:нова маса+плочки.Айде и да черпиш за съвета!
    Тука показа колко си прост...

А, по темата: намери някъде лост. На лост можеш да развиеш всички мускулни групи освен краката. В нета има клипове, които показват как и какво да правиш. Дано да съм ти бил полезен. И яко хапване и здрав сън естествено

Град
    моя сибствен град
    Аз да поянсня, че тренирам плуване, ама близо от месец и леко се осеща в рацете подобрение

На лостове можеш да направиш изродски релеф и много много прилична маса. Изисква се много ядене и упоритост.

Град
    моя сибствен град
    Цитирай Първоначално написано от Myrth
    На лостове можеш да направиш изродски релеф и много много прилична маса. Изисква се много ядене и упоритост.
    Само с лостове няма как да стан. Щото за крака нз как става на лост. Ама с плуването ш стане и ако си прая по 100-тина коремни и 30-40 лицеви на ден ш е добре. А сега в даскало имаме гимнастика и прая саом набирания. А катт свърши на двора има лостове.

Град
    Plovdiv
    Anadrol + Tostesterone cypionate + Deca - 12 кг за 2 месеца
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Стига си се праел на интересен, келеш такъв!

Скивай кво съм писал в темата на кумчо-вълчо, същото важи и тук. И нещо недоумявам, на колко си че ше прайш яка мускулна маса? Поддържай силни, неголеми мускули, ма не и малки, по-важно е да си гъвкав и стегнат. Като почнеш да правиш по 100 лицеви и 200 коремни без почивка на серийка си готов - няма смисъл да си товариш сърцето от толкова малък. Ако е за да впечатляваш момичета, ми доколкото знам предпочитат хора с мускули над средното, но не и някакви дето гърдите им от мускули са по-големи от техните.

пич 1 во от тичането гориш мазнини нали целта ти е маса ....... 2 ро крака можеш да правиш повдигане на прасти на некой ръб на сталбите или клекове с щанга нямаш щанга сигурно за тфа ако намериш някфо тежко желязо зимаш него 3 то можеш да си земеш кератин монохидрат с някав суроватачен протеин и тфа е щом нямаш време за фитнес ...... а иначе набиранията са за релеф маса доста трудно ще се качи от тях те са повече за граб иначе има различни хватове с които можеш да натоварваш и бицепс ....

Град
    моя сибствен град
    Аз искам да кача маса, защото съм прекалено слад на 13 съм и 175см/53кг. Прекалено слаб, на този ръст трябва да съм около 72-3кг, а искам и мускъли. Правя по 50 коремни преси на серия, обаче ги правя с свити крака в коленете и извъртане, ако правя нормални ще правя по 70 минимум. Лицеви немога толкова, ама набирания правя по 15-20 в даскало.

anonymous546178
    Guest
    Както се казва маса се прави на маса.
    1 въпрос за последната година с колко сантиметра си пораснал, ако е под 2-3 бая зор ще видиш.
    Иначе тичане за краката и корема, ако имаш тежести още по-добре. Ако не си почнал още да растеш прогресивно няма смисъл и от фитнеса тъй че лицеви опори по 10-20 колкото можеш до отказ и по няколко серии, виж в интернет за видове (гърди трицепс рамо), Коремни преси до отказ, ама наистина до отказ не лигави истории 50+, можеш да потърсиш в интернет за видовете коремни преси прави по серии от всички, набирания за гръб, рамо бицепс. И така иначе преразгледай това което ядеш, и пак в интернет за различни менюта за маса, мързи ме да търся, да не ти е сичко на готово.

anonymous546178
    Guest
    За да качи нещо трябва да яде иначе няма начин.

anonymous546178
    Guest
    Глупости !
    Казах му да прочете в интернет и да избере програма за маса която ще му подхожда на начина на живот и ще му е най-приятна. Спагети макарони wtf ?!?!?

Калорични са...

пфф... прекалява или не, т'ва са калории, които трябва да се избягват. Вземи малко се образовай на тази тама, па тогава философствай.

anonymous546178
    Guest
    Попринцип хлебните изделия не са най-подходящите за човек който тренира.

Смешнико, невежеството ти край няма. Освен, че си прост, а и си и неграмотен. Ей такива лапенца като тебе, дет се обаждат без да разбират от даден спорт, най ги мразя.

Абе, малоумник ти явно си дебелак, че избиваш комплекси тук. От 3 години тренирам, и мога да ти кажа, че ги разбирам тези неща, а ти си дървения философ. Такива комплексарчета като теб са вредни за обществото. Такова педалче като теб никъде няма да успее. Ама то трябва да се мисли малко, но при теб т'ва е невъзможно, защото си запъртък в главата. Пролича си в "макаронената" ти теория. Ако поне малко разбираше, нямаше да дрънкаш простотии на ляво и на дясно!

Разбирач съм, да! От Креатина се задържа вода, изобщо не му го препоръчвам. Да си купи суроватъчен протеин и аминокиселини, и някой Pack, иначе за гейнъра съм съгласен. Да си яде пилешко, риба, преди тренировка въглехидрати- дават енергия за тренировката и се изгарят лесно, яйца, ядки, мюсли, мляко. С тренировки и постоянство резултатът ще дойде.

Я, се пробвай, да те видим, селендур нещастен. Вместо да показваш какъв комплексар и колко си ограничен, по-добре млъкни. Показваш тотална неграмотност и колко разбираш от този спорт.
    Не се стремя да се заяждат със селенчета като теб по форумите. Като си такъв капацитет я да те видим, дай някой съвет на момчето, капут.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си