- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПОМОЩ!Как да надебелея ....
Имам малко необичаен проблем не искам да отслабвам а да надебелявам!
Ям по адски много но пак нищо! Висок съм 190 и съм 70 кг и то не да имам щкембе ,а просто съм едър!Трябва ми да надебелявам за мускулатура!Защото вече всичко стопих нямам какво да правя на мускули а трябва още! Помогнете кажете какво да правя!
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
тъпчи се с всичко което ти видят очите ....![]()
Обичайте се ;]]
ако искаш маса отиди при някой фитнес инструктор той ще ти препише да пише някакви протиени ,с които се трупа маса![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
добра идеяПървоначално написано от galu6a
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Всичко забранено ти е позволено! Набивай мазни банички с боза :P Наблягай на белтъчини - мляко(под всякаква форма:кашкавал,сирене и т.н.),мн месо,яйца, риба - това за мускулатурата!
А иначе шоколадче,количка,пържено, тестено и такаИ ограничи движенията!
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
не съм много съгласна,защото от тази нездравословна храна като мазните банички,шоколада, пърженото, не вярвам да надебелее кой знае от него-ще му се получат тластинки по корема,бедрата,дупето,зави и от гена ти ..Първоначално написано от pinki
ходи на фитнес,там ще натрупаш мускилна маса![]()
Въобще не се тъпчи с каквото ти падне, мен така ме съветваха така и нямаше никакъв ефект. Колкото и странно да ти прозвучи иди на диетолог, да ти изготви какво трябва да ядеш за да напълнееш, не правят само диети за остлабване![]()